Alhaji Jeng Fru

Alhaji Jeng Fru:- Alla verkar vara överens om att medaljer är viktiga och att de bör delas ut. Men även utifrån finns det mycket att ta in och jag tror att det är bra att så många nya satsningar kommer igång. Det jag räknar med att du kommer att lära dig av att läsa det här kapitlet är

Alhaji Jeng Fru
Alhaji Jeng Fru

Men Alhaji Jengs tillstånd är mer komplext än bara en fråga om piké. Tillsammans med Alexander Reggiani representeras han för närvarande av Icon Sports Management. Deras förhållande går tillbaka några år. Tillsammans ger vi oss ut på en resa som är både spännande och farlig.

Man kan säga att initiativet är härligt eftersom vi har ägnat större delen av vår tid åt att koncentrera oss på vänliga och lättpåverkade unga fotbollsspelare. Spelarna ser till Alhaji Jeng för vägledning i både sina fysiska och mentala förberedelser, eftersom han fungerar som mentor till gruppen.

Kevin Yakob och Alai Ghasem är två exempel på spelare från IFK Göteborg som han jobbat med tidigare. Kristopher Da Graca, tidigare medlem i IK Sirius, har gått bort. Han var medlem i Irgryte IS tillsammans med Kevin Ackermann och Marcus Haglind-Sangré.

Jag visste aldrig säkert, men jag hade alltid denna gnagande önskan att följa med mig själv till framtida mord från frontlinjerna. Trots att han är från Angered har Alhaji Jeng sagt att han skulle vilja spela rollen som “storebror”.

Om du har förmågan att spela fotboll bra är du redan en av dem. Mitt mål är att hjälpa dem genom att dela de saker som jag har upptäckt och de saker som har hänt mig under hela mitt liv. Han gör uttalandet samtidigt som han pekar på följande saker: “Det är något jag verkligen gillar, och det ser ut som att det har blivit uppskattat.”

Det har gått mer än ett år sedan den 40-årige Alhaji Jengs senaste försök till stavhopp.
För närvarande arbetar han i Eugene för SVT som expert. Ett antal unga och ivriga fotbollsspelare på andra sidan ishallen ser upp till honom som en förebild eftersom han fungerar som mentor för dem.

Alhaji Jeng Fru
Alhaji Jeng Fru

Du kan nu se vad som finns framför dig, och det är en mycket trevlig upplevelse. Han hävdar att en av anledningarna till att han tycker om det är att det alltid finns ett stort antal ballonger på himlen. 2014 avslutade Alhaji Jeng sin första tävling framgångsrikt. Men det var inte förrän några år senare, i januari 2018, som vi ställdes inför dilemmat om vi skulle lägga på eller inte.

När han äntligen klarade sitt utmanande uppdrag på galgarna var han 36 år gammal. Trots detta har Jeng, som nu är 40 år, inte sänkt farten mycket sedan dess. Han anställdes som konsult för SVT-VM i friidrott 2019, som kommer att äga rum i Doha, Qatar.

Det är det bästa jobbet jag någonsin haft, enligt min mening, och jag tycker att det är underbart. Han hävdar att han har ägnat sig åt vilken aktivitet som helst som kallas arbete. Oavsett om det kallas “arbete” har jag observerat det.

VM som hölls i Göteborg 1995 var katalysatorn som fick Alhaji Jeng att intressera sig för friidrott. Han hade hållit farten fram till denna punkt. Jag gick dit för att titta på sport när jag var arg och satt framför tv:n. Det är äntligen dags för mig att gå och sätta mig i tv-studion och gnälla över saker som inte ens spelar någon roll. Han hävdar att cirkeln kommer att bli ogiltig av olika anledningar.

Det är troligt att inte två personer har exakt samma omständigheter. Vissa av dem har potential att spela i Europas högsta ligor, medan andra är strikt begränsade till den svenska ligan. Även om det inte har något med ämnet att göra, är det här den enda som kan vara rolig.

Det skulle vara bekvämt för mig att delta i insatsen och bidra med lite pengar om jag kunde. I en intervju med Aftonbladet som ägde rum i början av juli diskuterade Kevin Yakob partnerskapet som han har med Alhaji Jeng. Blvitt-spelaren är en favorit hos fans och en av hans favoritspelare.

På grund av hur väl den var placerad kan du säga att den här killen är en av de svåraste som finns. Han gör inget annat än att jobba och har en ständig önskan att utbilda sig. Enligt Alhaji Jeng är konfigurationen den som alltid ska användas, oavsett hur bra eller dåligt timmarna går.

Alhaji Jeng Fru
Alhaji Jeng Fru

Eftersom Kevin är fast besluten att förbättra sig själv och anstränga sig mer under hela sitt liv, tror jag att han kommer att lyckas med att ta sig till de största städerna i Europa.Alhaji Jengs tidigare arbete skiljer sig mycket från att sitta i studion som expert, men han är säker på att han fortfarande kommer att ha många möjligheter att fortsätta i framtiden.

Detsamma kan sägas om vad som helst; det finns alltid utrymme för utveckling och förbättring. Eftersom jag har mycket att lära och arbeta med, söker jag ofta hjälp av mina kollegor. Han hävdar att han har “unclouded” mål för framtiden.

På min lista över saker att försöka nå ut till en efter en har jag antecknat alla samtal. Endast de individer som inte kan fly the brännande värme. Det borde vara målet, oavsett hur många ytterligare personer det berör som inte redan är där. Människor har en önskan att uppmärksamma även de minsta detaljerna, men samtidigt vill de inte förbise något väsentligt.

Den här gången har en virtuell maskin satts upp i Eugene, som ligger i delstaten Oregon i USA. Alhaji Jeng åker just nu över landet på jakt efter det svenska mästerskapet som han menar rymmer en mängd kunskap om svenska medaljer. Han är omisskännligt Armand Duplantis på alla sätt. Närmast på listan kommer Khaddi Sagnia, Daniel Sthl och Simon Pettersson, som alla enligt hans mening har stor chans att ta hem en medalj.

Utöver det finns en underbar toppodlad som just nu produceras i Sverige. Jag har allmänt förtroende och tilltro till Carl Bengtströms löpare, Carl Bengtström. Det senaste året har varit ett av de mest anmärkningsvärda åren i hans liv. Det är inte förvånande att Alhaji Jeng har sett en så stor del av översiktsplanen, och han känner att spelarna kommer att kunna se ett stort antal nya anställningsmöjligheter öppna sig.