Aliette Opheim Pojkvän

Aliette Opheim Pojkvän:- Efter crooning väntar Hercules på att han ska ge honom en signal innan han fortsätter. Aliette hävdar att det förmodligen bara var några sekunder, men det kändes som att det hade varat i en evighet. Efter några bett lutar sig älskaren in i hunden och säger, “Ltsas morrar! I händelse av att pojkvännen ännu inte har lugnat ner sig strävar hundarna efter att formulera ett svar på situationen.

Aliette Opheim Pojkvän
Aliette Opheim Pojkvän

Å andra sidan lägger Hercules märke till mannens fantastiskt breda leende samt stelheten i nacken. Sedan vinkade han åt mig från sidan av vägen samtidigt som han sköt min älskare framför mitt ansikte. Enligt pojkvännen är det verkligen livsviktigt att hålla utkik efter honom eftersom han inte kommer att kunna ta sig till den sprängda mangusten där. Att hålla utkik efter honom är absolut nödvändigt.

Aliette satte stopp för förhandlingarna efter att luften i rummet hade återgått till det normala och alla hade återupptagit sina normala rörelser. I en intervju berättar Aliette Opheim om sitt personliga liv, inklusive hennes förhållande till sin pojkvän. Hon förklarar också att hon kallar sig en “galen kattkvinna”.

Aliette Opheim, som nu är 36 år gammal, ansågs vara en ung skådespelerska på drygt 20 år när hon filmdebuterade i Sandor slash Ida 2005. Därefter tog hon avstånd från både scenen och den verkliga världen ett tag.

Sedan dess har hon medverkat i kritikerrosade produktioner som Kalifat, Bjornstad, Katla, Zebrarummet och den internationella Amazon-serien Patriot. Just nu är hon med i dramat Knutby, och snart kommer hon också att dyka upp i Svart krabba (hon var med första skoldagen).

Jag har uppenbarligen jobbat mycket. Kvinnan säger: “Men jag har hittat något som jag verkligen vill göra, och därifrån kommer jag att kunna släppa lös min kreativa lust”, samtidigt som hon påpekar att hon var tvungen att prioritera något annat som hon gjorde.

Men hon tillägger, “Jag har hittat något som jag verkligen vill göra, och därifrån kommer jag att kunna släppa lös min kreativa lust.” har inte tid med. Ändå, samtidigt skriker hon att hon behöver ägna sig åt sin scaping, det gör hon.

Även om det ibland kan vara besvärligt, kan det verkligen vara fördelaktigt för utvecklingen av vissa relationer. Nu när jag har tänkt mycket på den här situationen är det troligt att jag kommer att höra från mina kompisar en gång till under de kommande dagarna. Jag har ägnat mycket tid åt att fundera på vad som händer här.

Aliette Opheim presenterar en berättelse om ohälsosamma relationer i sin berättelse.Det var Aliette Opheims tur att vara den aktuella artisten i P1-showen idag, och hon gjorde ingen besviken.

Aliette Opheim Pojkvän
Aliette Opheim Pojkvän

Ändå har det inte varit en promenad i parken att ta sig hit på något sätt. Under vårt föredrag i kväll avslöjar hon detaljer om ett giftigt förhållande från hennes förflutna. Aliette Opheim, spelare i P1-divisionen, fick idag möjlighet att använda sin sommarvärdsmyndighet.

Predikan som vi kommer att höra i morse kommer att täcka en mängd olika livserfarenheter, som var och en har varit upprörande och anmärkningsvärd i sin egen rätt. Det finns dock en sak som alla dessa ogres har gemensamt: det är de som förde Aliette till den dag hon är på just nu.

Jag var 20 år gammal och hade nyligen avslutat mitt första regiprojekt när jag träffade Aliette för första gången. Då var jag i färd med att göra min regidebut. Aliette skulle ha blivit kär i honom om han bara hade kommit ur sin egen väg och visat lite initiativ. Aliette hade precis träffat honom, men hon kunde redan säga att han var idealisk.

Jag är inte säker på hur länge han höll på, men tiden verkar inte ha gjort någon skillnad. Hon hävdar att på grund av vår underligt nära relation kunde han avgöra vad som var mest fördelaktigt för henne.

Aliettes lilla lägenhet blev deras nya hem, och hennes pojkvän och hans hund, Herkules, integrerade sig snabbt i familjedynamiken. Aliette sa att Herkules var både en enorm katt och den läskigaste hund hon någonsin sett.

Aliette lade ner sin tid som servitris i receptionen på en frisörsalong så att hon kunde tjäna pengarna som krävs för att gå upp i världen ekonomiskt. Det enda konstiga med dem var det faktum att de konsekvent hade problem med sin ekonomi.

Aliette Opheim Pojkvän
Aliette Opheim Pojkvän

Men svårigheten med partnerskapet var inte bara en fråga om kontanter. Frågan om Aliettes älskare som togs upp och morrade om togs ofta upp i nätverkets periferi. För det mesta kom han till honom mätt och glad. Ibland hade han med sig pengar, men oftare hade han mat.

Vi snyftade mycket om det; vi skrek och kallade varandra saker tills jag inte kunde skriva mer. Han satte teorin på prov och såg en mörk boll på avstånd. Eftersom vi höll på att tappa händerna hade vi inget annat val än att göra våra fiender, som fogden och Inkassi, till våra hjärnor. Hon förklarar, “Äntligen tog jag beslutet att publicera inlägget jag hade arbetat med.” Vi försökte vila i mitt hus.

Aliette och The Boyfriends förhållande fortsatte att utvecklas när The Boyfriend gick in och ut ur fängelset medan Aliette stannade. Skriket fortsatte från paret, Hercules föll till marken och de andra människorna i grannskapet skrek i ångest. Aliette är tillbaka på morgonen efter att en läskig sak hände kvällen innan med hennes hund Hercules och hennes pojkvän som gjorde henne helt förvirrad.

När jag sitter här i kören kan jag höra den höga komponenten i Hercules flexikoppel skrika om och om igen i hans öra. De är knappt några steg från Hercules och Slagen Matas när de bestämmer sig för att lyfta. Även om han bara är en liten hund så hjälper det honom inte på något sätt.

I en lång intervju med Expressen delade Aliette Opheim med sig av sina tankar kring ämnet “på våra egna villkor”, vilket jag anser är en särskilt betydelsefull insikt. Aliette Opheim fortsätter att bo i sin lägenhet i Stockholm med sina två katter, samt sin mördare Exakt, trots att hon har en lång karriär som medverkande i stora tv-serier. 50 % av det totala. Min vän har gett mig tillåtelse att diskutera kattvänner.