Amber Kortzorg Relatie

Amber Kortzorg Relatie:- Kortzorg is sinds 16 oktober 2021 lid van de Raad van Toezicht van de Raad van Bestuur van AUArts Amsterdam. In de zomer van 2022 begon ze samen met Hugo Logtenberg als partner te werken.Zelfs toen we onze wegen moesten splitsen, bleven onze WhatsApp-gesprekken levendig, ook al hadden we maar een korte tijd samen kunnen doorbrengen voordat we uit elkaar gingen.

Amber Kortzorg Relatie
Amber Kortzorg Relatie

Kort nadat ik me weer in Nederland had gesetteld, kwam hij bij mij op bezoek.Absoluut niet. Het zou voor mij ideaal zijn om dichter bij mijn moeder te wonen. Mijn moeder en ik zijn de enige leden van ons bescheiden gezin. Ik heb ook veel aan haar te danken. Omdat mijn biologische ouders zijn gescheiden toen ik een jong kind was, zijn zij mijn beide ouders. Ze stond me nooit in de weg terwijl ik elke kans die op mijn pad kwam nastreefde.

Onze vriendschap is erg belangrijk voor mij en ik kijk uit naar onze dagelijkse telefoontjes samen. Bovendien kijkt ze regelmatig naar de kassa en stuurt ze me e-mails terwijl het aan staat. Laten we hier duidelijk zijn: als ze een probleem heeft met hoe de dingen gaan, zal ze niet aarzelen om het te uiten. Het karakter van mijn moeder laat zich het best omschrijven als open en oprecht.

Toen Sven ons voor het eerst kwam bezoeken, zei hij dat hij de indruk had dat hij werd ondervraagd. Mijn moeder stortte zich op hem met een spervuur ​​van vragen over zijn opvoeding en eerdere ervaringen. Ik zal uw vraag beantwoorden om uw interesse te sussen. Zwitserland is een vrij formeel land en zijn burgers zijn niet gewend om dergelijk gedrag te zien.

is de persoon die de dagelijkse journalistieke discussieshow, bekend als Op1, modereert. Daarnaast is Kortzorg overdag gastheer voor een aantal journalistieke en culturele evenementen. Ze had de indruk dat haar vader niet geïnteresseerd was in haar welzijn. Als je vader vijf jaar dood is, begin je je af te vragen of je wel of niet belangrijk voor iemand bent.

Ze herwon haar oude niveau van zelfvertrouwen nadat ze hem had gezien, in ieder geval tijdelijk. Toen had ik de gedachte: “Misschien kan ik een dochter zijn die ‘goed genoeg’ is voor hem om te aanbidden”, en vanaf dat moment ging ik verder. Desondanks werd het begrip voortdurend ondermijnd. In het verleden had ze de indruk gehad dat haar vader gewoon was verdwenen.

Amber Kortzorg Relatie
Amber Kortzorg Relatie

Mijn vader heeft een leerstoornis en helaas zijn er veel vooroordelen tegen mensen die hierin anders zijn, ook in de manier waarop ze studeren. Ik wist niet dat de ziekte van mijn vader hem ervan weerhield een vader voor mij te zijn, totdat er een lange tijd verstreken was nadat het was gebeurd. Ik begrijp nu beter hoe de twee van elkaar verschillen.

Ze was lange tijd ‘erg overstuur’ geweest en zei dingen als: ‘Ik kon niet begrijpen waarom je het leven van een kind zou verlaten, vooral dat van jezelf, en voor jezelf zou kiezen.’ Ze was lange tijd “extreem radeloos” geweest. Dit heeft een diepgaand effect op mijn gevoelens op dit moment. Nu begrijp ik waarom hij zich gedreven voelde om op die manier te handelen.

en dat hij het deed om zowel mijn moeder als mijzelf te beschermen tegen schade. De kern van wat hij probeerde over te brengen was: “Ik ga mijn afval niet met jou weggooien; ik ga voor mezelf zorgen, en jij ook.”

De afgelopen jaren heeft ze een hechtere band opgebouwd met haar vader, die van Nederlandse en Surinaamse afkomst is. Nu ze meer informatie heeft, realiseert ze zich dat hij, hoewel hij weg was, altijd aan haar bleef denken.

Als hij in Suriname is, hoor je hem regelmatig op zijn laptop naar Kassa luisteren. Hij vervolgt door te zeggen dat het feit dat ik elke week op televisie te zien ben, heeft bijgedragen aan het versterken van onze relatie. Desondanks blijven haar vormende jaren een effect op haar hebben. Toen ze jonger was, weerhield de korte aandachtsspanne van haar blanke moeder haar om over een bepaald onderwerp te praten.

om meer te weten te komen over haar Surinaamse achtergrond. De voorouders van haar familie hadden hun wortels nog op de Surinaamse plantages. Er was een groot gat in Ambers leven omdat “een ontbrekend stukje van de puzzel van mijn eigen identiteit” ontbrak. Het duurde lang om te bepalen of ze ‘er moest zijn’ of ‘aantrekkelijk genoeg’ was.

Haar huidige relatie is geweldig, maar er zijn enkele dingen die ze geheim blijft houden voor haar geliefde. Het is geen gemakkelijke taak om erop te vertrouwen dat een ander je niet in de steek zal laten en loyaal zal blijven.

“Ik hoop echt dat het meenemen van mijn moeder geen probleem is.” Amber en haar moeder kwamen onverwachts opdagen bij de fotosessie, waar haar moeder ook het interview presenteerde. Chauffeur me alsjeblieft vandaag. “

Amber Kortzorg Relatie
Amber Kortzorg Relatie

Jessica’s moeder werkt bij een bank, maar om meer tijd met haar dochter door te brengen, heeft ze ervoor gezorgd dat ze thuis kan werken. Zelfs op een dag als vandaag vind ik het leuk om een ​​glimp op te vangen van hoe het voor haar is om haar werk te doen.

Amber reageerde als volgt toen haar werd gevraagd naar de angsten die ze had met betrekking tot het interview: “Eerlijk gezegd ben ik heel blij dat zij hier ook is. In de meeste gevallen ben ik degene dietest het gesprek door vragen te stellen, en dit is het gevoel dat ik eruit krijg.

Ik besef dat ik degene ben die de leiding heeft. Toen ze wakker werd, verspilde ze geen tijd en belde ze haar vriend, Sven. Iemand uit Zwitserland gaat momenteel naar de medische school in Basel met als doel neurochirurg te worden.

Omdat hij ‘s nachts werkte, konden ze hem bereiken tot hij naar bed ging. De verwachting is dat hij binnen enkele weken naar Nederland zal verhuizen. Ondertussen zat er niets anders op dan de uitdagende tocht door de stad in coronatijd te ondernemen.

Toen hij de laatste keer hier in Nederland was, werd hij in quarantaine geplaatst en heeft hij deze procedure ook in Zwitserland doorlopen. Drie jaar geleden hadden we onze eerste ontmoeting met elkaar in een afgelegen berggemeenschap in Japan.

Ik besloot een gesprek met hem aan te gaan zodra hij in de bus stapte. De voornaamste reden dat ik door Mongolië en Japan reisde, twee landen waar slechts een klein percentage van de bevolking vloeiend Engels spreekt, was dat ik een gesprek wilde voeren.

Ook al is het spannend om de wereld te zien, het niet kunnen communiceren met de lokale bevolking kan reizen tot een zeer isolerende ervaring maken. Dagenlang was de enige manier waarop iemand met mij in contact kon komen, het dagboek dat ik altijd bij me had en dat gebruikte om mijn gedachten op te schrijven.

Zodra Svand in de bus stapte, werd hij het middelpunt van mijn aandacht. Voordat hij zelfs maar de kans had gehad om me over mezelf te vragen, was ik al begonnen de details van mijn hele leven aan hem te vertellen.Amber Kortzorg, presentatrice van het televisieprogramma Kassa op NPO, rekent Sven tot haar goede vrienden. Sven komt oorspronkelijk uit Zwitserland en heeft altijd al een passie gehad voor reizen,…

Amber Kortzorg, een bekende journalist, producer en presentatrice uit Nederland, werd geboren in Amsterdam op 28 januari 1991. Ze begon haar opleiding aan het Barlaeus Gymnasium, waar ze uiteindelijk afstudeerde, en vervolgde haar opleiding aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze een bachelor in psychologie behaalde.

een Master of Science-graad in Journalistiek en Media van dezelfde school, evenals een Doctor of Philosophy-graad in Neurowetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. De kassier voor consumptiegoederen en diensten

Ze hielp burgers bij het oplossen van problemen die ze hadden met publieke of private organisaties. Daarnaast is ze sinds het jaar 2018 de presentatrice van de show. Een snelle check-upDoor ziekte van Brecht van Hulten liep de presentatie vertraging op van december 2018 tot maart 2019, met bijdragen aan Belbus van Renze Klamer. Op 11 januari 2020 was ze de gastheer van Kassa.

Het duurde niet lang voordat hij geïntrigeerd raakte door het feit dat ik eerder psychologie had gestudeerd. Toen hij het over de hersenen had, knikte ik instemmend met mijn hoofd, ook al verstond ik geen woord van wat hij zei. Die avond, nadat we samen hadden gegeten, deelden we ook onze eerste kus.