Anders Eldeman Sjuk

Anders Eldeman Sjuk:- Anders Eldeman, en sändare som är 61 år och har tillbringat de senaste 26 åren bakom mikrofonen, ledde sitt andra Melodikrysset mitt i sommaren. Det var först genom Sveriges Radio som han kunde undkomma den ångest han levt.Jag och min kompis satt på bakgården med en hyrd stuga och en ficklampa när vi upptäckte att vi varit där en hel dag. Vi hade varit där ganska länge.

Anders Eldeman Sjuk
Anders Eldeman Sjuk

Jag kunde inte tro det, men på grund av det kunde jag inte gå till jobbet, och jag började oroa mig för hur länge jag kunde fortsätta så här tills jag bröt. Radioprofilen blev dålig någon gång efter den senaste sändningen och fördes så småningom in i smugglarnas håla.

Hundra och trettio individer visade sig ha sommarkräksjuka. Under samma tidsperiod förekom händelser som sprang från båda sidor. En tom känsla var allt som fanns kvar när en kvart hade gått.De efterföljande tre dagarna ägnades åt att slutföra uppgiften att fylla den. Enligt Aftonbladet var han sjuk med feber och frossa, sov med tre filtar på sig och skakade och skrek när han var sjuk.

Efter ett tag verkade det som om han hade kommit tillbaka, men det tog inte lång tid innan han insåg att han inte hade gjort det. Efter det såg han att han blev ostadig på fötterna och tog beslutet att åka till sjukhuset.

När jag kom till jobbet i tisdags, även om jag var något mer medveten, var jag fortfarande ganska full av lödder från kvällen innan.När jag vaknade på fredagsmorgonen var min första tanke att jag skulle gå en promenad och sedan efter det skulle jag äta lite frukost innan jag begav mig till S:t Görans sjukhus för akutvård.

De sa att det inte var bra eftersom jag inte hade min telefon med mig, så jag kunde inte ringa Micke Cederberg dagen efter, vilket var “lite besvärligt”, tillade han. Eftersom jag var strandsatt i ett litet rum utan fönster sa de att det inte var bra eftersom det inte var bra eftersom jag inte hade ett fönster.Det var uppenbart att Anders Eldeman tappat en betydande mängd vätska till följd av sina kräkningar. Jag tog många psar-droppar, och de gav mig många bevis.

Anders Eldeman Sjuk
Anders Eldeman Sjuk

Men i måndags, två dagar senare, svimmade Anders Eldeman av kraftiga kräkningar och fick föras till sjukhus. Jag upptäckte ett fall av sommarkräksjuka när jag var på berget. Under samma tidsperiod förekom händelser som sprang från båda sidor.

Efter en kvart fanns inget kvar än ett tomrum och de efterföljande tre dagarna gick åt till att försöka fylla det. Mitt i natten upplevde jag extrem kyla som gjorde att jag gick under tre filtar, där jag sjönk och simmade och simmade.

Det tog mig hela vägen ner till havsbotten och tillbaka igen. Efter en tid tog Anders Eldeman beslutet att följa med sin flickvän Anna Perning på en utekväll på stan. Dagen efter vaknade jag med lite mer energi, men jag kunde fortfarande höra mullrande från min mage.

I närheten av Melodikrysset och vårdcentralen hamnade Anders Eldeman, en legendarisk person inom radiovärlden, i koma efter sin sista sändning. Han hävdade för Aftonbladet att han skadades när han föll och störtade under havets yta.När jag vaknade på fredagsmorgonen var min första tanke att jag skulle gå en promenad och sedan efter det skulle jag äta lite frukost innan jag begav mig till S:t Görans sjukhus för akutvård.

De sa till mig att det var värdelöst eftersom jag inte hade min telefon med mig, vilket gjorde att jag inte kunde ringa Micke Cederberg dagen efter, vilket var lite frustrerande med tanke på att jag bodde i ett trångt rum som inte hade tak. fläkt.

Anders Eldeman Sjuk
Anders Eldeman Sjuk

Kräkningarna som Anders Eldeman råkat ut för gjorde att han tappade en betydande mängd vätska.Jag tog många psar-droppar, och de gav mig många bevis. Så här i efterhand är det ganska uppenbart att jag blev helt förbluffad över denna speciella händelseutveckling som hände.

Det faktum att det tog tre dagar att nå min dörr var ganska frustrerande för mig. Eftersom de injicerade mig med antibiotika såväl som bredspektrum viricider, är jag för närvarande begränsad till båda armarna. Efter att ha varit frånvarande ett dygn är Anders Eldeman med under hela samtalet som pågår mellan Aftonbladet och honom.

Det är måndag morgon och jag har ett dystert humör att börja veckan på. När jag åkte till akuten för första gången hade jag ingen aning om vad som väntade. Jag har inte blivit taggad på något sätt sedan dagen jag föddes.Å andra sidan var personalen fantastisk; de höll mig kall och erbjöd mig frukt och iste som tack för hjälpen. De var förtrollade på alla sätt.

Efter en kort resa på bara två dagar återvänder vi till Skärgården de kommande dagarna. Det finns ingen anledning att mullra eftersom en rejäl grekisk sallad serverad med isvatten fortfarande finns att beställa från menyn just nu. Den charmiga låten”Melodikryss”, skriven och framförd av Anders Eldeman, har spelat på radio sedan en tid tillbaka.

Nu berättar Stjarnan att han efter förra sändningen åkte till sjukhuset för att bli utcheckad. Han avslöjar för Aftonblade att han var olycklig under deras tre dagar långa besök hos honom och säger att det gjorde honom ledsen.Det var fortfarande ett stort antal människor som tog en kopp kaffe i sina gula populära radioprofiler när de var med i Anders Eldemans populära radioprofiler.

Stjarnan meddelade honom att han skulle lämna programmet efter att ha deltagit i det de senaste 26 åren. I Sveriges radio kommenterar programledaren Anders Eldeman “Jag har lyssnat på det här programmet så länge nu att det verkar rätt att gå vidare.”

Anders påverkades av mer än bara programmet, trots att det var det senaste. Eldeman uppgav att han skulle ge Sveriges radio dess fulla uppmärksamhet och lyssna på alla dess sändningar. Att ta en paus från såväl programmet som insatsstyrkan var dock mer än bara ett litet besvär.Jag har ett program som jag kallar “Da capo” som för att bli framgångsrikt innebär en hel del planering och de senaste 52 veckorna har jag följt det här programmet.