André Hazes Nieuwe Vriendin

André Hazes Nieuwe Vriendin:- De acties van André Hazes zijn zeer actief geweest. Na relaties met Monique Westenberg, Bridget Maasland en Sarah van Soelen, is André overgestapt naar Anne Rose Zonneveld als zijn laatste significante andere.

André Hazes Nieuwe Vriendin
André Hazes Nieuwe Vriendin

In het begin dacht iedereen dat zijn relatie met Sarah van Soelen nog niet voorbij was, maar vorige week werd officieel bevestigd aan Story dat André Anne Rose zag.Volgens wat we in het verhaal lezen, heeft André Hazes liefde gevonden met Anne Rose, een vrouw die hij al sinds zijn tienerjaren kent. Zelfs als ze zich nog in de beginfase van hun relatie bevinden, betekent dat niet dat ze geen significante vooruitgang boeken.

Daarnaast heeft André Hazes een sterke band met de familie van Anne Rose en mocht hij oudejaarsavond met hen vieren in Marbella. Een plek die niet alleen voor de zanger maar ook voor de familie Zonneveld vanzelfsprekend was…

De kunstenaar heeft een groot aantal goede vrienden die ervoor hebben gekozen om zich in de Spaanse badplaats te vestigen, en de familie Zonneveld kent ze allemaal. En zo werd de reis naar Marbella een heerlijk weerzien, waarbij André Hazes en Anne Rose geen seconde van elkaar af konden blijven, zo melden getuigen in het verhaal.

André kent Anne Rose al sinds ze beiden op de middelbare school Vinkeveen zaten. Ze zijn al vrienden sinds hun kindertijd. Op dit moment is Anne Rose werkzaam als salesmanager bij restaurant Mama Kelly. Daarnaast helpt ze mentor Rachel Hazes, met wie ze een positieve relatie heeft, met het administratieve werk dat gedaan moet worden. Op sociale media is Anne Rose niet erg openhartig met persoonlijke informatie; in feite is haar Instagram-account ingesteld op ‘privé’.

Sinds het nieuws over haar relatie met André bekend werd, heeft ze ook op sociale media een aantal mensen ontvolgd. Het lijkt erop dat de raadselachtige Anne Rose geen interesse heeft in het hebben van een publieke persoonlijkheid of het leiden van een prominent leven.

Andre Hazes doet er alles aan om de naam van zijn nieuwe vriendin zo lang mogelijk uit de publiciteit te houden, maar die strategie lijkt te mislukken. Zojuist is door een aantal sapbronnen aan het licht gebracht dat Andre zijn zinnen heeft gezet op Saar.

André Hazes Nieuwe Vriendin

Het lijkt erop dat Rachel Hazes haar zegen al aan Saar heeft gegeven. Rachel heeft onlangs met een verscheidenheid aan hart-emoji’s gereageerd op alle afbeeldingen van Saar op Instagram, zelfs de afbeeldingen die ze postte toen ze 40 weken zwanger was. Rachel ontvangt alle harten die haar door Saar zijn gegeven. Andre houdt deze vrouw stiekem in de gaten en hij heeft er een prioriteit van gemaakt dat ze hem volgt.

De laatste tijd is André Hazes het onderwerp geweest van tal van artikelen in de roddelbladen. Dit ondanks het feit dat er al bijna een jaar niets meer van de zangeres is vernomen in de media. Het gaat over een gevecht dat momenteel via de media tussen de twee wordt gevoerd tussen de moeder van de twee, Rachel, en zus, Roxeanne.

Andre raakte ook betrokken bij de strijd door een openbaar standpunt in te nemen tegen Rachel en zich tegen haar uit te spreken. Omdat de meeste mensen de kant van Roxeanne kozen in plaats van Rachels zaak, kon André zijn populariteit hierdoor niet vergroten. Sindsdien wordt de zanger beschuldigd van het vertonen van “psychopaatgedrag” door Bas Paternotte, die zei: “Ik vind Hazes junior een beetje eng.”

Daarna zijn ze in een restaurant, en iemand filmde dat moment waarop hij haar bij het hoofd pakt. Tegenover. Daarna begint hij heel luid recht voor haar gezicht te zingen. Dit is typisch gedrag voor een psychopaat. vermeende kenmerken van een psychopaat.

In André’s nieuwe, meer bezadigde leven valt ons echter één ding op: we zien hem niet meer met nieuwe vriendinnen. Waar het in het verleden leek alsof elke leegte gevuld kon worden met een nieuwe partner, lijkt dit nu niet meer het geval te zijn. Of misschien is de zanger gewoon veel bedrevener in het verbergen van deze informatie dan alle anderen natuurlijk.

Er zijn berichten dat de artiest met een aantal verschillende vrouwen is gezien, maar dit was meestal slechts bij één gelegenheid. Deze keer, de realiteit van de situatie Het lijkt erop dat de FBI-sapzender meer aandacht heeft besteed. Het is bekend dat André’s vriendinnen regelmatig veel tijd doorbrengen met zijn moeder, Rachel. Kijk naar Sarah en Bridget.

Of dat, of ze worden gezworen vijanden. Zie Moniek. Realiteit. FBI: “Ik heb gezien dat Rachel de afgelopen week haar ogen met harten markeert. En dat André duidelijk heeft gemaakt dat zij zijn topprioriteit is om hem te volgen. Het lijkt erop dat iemand zijn weg heeft gevonden naar de Hazeshiaanse cirkel Blijf scrollen om de foto’s te bekijken:

Na talloze doodsbedreigingen te hebben ontvangen, hadden André Hazes en zijn nieuwe vriendin, Sarah van Soelen, 24 uur per dag beveiliging tijdens de vroege stadia van hun relatie, die in maart vorig jaar begon. Volgens de meest recenteIn de uitgave van Veronica Superguide onthult de zangeres deze informatie.

Begin maart beëindigde Hazes zijn verloving met Monique Westenberg en begon met iemand anders te daten. Nadat hij Veronica Superguide had verteld dat hij niet met zekerheid kon zeggen dat hij geen relatie had met Sarah van Soelen, kreeg hij bedreigingen via e-mail, kreeg hij de klok rond beveiliging en werd uiteindelijk gevolgd door paparazzi op de snelweg.

Zowel Anne Rose als André kennen elkaar al van kinds af aan. “Vroeger was het niet ongewoon dat ze ontdekt werden met vrienden op een van de eilanden die deel uitmaken van Vinkeveen. Ze gingen graag naar het zwembad, speelden rond en dronken af ​​en toe een biertje.

In de tussentijd maakt hij nog een reis om haar familie te zien, die nu zijn schoonouders zijn. Binnen korte tijd, toen overduidelijk bleek dat ze meer dan wat dan ook van elkaar hielden, ging André naar het huis van haar ouders. Ze zaten daar en aten terwijl ze aan het praten waren. De familie Zonneveld kent de zanger al heel lang.

André Hazes Nieuwe Vriendin
André Hazes Nieuwe Vriendin

Nadat dit onder haar aandacht was gebracht, ging Saar snel over om haar Instagram-account privé te maken. Het lijkt erop dat de twee iets voor elkaar proberen te verbergen. Hoe dan ook, hieronder is een momentopname van Saar’s profiel en een van Rachel’s opmerkingen op een van Saar’s afbeeldingen, samen met Saar’s reactie, dat is een paar harten.