Andrea Kiewel Wohnort

Andrea Kiewel Wohnort:- Samen met Joachim Llambi deed ze mee aan de wedstrijdshow “It can only be E1NEN” die op RTL werd uitgezonden. Ze maakte deel uit van de thuisploeg. Kiewel is sinds het begin van de show in 2013 ook de gastheer van de ZDF-televisieshow Willkommen 20xx bij de Brandenburger Tor. De show is momenteel in zijn zesde seizoen.

Andrea Kiewel Wohnort
Andrea Kiewel Wohnort

Na een reeks huwelijken die niet werkten, leek Andrea Kiewel eindelijk haar enige ware liefde tegen het lijf te lopen. De 55-jarige is dolblij dat hij onlangs een nieuwe vriend heeft gemaakt.

Ze schrijft in haar boek Mostly Sunny over hun connectie, en een van de dingen die ze zegt is: “Ik ben dol op een man die van een andere planeet komt.” Ze schrijft in haar boek Mostly Sunny over hun connectie, en een van de dingen die ze zegt is: “Ik ben dol op een man die van een andere planeet komt.” “Verre-afstandsrelatie” is de term die wordt gebruikt om dit soort partnerschap te beschrijven.

We leven in twee heel verschillende universums. Zelfs als we dat zouden doen, zouden we elkaar niet begrijpen. Om deze situatie te verhelpen, volgt ze momenteel een Hebreeuwse klas. Kiewel daarentegen wil de identiteit van haar metgezel niet bekendmaken.

Als het gaat om vragen over haar persoonlijke leven, is Kiwi niet zo openhartig als ze was op de ZDF-show in termen van het beantwoorden ervan. De 56-jarige vrouw is drie keer getrouwd geweest en moeder van twee kinderen.

Ze moet 19 jaar oud zijn geweest toen ze de moed verzamelde om die eerste stap door het gangpad te zetten. Haar zoon, Max, werd geboren in het jaar 1986. Kiwi hertrouwde toen ze 34 jaar oud was, maar het huwelijk duurde slechts één jaar voordat het eindigde.

In 2000 begon de romantische relatie tussen Andrea Kiewel en Theo Naumann, wat het jaar daarop resulteerde in de geboorte van hun zoon Johnny. In 2004 stapten Kiewel en Naumann in het huwelijksbootje en beloofden ze hun niet-aflatende toewijding aan elkaar.

Andrea Kiewel Wohnort
Andrea Kiewel Wohnort

Het huwelijk eindigde echter drie jaar later in een scheiding. Het jaar 2012 was een slecht jaar voor haar: haar ex-man kwam om bij een motorongeluk, Kiwi’s goede vriend stierf en haar zoon Johnny verloor zijn vader.Tijdens de maanden september 2004 tot en met december 2004 was Kiewel de gastheer en presentator van het sociale-entertainmentprogramma “Vecht voor je vrouw!”

Sinds 2004 is ze de presentator van de ZDF-show met de titel ‘Advent’ en sinds 2005 is ze ook de presentator van ‘The Autumn Show’ en sinds 2006 is ze de presentator van ‘The Spring Show’. De show werd in 2014 niet meer uitgezonden.

Riverboat was een chatshow die zij, Jan Hofer en Jorg Kachelmann in 2007 presenteerden op MDR, en zij was de moderator van de show. Sinds 2009 is Kiewel de moderator van het Einsprechen-programma, dat vaak het “Rechtserrors”-programma wordt genoemd.

Dat is te zien op het particuliere televisienetwerk RTL. Tijdens deze show ondervroeg ze advocaat Ralf Hocker over verschillende juridische onderwerpen. 2011 was het laatste jaar dat de show te zien was.

In 2009 werd ze beloond met de Goldene Henne mediaprijs in de categorie lezersprijsmoderatie. In 2007 was ze verantwoordelijk voor de moderatie van het evenement dat werd gehouden ter uitreiking van de Goldene Henne mediaprijs.

Andrea Kiewel Wohnort
Andrea Kiewel Wohnort

Kievel begon zijn carrière als presentator in juli 1990, tijdens de laatste maanden dat het televisienetwerk van de Duitse Democratische Republiek (DDR), Deutscher Fernsehen, aan het uitzenden was.
Haar eerste baan was bij de Berlijnse omroep FAB (Fernsehen aus Berlin), waar ze in de vroege avond de dagelijkse show Fenster aus Berlin presenteerde.

Deze gebeurtenis vond plaats nadat het betreffende station was uitgeschakeld.In haar latere jaren onderhield ze een freelance schrijfcarrière, eerst voor de SFB en vervolgens voor B1. Ze was de presentator van de ochtendshow die werd uitgezonden op Sat.1 van 1993 tot 2000.

In 1997 trad Kiewel in als vervangende moderator voor het esoterische chatprogramma Talk X, dat werd uitgezonden op het ProSieben-station, dat deel uitmaakt van hetzelfde conglomeraat van bedrijven als Kiewel.Sinds het jaar 2000 is Kiewel onafgebroken gastheer en moderator van de ZDF-televisietuin en van het ZDF-spelprogramma Every Second Counts.