Annelies Verlinden Gezin

Annelies Verlinden Gezin:- Dit is niet meer de situatie. Ook al heb ik er niet echt de tijd voor, ik kan dat niet als excuus gebruiken. Vroeger was ik dat, en het was iets waar ik echt naar uitkeek; Ik was actief in de jeugdbeweging en zat in een schoolbestuur.

Annelies Verlinden Gezin
Annelies Verlinden Gezin

Een resolute keuze is echt nodig. Binnen het kader van mijn verantwoordelijkheden doe ik wat ik kan, zoals het bekendmaken van de inspanningen van lokale vrijwilligers en het onderzoeken van een vaccinatiekliniek in de omgeving.

Dat is iets wat ik ook enorm waardeer en respecteer. Maar niet lang daarna kwam ze tot de conclusie dat haar roeping haar onverdeelde aandacht verdiende. Verlinden is momenteel verantwoordelijk voor het toezicht op de activiteiten van het kantoor in België.

DLA Piper is een vooraanstaand en illuster juridisch bedrijf gevestigd in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.Naast het afronden van het Leadership Program aan Harvard University in 2013, behaalde Verlinden een diploma in de rechten aan de universiteiten van Leuven en Louvain-la-Neuve.

Verlinden was betrokken bij de bouw van offshore windparken, de immens belangrijke Arco-zaak en de Antwerpse Oosterweelverbinding. Bij A, waar ze sinds 2014 onafgebroken werkt, is ze momenteel directeur.internationale luchthaven in de stad Antwerpen Ze heeft een onvermoeibare arbeidsethos, grenzeloze ambitie en strikte normen, die haar allemaal veel respect hebben opgeleverd bij DLA Piper.

Het idee van het handhaven van een gezonde balans tussen werk en privé is achterhaald. Ze twitterde al in 2011 dat het “in” was om professionele en recreatieve activiteiten te combineren. Iemand die Verlinden kent, constateert dat ‘ze robuust en stoer is’.

Daarnaast heeft ze een onverstoorde en directe manier van spreken. Zij zal de werkzaamheden met de grootste zorg en oog voor detail uitvoeren. Hendrickx stelt dat ze veel kennis heeft van dossiers. Haar advocatuur is met name gericht op bestuursrechtelijke en milieurechtelijke zaken. Ze heeft veel kennis op het gebied van publiek-private samenwerkingen.

Mijn gedachten en gevoelens zullen er altijd voor je zijn op elk moment dat je ze nodig hebt. Er zijn veel minuscule details. Een Franse filosoof met de naam Emmanuel Levinas schrijft over de betekenis van wat misschien onbeduidende daden van vriendelijkheid lijken.

Annelies Verlinden Gezin
Annelies Verlinden Gezin

Als je het vermogen hebt om het te erkennen en verder te gaan, zul je vaker geluk ontdekken. Mijn favoriete tijd van het jaar is de lente, want dan begint de natuur te ontwaken en beginnen de struiken hun groene kleur terug te krijgen. Of ik bij de mensen kan zijn waar ik om geef. De vijftiende augustus, moederdag, was een van de mooiste dagen van het jaar.

Toen we met mijn gezin op vakantie waren, kwamen we op het idee om naar het strand te gaan. Die momenten zullen nooit meer in iemands leven worden beleefd. Verlinden studeerde aan de Universitaire Faculteiten Sint-Ignatius Antwerpen en behaalde daar in 1998 een diploma in de rechten.

Daarna ging ze naar de Katholieke Universiteit van Leuven en de Université catholique om in 2001 een Master of Laws te behalen, waarna ze zich een jaar ging concentreren op Europees recht.de Louvain in België. In 2013 was ze student aan het Leadership Development Program van Harvard University.

Ze trad toe tot de Kamer van Koophandel in Antwerpen, de Balie van Brussel en de Nederlandse Orde van Advocaten om haar juridische carrière verder te zetten.Ze begon haar loopbaan als advocaat in 2002 bij het Amerikaans-Britse advocatenkantoor DLA Piper, waar ze uiteindelijk doorklom tot hoofd van de Belgische vestiging.

Tijdens de zitting van de Raad van State en het Europese Hof van Justitie in de Arco-zaak trad zij op als vertegenwoordiger van de Belgische regering. Verlinden was van 2005 tot 2009 plaatsvervangend voorzitter van de Jonge CD&V voordat hij die functie neerlegde.

Daarnaast was ze een betrokken groepsleider bij VKSJ Schoten. Daarnaast was ze van 2003 tot 2012 gemeenteraadslid van de stad Schoten. Ze was kandidaat bij de Vlaamse verkiezingen in 2004, op het gezamenlijke CD&V/N-VA-ticket, en eindigde op de achtste plaats. De verkiezing was nauwelijks een overwinning voor haar.

Op 1 oktober 2020 is zij gepromoveerd tot minister van Binnenlandse Zaken in het kabinet De Croo. Vanaf dat moment zou zij verantwoordelijk zijn voor het uitvaardigen van ministeriële besluiten, waaronder dit soort maatregelen.

Annelies Verlinden Gezin
Annelies Verlinden Gezin

Samen met de minister van Binnenlandse Zaken is zij medeverantwoordelijk voor institutionele zaken en heeft zij de leiding over Sammy Mahdi, staatssecretaris voor Asiel en Migratie.Aan de geachte minister van Binnenlandse Zaken,…

Ik geloof dat tijd doorbrengen met familie essentieel is, en ik heb gezien dat die waarde wordt hooggehouden binnen de politie. De redactie van Feeling selecteert maandelijks een bekende vrouw die volgens hen het beste aansluit bij de kernwaarden van het tijdschrift, namelijk:

kosmopolitisch, ambitieus en empathisch. Deze week doen we meedoor Annelies Verlinden, de Nederlandse minister van Binnenlandse Zaken en een figuur die het hele jaar door veelvuldig in de publieke belangstelling staat.

Het leven voedt me op. Als minister van Binnenlandse Zaken merk ik vaak dat onverwachte gebeurtenissen en natuurrampen voorrang hebben op mijn plannen. Het is van het grootste belang om voor deze problemen zo snel mogelijk een oplossing te vinden.

Dat gezegd hebbende, moet ik me bovendien concentreren op een aantal belangrijke zorgen op de lange termijn. Ik kwam tot de conclusie, dominee, omdat ik geloof dat het nog beter kan.te zijn en te streven naar een positieve verandering. Mijn missie in het leven is om van de wereld een betere plek te maken voor de mensen die na mij komen door zoveel mogelijk van het milieu op te ruimen voordat ik sterf.

Mijn favoriete deuntjes zijn altijd degene waarmee ik kan meezingen. Er zijn momenten dat ik het volume helemaal naar elf draai en meezing met de teksten. Gezegend. Geef je over aan het ritme en de beat van de muziek. Leonard Cohen en Julien zijn ook in deze aflevering, samen met Clouseau, Yevgueni en Bart Peeters.

De leden van Clerc zijn enkele van mijn topkeuzes om karaoke mee te zingen. Machiavelli’s Guts, geschreven door Tinneke Beeckman, is een boek dat me opvalt omdat het een onverwachte kijk geeft op een fascinerende historische figuur die werkte in een gebied dat mijn nieuwsgierigheid in hoge mate prikkelt.politiek.

En A Little Life van Hanya Yanagihara, dat het idee van vriendschap op een onverwacht mooie manier uitbeeldt gezien de kwaliteit van het schrijven. Van de sfeer in dit boek krijg je koude rillingen.Het boek Jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy was zonder twijfel het beste cadeau dat ik ooit heb gekregen. Zo simpel. hartverwarmend voor de geest. Lang niet zo vaak als ik zou willen.

Ik wil graag uitgaan met mijn vrienden, als dat goed is. Het maakt mijn hart blij te weten dat ze me in hun gedachten houden. Ik wou dat ze wisten dat hoe druk mijn agenda ook is, ze altijd op mij kunnen rekenen om er voor hen te zijn.

aanpassingen in samenwerking met minister David Clarinval (MR). De inzet van vrijwilligers die in onze verschillende gezondheidsklinieken werken Het is duidelijk dat de bewoners een vriendelijke en gastvrije houding hebben. Wanneer je vertrekt, doordringt een gevoel van vreugde de kamer. Dat is niet helemaal evident; het komt door die personen.