Antonie Kamerling Doodsoorzaak
Antonie Kamerling Doodsoorzaak:- Je hebt “Antonie Kamerling’s doodsoorzaak” opgezocht in de zoekbalk. Antonie Kamerling was een bekende artiest in Nederland, zowel als acteur als zangeres. Hij pleegde zelfmoord in het jaar 2010. Omdat Antonie Kamerling zoveel voor haar leek te hebben, waren veel mensen geschokt toen ze hoorden wat tot haar dood leidde.

De ster leek zoveel potentieel te hebben. Desondanks had hij vaak last van depressies. Hoewel hij hiervoor therapie kreeg, nam hij de beslissing om zichzelf van het leven te beroven.Volgens wat Kamerling deelde in een interview met MIND Magazine, had hij een dieptepunt in zijn leven na de productie van de musical Sunset Boulevard, waarin hij de hoofdrol speelde.
Nadat hij echter een aanzienlijk deel van zijn leven aan depressies had geleden, nam hij vijf jaar geleden zijn eigen leven. In de documentaire over Kamerling die Coen Verbraak maakte, kijkt de filmmaker de stad in om erachter te komen wat de depressies veroorzaakten en wanneer ze voor het eerst plaatsvonden.
In 2013 publiceerde Kamerlings weduwe, Isa Hoes, het boek When Ik Je Zag over Antonie. Het boek gaat over Antonie. Er waren echter nog meer Antonies. Die van filmregisseur Jean van de Velde, die met Kamerling heeft gewerkt in de films All Stars en De Kleine Blond Dood, en die Kamerling ‘een wazige prins’ noemt.
Dat is van Beau van Erven Dorens, een goede en vertrouwde vriend van ons. Die van Albert Verlinde, Kamerlings ex-schoonbroer, die hij omschreef als ‘een avonturier die alles wilde beleven’. Dit omvat echter ook die van Kristiaan en Liesbeth Kamerling, die broers en zussen zijn.In ‘The Death of a Vague Prince’ proberen de mensen die hem het beste kenden, samen te vatten hoe gebeurtenissen op deze manier hadden kunnen gebeuren.
Wat verrassend is, is dat Kamerling altijd op een normale manier over zelfmoord heeft gesproken. Volgens wat Kamerling opmerkte in een interview met Theo van Gogh in 1994, zou zelfmoord plegen de ultieme erkenning van mislukking zijn; het zou betekenen dat hij er niet in was geslaagd hier te komen. De gedachte kwam wel eens voor, maar de wens kwam nooit uit.
Zo zijn er meer vintage interviews opgenomen in de documentaire, die over het geheel genomen een somber beeld schetst. [Citaat nodig] Natuurlijk kunnen we niet in zijn gedachten komen, en daarna komt het misschien als geintjes over, maar je hoeft geen psycholoog te zijn om in die gesprekken met Antonie te merken dat er iets mis is met hem .”
Toen hem er destijds naar werd gevraagd, verklaarde hij: “Ik was geen vader, geen partner, en ik was er niet voor mezelf.” Maar als je het overleeft, maakt het je sterker. Ik heb een diepere waardering voor alles wat ik bezit. “
“De volgende dag kwam die vrouw naar me toe, en korte tijd daarna ontmoetten we elkaar voor een sessie omdat ze dat deed. Toen ging ze verder door te zeggen dat Antonie me heel erg miste omdat ik niet meer met haar communiceerde.” Isa merkt op dat dit een verwijzing is naar een gebeurtenis die plaatsvond in de week dat Antonie stierf.
“Daarna ging ik naar bed, maar ik werd midden in de nacht gewekt door het gevoel dat iemand mijn arm zachtjes streelde. Er was echter niets. Daarna vroeg ik: “Jezus, wil je ooit dit nog een keer doen?” Nadat ik had gezegd: “Ik geloof dat dit best eng is”, viel ik prompt weer in slaap.
Nadat er vele jaren waren verstreken, kreeg ik eindelijk de deprimerende gedachte: “Ik ga uitzoeken hoe het is als ik tegen hem lieg.” En dat deed ik ook. Functioneert het echter echt zo? Ik heb echt geen idee.” De hele discussie is te vinden op deze link.
Hij beschreef zijn neerwaartse spiraal in depressie in een artikel dat werd gepubliceerd in Yoga Magazine. Ik had er veel moeite en gevoel in gestoken, maar kreeg er absoluut niets voor terug. Ik stortte neer in een ongelooflijk diepe vallei. “
Isa beweert dat haar man, die zich in de middag van 6 oktober van het voorgaande jaar van het leven beroofde, bij talloze andere gelegenheden de wens had uitgesproken om een einde aan zijn leven te maken. Antonie bleef last hebben van manische depressies ondanks het feit dat ze talloze gelegenheden had gehad waarin ze dacht dat ze zichzelf zou herpakken en een oplossing zou vinden.
Volgens Isa had de acteur het gevoel dat zo’n week van diepe melancholie een heel jaar had geduurd. “Hij geloofde echt dat hij ons allemaal tot last was, en het ongelukkige is dat hij dat ook was”, zei een van zijn vrienden.
De actrice met het zwarte haar is echter onvermurwbaar dat Antonie niet altijd in een melancholische toestand verkeerde. Ze brengt de diepte van haar genegenheid voor Antonie over in haar toespraak, een van de vier ontroerende levensverhalen die tijdens de show worden gedeeld.
“Ik werd verliefd op iemand die me zo hard aan het lachen maakte, die mijn hart raakte en die ervoor zorgde dat ik keer op keer verliefd op hem werd”, luidt de zin. En even later vervolgt ze door te zeggen: ‘Antonie hield heel veel van mij en onze kinderen.’ Dat zou nooit gebeuren; we kunnen op hem rekenen. We waren ons er echter van bewust dat hij ben ziek.
Het enige dat mijn aandacht tijdelijk kon afleiden was de Nederlandse soapserie Goede Tijden Bad Tijden, met een knappe blonde jongen en een dokter gespeeld door Rik Engelkens. Wat een schok was het toen ik hoorde dat mijn held van toen, Antonie Kamerling, zelfmoord had gepleegd.
Antonie heeft een aangeboren talent voor kunst. Als gevolg daarvan ging hij niet meer naar het studentencabaret en begon hij naar het programma te kijken waarvan de naam zo treffend een beschrijving van zijn eigen leven bleek te zijn. Merlijn en Vlinder, zijn twee lieve kinderen, waren het product van zijn relatie met Isa Hoes. Hij was een veelgevraagd acteur en even succesvol op het podium als voor de camera.
Rick Engelkes was zich ervan bewust dat zijn vriend Antonie er in de loop van de tijd ontevreden over was geworden. Hij besprak het beëindigen van zijn eigen leven in vrijheid. Hij voegde eraan toe dat je altijd de dreiging tussen de regels hoort. Rick daarentegen had geen idee dat de toestand van zijn collega zo slecht was dat hij zou doen wat er van hem werd gevraagd.

“Het ontbrak hem aan niets. Ook al had hij goed werk geleverd, Isa en zijn kinderen hielden zielsveel van hem, en hij had een prachtig huis, hij leek het gewoon niet meer te voelen. Antonie Kamerling kreeg de diagnose manische depressie twee weken voordat hij stierf.Hij leed aan de aandoening.Hij had ongetwijfeld in het verleden een depressie gehad, maar hij was er altijd in geslaagd om er doorheen te komen.