Art Rooijakkers Vriendin

Art Rooijakkers Vriendin:- Na een relatie van twintig jaar gingen de 44-jarige Art Rooijakkers en zijn oude partner Andrea Pleijte uit elkaar. Na de geboorte van hun kinderen Puk en Keesje in 2017 besloot het stel “enige tijd geleden” hun relatie te beĆ«indigen.

Art Rooijakkers Vriendin
Art Rooijakkers Vriendin

Deze informatie is op deze site bevestigd door de directie van de presentator van RTL 4. Volgens de verklaring zijn “Art en Andrea vol goede moed uit elkaar gegaan en zijn nu gefocust op het opvoeden van hun meisjes als trotse ouders”, ondanks het feit dat ze erg bedroefd waren door de breuk. “Ze smeken dat dit scenario door de media met respect wordt behandeld om het recht op privacy van hun dochters en hun eigen dochters te beschermen.”

In april 2017 verwelkomden Art en Andrea hun tweelingjongens, Puk en Keesje, op de wereld. Opmerkelijk is dat Art nu elke werkdag te zien is op RTL4’s B&B Vol Liefde, een datingshow. Om de liefde te vinden, reizen Nederlandse singles naar de huizen van B&B-eigenaren in het buitenland. Mogelijk ziet u deelnemer Bert zijn gedachten en gevoelens met de presentator delen in de video die volgt.

De twee verklaarden dat ze erg overstuur waren over de breuk, maar dat ze in der minne uit elkaar waren gegaan en dat hun voornaamste nadruk op dit moment ligt op het trotse ouders zijn van hun tweelingdochters, Puk en Keesje. Ze verklaarden ook dat ze in goede harmonie uit elkaar waren gegaan. En als je de foto’s mag geloven die exclusief voor het verhaal zijn gemaakt, daar houden ze zich aan.

Bart is van mening dat een midlifecrisis de oorzaak is van het probleem, dat tot de breuk heeft geleid. Kenners zeggen dat de kunst opnieuw in een midlifecrisis is beland. Een paar jaar voor de geboorte van de tweeling begon Art enige scepsis te ervaren over de relatie. Rond het jaar 2012 was het stel al acht jaar samen, en het voelde alsof de kers van de taart was geschraapt.

In 2011 werd Kunst geselecteerd als winnaar van het programma Wie is de Mol. Datzelfde jaar verhuisde Art zijn abonnement van NET5 naar AVROTROS. Sindsdien presenteerde hij verschillende shows, zoals Bureau Rooijakkers en Verster, Popcafe & Bloed en Sweat and Strings. Hij werd gevraagd om Wie is de mol in 2012 te presenteren, iets wat hij de afgelopen zeven jaar heeft gedaan.

Art Rooijakkers Vriendin

In 2013 werd de show bekroond met de gouden Televizierring en werd Art voorgedragen voor de Zilveren Ster; dit gebeurde ook het volgende jaar. In 2016 startte zijn nieuwe programma Beste Brein op zaterdagavond en in 2017 was dat Helden van de Wildernis.Deze tripshow wordt dit jaar voor het tweede seizoen uitgezonden en daarnaast is Kunst te zien in de dagelijkse kennisquiz Bij de Tijd. Sinds april 2018 is Art in dienst van RTL4.

Ze waren lange tijd van elkaar gescheiden, maar konden elkaar uiteindelijk tijdens de reis vinden. Nadat er enige tijd verstreken was, begon Art aan depressies te lijden. Ik had de indruk dat ik in al die jaren het grootste deel van mijn tijd had besteed aan zorgen maken over wat mijn collega’s of de kijkers van mij dachten. Toen hem er destijds naar werd gevraagd, antwoordde hij: “Ik had echt een crisis. Ik was ellendig. Ik huilde. Ik kon de positieve kant niet zien.”

Nadat ze de zondag ervoor “als gezin” op een boottocht door de grachten van Amsterdam hadden doorgebracht, gingen ze met zijn vieren naar het appartement op de Wallen waar ze vroeger samenwoonden en waar Art nog steeds woonde nadat ze uit elkaar gingen.

Vier jaar geleden kregen Art en zijn partner Andrea een geweldige verrassing in de vorm van een tweeling, die ze Puk en Keesje noemden. Art publiceert regelmatig schattige afbeeldingen van zijn jonge dochters op zijn Instagram-account.

De tweeling werd vorig jaar april vier jaar en kon voor het eerst naar de basisschool! Dit was een belangrijk keerpunt in hun leven. Hier zijn enkele vrij schattige afbeeldingen van de tweeling:Art en Andrea maakten in de twintig jaar dat ze samen waren twee keer een crisis door in hun relatie, en beide keren kwam alles goed. Het is onzeker of het paar in de toekomst weer bij elkaar zal komen.

“Hoewel ze erg verdrietig zijn, zijn Art en Andrea in goede harmonie uit elkaar gegaan en richten ze zich nu vooral op het opvoeden van hun meisjes als trotse ouders”, zei Art in een verklaring aan de media. “Met het oog op hun privacy en die van hun dochters vragen ze de media om deze situatie met respect te benaderen.”

Na een relatie van twintig jaar hebben Art Rooijakkers (44) en zijn vriendin Andrea hun relatie beĆ«indigd, blijkt uit een verhaal uit “Weekend”, en de directie van de presentator heeft deze informatie aan het “ANP” bevestigd.

Volgens de verklaring: “Hoewel ze extreem bedroefd waren, gingen Art en Andrea vol goede moed uit elkaar en zijn ze nu gefocust op het opvoeden van hun meisjes als trotse ouders. Ze willen dat de media deze situatie met respect benaderen, met het oog op de bescherming van hun privacy en dat van demijn kinderen.”

Opmerkelijk is dat Art momenteel elke werkdag op RTL4 te zien is in de datingshow B&B Vol Liefde. In het programma gaan Nederlandse singles op zoek naar B&B-eigenaren in het buitenland op zoek naar liefde. Art en Andrea werden in april 2017 ouders van een tweeling; hun kinderen heten Puk en Keesje.Ze kan gewoon niet in een kooi worden gehouden – die drang naar vrijheid voelen we heel sterk bij elkaar.

Art Rooijakkers Vriendin
Art Rooijakkers Vriendin

Het paar werd in april 2017 ouders van een tweeling; hun namen zijn Puk en Keesje. Als gevolg hiervan noemt De Weekend hun situatie een ‘droevige liefdesbreuk’. “Ze leven in het donkerste geheim van elkaar gescheiden.”