Ashis Brahma Wikipedia

Ashis Brahma Wikipedia:- Dr. Ashis Brahma, een arts die werkt met vluchtelingen uit Darfur, zal op donderdag 12 februari om 19.00 uur een lezing geven op het Gustaaf Adolf College. De lezing vindt plaats in het Wallenberg Auditorium, dat is gehuisvest in de Alfred Nobel Memorial Hall of Science.

Ashis Brahma Wikipedia
Ashis Brahma Wikipedia

Brahma is een Nederlandse arts die als enige arts in het vluchtelingenkamp Oure Cassoni in het oosten van Tsjaad heeft gewerkt en medische zorg heeft verleend aan 27.000 vluchtelingen uit Darfur die gedwongen werden hun huizen in Soedan te ontvluchten. Brahma heeft zich ook vrijwillig ingezet om medische zorg te verlenen aan mensen in nood in onderontwikkelde landen zoals India, Nepal, Burundi, Oeganda en Ethiopië.

Het publiek is van harte welkom om Brahma’s discussie bij te wonen, getiteld ‘Darfur: een standpunt innemen tegen genocide’, en het is gratis. Het Gustaaf Community Service Center en het Center for Holocaust and Genocide Studies aan de Universiteit van Minnesota zijn de organisaties die dit evenement financieel ondersteunen.

Ashis Brahma Wikipedia

Naar schatting zijn meer dan 400.000 mensen omgekomen als direct gevolg van het geweld dat in 2003 begon in de regio Darfur in Soedan. Nog eens twee miljoen mensen zijn gedwongen hun toevlucht te zoeken in eenvoudige vluchtelingenkampen, vergelijkbaar met die in Oure Cassoni.De filmpjes waarin GGD-dokter Ashis Brahma tijdens het rappen jongeren informeert over de coronaprik, zorgen momenteel voor veel ophef op internet.

De Apeldoorner is verplicht handtekeningen te zetten, maar krijgt ook te maken met aanslagen op verschillende social media platforms.Ashis Brahma is kunstenaar in infectieziekten. Hij werkte als tropenkunstenaar in oorlogsgebieden en deed onderzoek naar virussen die zich van dier op mens verspreiden.

Het was geen Google-onderzoek van ‘heb het van Facebook-onderzoek’, maar hij deed iets van een echte studie. Ashis Brahma komt uit Apeldoorn en werkt voor de GGD Noord- en Oost Gelderland. Je zou zeggen. Om door te gaan […]

Ashis Brahma, vijftig jaar, wordt beschreven als iemand die rondzwerft in een snelle auto zoals James Bond of die samen met zijn vrienden een rapnummer maakt in een studio. Al deze informatie wordt gepresenteerd in twee korte filmpjes die verderop in dit artikel te vinden zijn, waarin de Apeldoornse GGD-dokter jongeren aanmoedigt te overwegen zich te laten vaccineren tegen corona.

De advertenties zijn volgens een vertegenwoordiger van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport onderdeel van een nieuwe campagne die onderdeel is van een poging om moeilijk bereikbare doelgroepen over te halen zich alsnog te laten vaccineren. Jongeren van 17 tot 29 jaar zijn de doelgroep voor de video’s met Brahma in de hoofdrol.

Na teruggekeerd te zijn van een lange periode als arts in Azië en Afrika, is hij ervan overtuigd dat ons huidige gezondheidszorgsysteem, versie 3.0, innovatiever en creatiever moet zijn om patiënten beter van dienst te kunnen zijn. Hij legt de verbinding tussen zijn interesse in technologie en de behoefte van mensen om met elkaar te communiceren.

De wildgroei aan moderne communicatietechnologieën heeft het mogelijk gemaakt voor professionals uit verschillende vakgebieden om op elk moment en op elke locatie samen te werken. Als we onszelf grenzen stellen, dan worden ze pas echt.

Er was geen vraag-en-antwoordsessie in de spreekkamer en er was geen ziekenhuis of GGD te bekennen. In plaats daarvan blinkt Brahma, bekend van de vraag-en-antwoordprogramma’s over Corona op Omroep Gelderland, uit in verschillende rollen. In de korte “actiefilm” The Road to Protection vertelt hij bijvoorbeeld over de slechte effecten van het coronavaccin vanuit het oogpunt van een rijdende auto.

Ashis Brahma Wikipedia
Ashis Brahma Wikipedia

Hugo de Jonge, de minister van Volksgezondheid, voert dit najaar een campagne waar de films onder vallen. Jongeren zijn een van de doelgroepen waarop hij zich concentreert, omdat zij tot de minst waarschijnlijke behoren tot de Corona-vaccinatie. De films worden binnenkort in de bioscoop vertoond, maar je kunt ze nu online bekijken als je niet kunt wachten. Dat ontging niemand.