Astrid Joosten Ziek

Astrid Joosten Ziek:- Toen Astrid Jack voor het eerst ontmoette, werkte hij als regisseur van het programma Jongbloed en Joosten, dat Astrid en Jaap Jongbloed destijds presenteerden. Volgens wat Astrid deelde met De Volkskrant: “Hij was een soort instructeur.” “Een doorgewinterde professional met jarenlange ervaring.” Haar debuut op televisie kwam tot stand naar aanleiding van de presentatieklus.

Astrid Joosten Ziek
Astrid Joosten Ziek

Hun verkering werd door veel mensen waargenomen. In de zalen van Hilversum plaagden mensen ze af en toe door ze de “Beauty and the Beast” te noemen. Mensen vonden het raar dat Astrid, die zo’n charmante verschijning had, ervoor had gekozen om bij Jack te zijn, die werd beschouwd als minder aantrekkelijk dan zij.Astrid Joosten, die nu 63 jaar is, heeft haar huwelijk met Rob al twee keer uitgesteld vanwege corona, maar ze heeft goede hoop dat ze dit jaar eindelijk “ja” tegen hem kan zeggen.

De presentatrice vertelt over hun relatie en het overlijden van haar voormalige wederhelft, Willem, in de show “Beau Monde”. “Mijn leven heeft me geleerd dat er talloze belangrijke liefdes zijn.” Het is zo’n zegen dat ik weer van zo’n heerlijke sensatie mag genieten. “

Volgens wat Joosten Nouveau vertelde over het feest, vond het plaats “op een prachtige zondag in mei met familie en beste vrienden in Amsterdam”. Op 64-jarige leeftijd is ze de bruid, en ze vindt het ‘geweldig’.

Als je op jonge leeftijd trouwt, loop je het risico te optimistisch en naïef tegelijk te zijn. Op dit punt in het leven heb je alles gezien en gedaan. Je bent goed thuis in de menselijke conditie en je hebt een staat van evenwicht bereikt. “We zijn ons ervan bewust dat dit de komende twee jaar geen heerlijk avontuur zal worden.”

Peters en Joosten hebben nu bijna vier jaar een toegewijde relatie. Ruim twintig jaar geleden deelde de presentatrice haar leven met Willem Ennes, van wie ze later scheidde. Alvleesklierkanker bleek uiteindelijk de oorzaak van zijn overlijden in 2012.Cancer eiste het leven van de toetsenist en producer toen hij 64 jaar oud was. Na zijn dood schokte hij Astrid nog een laatste keer.

Astrid Joosten Ziek

“Ik was boodschappen gaan doen ofzo, en toen kwam ik thuis en iemand vertelde me dat er bloemen voor me waren gebracht”, zegt de presentatrice in RTL Boulevard. Ik was een tijdje weggeweest en toen ik terugkwam, zei iemand dat er bloemen voor me waren bezorgd. “Willem, je blijft voor altijd in mijn hart”, stond er op het kaartje dat eraan vast zat.

Joosten, 56 jaar, was verrast. Ze legt uit: “Natuurlijk is het laatste wat je verwacht iets te krijgen van iemand die is overleden”, en dat is precies wat er gebeurde. Door hoeveel dat me raakte, verdween ik even van de aardbodem. Toen ik echter eenmaal volledig hersteld was, dacht ik terug aan de ervaring en realiseerde ik me dat dit het mooiste was dat iemand had kunnen bereiken.

Hoewel de combinaties voor de komende drie avonden nog niet bepaald zijn, is de verwachting dat omroep BNNVara toch één van die avonden zal leiden. Mogelijk zijn ook KRO-NCRV en VPRO aanwezig. Afgelopen zomer waren Nadia Moussaid en Pieter van der Wielen vertegenwoordigers van laatstgenoemd station.

Sven Kockelmann en Talitha Muusse vertegenwoordigden de eerste maanden van dit jaar de KRO-NCRV bij de zondagse versie van OP1. Ze waren erbij namens de uitzending van zondag. Deze uitzendingen zijn begin april stopgezet. AvroTros heeft zojuist aangekondigd dat ze geen presentatoren zullen leveren aan Op1.

Joosten leerde haar toekomstige echtgenoot Rob voor het eerst kennen tijdens een conferentie. Voor het stel was het meteen liefde op het eerste gezicht. Verschillende keren toen we op de conferentie waren, ving ik een glimp op van hem die vanuit mijn ooghoek in mijn richting keek.

Ik begon me perplex te voelen en vroeg me af, wat is dit precies? Toen we uit elkaar gingen, merkte hij met een veelbetekenende glimlach op dat hij de kans om me beter te leren kennen op prijs stelde. Toen wist ik zeker dat hij met me probeerde te flirten.

Uiteraard stopt het verhaal daar niet. De twee besloten te gaan daten en de relatie was buitengewoon succesvol. Nadat ze hun huwelijk twee keer hebben uitgesteld vanwege de corona, hebben ze zich opnieuw vastberaden op het idee dat het dit jaar zal plaatsvinden.Het is geweldig om weer zo betrokken te zijn bij iemand. “Dat ik weer zo liefde zou kunnen voelen, nee, dat had ik nooit verwacht”, zegt de presentatrice.

Zowel Astrid Joosten als Paul de Leeuw verlaten Operatie 1 via de eerste etappe van NPO 1. Vanwege de aankomende voetbalwedstrijden op het EK wordt het chatprogramma de volgende vrijdagavond uitgezonden op NPO 2. Afhankelijk van het programma wordt Op1 afwisselend op zowel NPO 1 als NPO 2 uitgezonden.Sinds het overlijden van haar man Willem in het jaar 2012

Astrid heeft veel tijd alleen doorgebracht. Haar status als publiek figuur maakte het een uitdaging voor haar om romantische partners te vinden “omdat je niet weet of ze een date met je willen omdat je leuk bent of omdat je beroemd bent.”

“NeeSinds zijn overlijden is het acht en een half jaar geleden. Hoewel hij al heel lang weg is, zal er altijd een speciaal plekje in mijn hart voor hem zijn.Zelfs als hij weer een dag in het aardse bestaan zou kunnen doorbrengen, zou hij niet herkennen wat hij zag.

Astrid Joosten Ziek
Astrid Joosten Ziek

Mijn leven neemt nu zo’n andere wending en hij heeft geen idee wat ik tegenwoordig van plan ben. Het is voorbij en het is nu verleden tijd. Ik ga helemaal op in mijn nieuwe leven, waarin ik in het hier en nu leef, en ook het verdriet is verdwenen. Dat heb ik trouwens altijd gedaan. Dat lijkt mij ook een goed idee. Je moet daar niet te lang blijven zitten. “