Avril Lavigne Dood

Avril Lavigne Dood:- Het verhaal over de sandwich-aap waar Paul McCartney bij betrokken is, moet een van de meest vermakelijke van allemaal zijn. Er wordt aangenomen dat de voormalige Beatle rond het jaar 1966 bij een auto-ongeluk om het leven is gekomen.

Avril Lavigne Dood
Avril Lavigne Dood

John Lennon, Ringo Starr en George Harrison, die de andere leden van de Beatles waren, kwamen tot de conclusie dat het hun taak was om deze informatie geheim te houden. beste belang. Ze gaan verder met lookalike William Campbell.Het publiek en de media springen snel op deze hypothese over nadat het in 1969 aanvankelijk werd gepresenteerd als een komedie door een Amerikaanse DJ genaamd Russ Gibb.

Toen omarmden de Beatles zelf dit gerucht, tot het punt dat ze een aanzienlijke winst maakten ervan. De albumhoes voor “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” wordt door velen beschouwd als het magnum opus van de band, maar hints zijn te vinden in vrijwel alle albums van de band.

Avril Lavigne maakte haar muzikale debuut in 2002 met de publicatie van haar album getiteld “Let Go”. Het was zo’n grote hit dat het zelfs vier keer platina werd. Niet lang daarna kwam de release van haar tweede en derde album.

Daarna was er echter een ongewoon lange periode van stilte, en dit deed sommige mensen geloven dat Avril werkelijk was overleden en opgevolgd werd door een dubbelganger. Laten we er meteen mee aan de slag gaan.

Na de publicatie van het nieuwsartikel op de Braziliaanse website begon het gerucht een eigen leven te leiden. Mensen waren verrast om te horen dat Avril Lavigne en haar ‘kloon’ Melissa geen stemmen hadden die op elkaar leken. Toen Avril bijvoorbeeld ouder werd, had haar stem een ​​hogere toon moeten hebben in plaats van een lagere toon. Daarnaast is een groot aantal video’s gemaakt met beweerd bewijsmateriaal.

Naarmate de tijd verstreek, begon het verhaal een zekere mate van aannemelijkheid te krijgen, en zelfs degenen die eerder hun ongeloof hadden volgehouden dat Avril was overleden, waren er uiteindelijk van overtuigd dat ze lookalikes naar haar optredens en interviews stuurde.

Na verschillende gefluister kwam het samenzweringsidee tot een hoogtepunt in 2011, toen een Braziliaanse blog postte over de dood van de zanger. Het gerucht ging dat ze in 2003 overleed, niet lang na de publicatie van haar eerste album. Later werd echter ontdekt dat haar lichaam was vervangen door een vrouw genaamd Melissa Vandella.

Avril Lavigne Dood

Melissa werd aanvankelijk gebruikt om de aandacht van de paparazzi af te leiden en bescherming te bieden aan de privé Avril. Er wordt aangenomen dat ze bevriend raakte met de zangeres en dat Avril haar net voor het overlijden van de zangeres leerde zingen en optreden als een echte muzikant.

Het platenlabel dat Avril vertegenwoordigt, zag dit waarschijnlijk als een ideale kans om het nieuws te verdoezelen en Melissa in haar plaats te introduceren, alsof de situatie helemaal niet was veranderd. Jakkes…

De theorie dat Avril Lavigne jaren geleden werd vervangen door een soort kloon, circuleert al een tijdje. Deze week werd het complotidee opnieuw besproken op internet, maar dit keer met nieuwe bewijsstukken. Is het mogelijk dat Avril Lavigne al veertien jaar weg is, of is dit complete onzin? We gaan samen door de “bewijzen” lopen.

Het is gemeld dat Avril Lavigne een dubbelganger genaamd Melissa Vandella had ingehuurd om de paparazzi te ontwijken na de release van haar eerste album in 2002, dat het nummer “Sk8ter Boi” bevatte. De twee werden vrienden en zongen af ​​en toe samen in de studio.

De dood van Avril’s grootvader in 2003 had een grote impact op haar, zoals blijkt uit het feit dat haar tweede album een ​​aantal deprimerende teksten bevatte, en ze sprak ook veel over zelfmoord buiten de context van haar muziek. Volgens de stadslegende zou ze eind 2003 zelfmoord hebben gepleegd door zichzelf op te hangen.

Talloze nummers van The Beatles bevatten hints of “bewijs” dat Paul McCartney niet langer bij ons is. Deze hints zijn te vinden in tal van tracks. Het beste deel van het optreden was de toegift van “Strawberry Fields Forever”, waarin John Lennon pochte dat hij Paul op de achtergrond had begraven (“I Buried Paul…”).

Wanneer dit onderwerp in een later interview ter sprake komt, lacht hij het weg als een grap en zegt dat het antwoord in kwestie thuishoort in het domein van de taverneverhalen. “Ik zei cranberrysaus”, zegt hij. Paul McCartney heeft meer dan eens gezegd dat de verhalen hem altijd hardop aan het lachen maken.

Degenen die deze belachelijke hypothese geloven, geven geloof aan het verhaal door verschillende foto’s van de rotskoningin tegenover elkaar te stellen. Ze wijzen erop dat ze haar handschrift, de kledingstijl die ze draagt, de vorm van haar gezicht en de locatie van enkele moedervlekken radicaal heeft veranderd, wat volgens hen voldoende bewijs is.

Het is niet de eerste keer dat deze complottheorie opduikt. De Braziliaanse samenzweringswebsite A vrilEstaMorta. blogspot. com publiceerde ongeveer twaalf jaar geleden hetzelfde verhaal, en nu is het weer trending op Twitter. Er zijn een lEr zijn veel mensen die het gerucht geloven, maar er zijn ook veel anderen op Twitter die er grappen over maken.

In 2011 luidde de kop van een blogpost in Brazilië: “Avril Lavigne is overleden.” Sindsdien heerst het wijdverbreide idee dat de Amerikaanse popzangeres in 2003 overleed en werd vervangen door een lookalike. Avril, 37 jaar, besteedt momenteel weinig aandacht aan de theorie van TikTok.

Avril Lavigne Dood
Avril Lavigne Dood

Wanneer Avril Lavigne over TikTok hoort, grijpt ze de kans om het beruchte verhaal dat de ronde doet over haar ‘dood’ te weerleggen. Elke reactie op mijn Instagram: “Beide reacties die op TikTok waren achtergelaten, zijn door haar verwijderd. Hiermee wekt de zangeres de indruk dat de hypothese onlogisch is en dat zij de enige echte Avril Lavigne is.