Bedankt Lieve Ouders

Bedankt Lieve Ouders:- Wij willen van jullie bij deze schulden voor jullie vertrouwen van het afgelopen jaar! Jullie positieve reacties, jullie lieve woorden en dankbaarheid, jullie lieve complimenten, en zelfs de kadootjes, bloemen en kaarten.Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest!

Bedankt Lieve Ouders
Bedankt Lieve Ouders

Vanaf nu hebben we een week vakantie.Vanaf morgen 3 januari staan ​​wij voor u klaar! Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en voorspoedig 2017. Heren het hele team, een warme groet!

Waar het babybedje stond. Het is hier niet ver vandaan. Al die jaren waren voor mij gevuld met vreugde. Ik kon dagdromen van zorgeloos tussen de bloesems en bomen, en gelukkig kon ik daar al beginnen met sparen. Het was op een heel klein station dat mijn leven begon. Mijn ouders hebben me daar leren lopen. Toen ging mijn trein. Toen moest ik er dankbaar voor zijn. Ik ben nu groot, maar ooit was ik klein.
Ik ben je lieve ouders dankbaar. Bedankt voor je leven.

Ik ben je lieve ouders dankbaar. Door alles wat je voor me hebt gedaan, begin ik pas te begrijpen wat je voor me hebt gedaan. Als u alstublieft in uw huis zou willen staan, zou ik dat op prijs stellen.Je had altijd medelijden met me. Maar niemand anders weet het, en toch ben je altijd van me blijven houden.

Bedankt Lieve Ouders

God zegende me met een geweldige vrouw en een kleine jongen of meisje waar ik veel van hou. Als ik denk aan het fundament waarop ik mijn leven heb gebouwd, herinner ik me het station. Toen de trein voor het eerst begon te rijden, ervoeren we zowel vreugde als angst; Ik zal er eeuwig dankbaar voor zijn. Nu ik ouder en groter ben, was ik ooit veel jonger en veel kleiner.

Ik ben je lieve ouders dankbaar. Bedankt voor je leven. Ik ben je lieve ouders dankbaar. Door alles wat je voor me hebt gedaan, begin ik pas te begrijpen wat je voor me hebt gedaan. Dank u, mijn nederige verblijfplaats, kreeg toestemming om in de woning te staan.

Bedankt Lieve Ouders
Bedankt Lieve Ouders

Ik ben je lieve ouders dankbaar. Bedankt voor je leven. Ik ben je lieve ouders dankbaar. Door alles wat je voor me hebt gedaan, begin ik pas te begrijpen wat je voor me hebt gedaan. Dank u, mijn nederige verblijfplaats, kreeg toestemming om in de woning te staan.