Bernhard Van Oranje Vermogen

Bernhard Van Oranje Vermogen:- Prins Bernhard junior werd geboren op 25 december 1969 in Nijmegen. Onze vorst is aan hem verwant via zijn moeder en vader, respectievelijk Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven. Prins Bernhard junior heet voluit Bernhard Lucas Emmanuel Prins van Oranje Nassau, Van Vollenhoven. Hij studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij in 1995 zijn diploma economie behaalde.

Bernhard Van Oranje Vermogen
Bernhard Van Oranje Vermogen

Toen hij nog student was, richtte hij zijn eerste bedrijf op. Hij ging verder met een succesvolle carrière. Ritzen Koeriers is een door studenten gerund bezorgbedrijf dat hij samen met enkele klasgenoten heeft opgericht.

Het businessmodel omvat de levering van items door andere studenten.Ze waren destijds allemaal in het bezit van een gratis OV-jaarkaart en konden wat bijverdienen door door het hele land pakketjes met het openbaar vervoer te bezorgen.

Veel mensen in Nederland kennen de lucratieve bedrijven van Prins Bernhard van Oranje, want hij is een bekende ondernemer in het land. Het is nu heel duidelijk wat hem het meeste geld oplevert, maar dat is niet het enige dat moet worden vermeld.

Prins Bernhard van Oranje heeft een passie voor beleggen in onroerend goed en is actief geïnteresseerd op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Er zijn meerdere pogingen gedaan door verschillende partijen om zijn vermogen te schatten, en we kunnen u verzekeren dat het niet niets is.

Het circuit van Zandvoort, waar op 5 september voor het eerst in 36 jaar een Formule 1-race plaatsvindt, is eigendom van Prins Bernhard van Oranje-Nassau. Het is de eerste keer dat er een Formule 1-race wordt verreden op Zandvoort.

Hij heeft de reputatie een absolute race-gek te zijn. Enkele jaren geleden, toen hij werd geïnterviewd door Panorama, verklaarde hij dat “omdat jongens het gewoon leuk vinden om met auto’s te spelen, het voor mij een droom was om te racen.”

Hoewel de prins een bekwaam racer is (in 2014 won hij samen met Ricardo van der Ende het Europees kampioenschap in de GT4-klasse), was hij verantwoordelijk voor een ongeval op het circuit voordat hij Zandvoort kocht.

Als gevolg van het slepen van een tegenstander van de baan, werd hij gediskwalificeerd voor toekomstige deelname aan de racecompetitie.Bernhard is een selfmade miljonair en bezit meerdere herenhuizen, vooral in de omgeving van Amsterdam.

Het is hierdoor dat hij bekend staat als de ‘onroerendgoedprins’ of de ‘pionprins’. Daarnaast is hij eigenaar van het Mediapark in Hilversum.De ongewoon gebrilde Oranje-telg is naast onroerend goed betrokken bij een verscheidenheid aan economische inspanningen, wat een van die inspanningen is.

In het begin van zijn carrière lanceerde hij een bezorgservice, waarna hij de informatietechnologie-industrie betrad en later de vastgoedmarkt.Er werd ontdekt dat de neef van koning Willem-Alexander een opmerkelijk inzicht bezat voor zaken. Zijn inspanningen zijn over het algemeen vruchtbaar, ondanks het feit dat ze vaak verwikkeld zijn in controverse.

Er kwam veel kritiek op hem vanwege zijn reputatie als ‘pionprins’ die een aantal adressen in Amsterdam bezat. Als onderdeel van zijn taken in die hoedanigheid was hij ooit verwikkeld in een geschil met de eigenaar van een snackbar in Amsterdam, wat hem de woede opleverde van de bewoners van de wijk De Pijp.

Willem-Alexander en Maxima zijn de eerste mensen die in je opkomen als je denkt aan het koningshuis in Nederland. Onze koning en koningin zullen nooit ergens heen gaan waar ze zich moeten kleden op een manier die als heel casual wordt beschouwd. Prins Bernhard van Oranje, lid van dezelfde familie, heeft een ander standpunt.

Bij belangrijke gelegenheden maakt Bernhard Junior graag groots zijn entree. Hij is goed te herkennen aan de enorme bril die hij draagt ​​en de modieuze kleding die hij draagt. Ook qua financiën is de prins zeer goed geregeld, getuige het feit dat hij aandeelhouder is van een welvarend informatie- en communicatietechnologiebedrijf en dat hij een aanzienlijk bedrag in onroerend goed investeert. Hierdoor is hij waarschijnlijk een van de rijkste leden van de koninklijke familie.

Bernhard Van Oranje Vermogen

Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Bernhard Lucas Emmanuel van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven heeft in de maand december een nieuwe zakelijke entiteit, bekend als SL9, ingediend bij de Kamer van Koophandel. Het is niet helemaal duidelijk welke acties hij gaat ondernemen.

In het oprichtingsdocument wordt naast “het verwerven, beheren en exploiteren van intellectuele en industriële eigendomsrechten” ook melding gemaakt van “advies en diensten aanbieden”. De naam van het bedrijf is ‘financiële houdstermaatschappij’ en de beschrijving is ‘financiële houdstermaatschappij’.
Hoewel hij de oudste zoon is van Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, staat hij bekend als Koning en is hij investeerder in onroerend goed. Mogelijk is hij prins van Oranje.

Er zijn maar liefst 102 panden in Amsterdam die eigendom zijn van Prins Bernhard en zijn zakenrelaties, waarvan het merendeel wordt verhuurd tegen prijzen die zowel concurrerend alsextravagant. Hoewel het fortuin van Bernhard, dat momenteel op meer dan 20 miljoen wordt geschat, blijft groeien, kan er binnenkort een einde komen aan het plezier dat verbonden is aan het koninklijke zijn.

Individuen als Prins Bernhard junior, die maar liefst 102 huizen in Amsterdam bezit, gaan anno 2020 door het leven als slimme investeerders. Vroeger noemde men dit soort mannen pandjesbaasjes of krottenbaasjes.

Met zijn eigenwoningbezit van meer dan honderd panden, waarvan vele in het bezit zijn van zijn (zaken)vriend Menno de Jong, maakt Prins Bernhard deel uit van een select gezelschap van vermogende ondernemers, vermogende families en pensioenfondsen die grip hebben op de woningmarkt in de hoofdstad. Volgens experts in deze markt is Prins Bernhard medeverantwoordelijk voor het onbetaalbaar maken van woningen voor gewone Amsterdammers.

Als gevolg hiervan zijn de prijzen van de eigendommen van Prins Bernhard vrij hoog. Al in 2016 maakte hij reclame voor de huur van een driekamerappartement aan de Amsterdamse Overtoom van zestig vierkante meter en 1.795 euro per maand. Dat is niet bepaald een prijs die Jan op dit moment kan betalen. .

Het eindresultaat is dat gewone Amsterdammers de stad uit worden verdreven, en dat de enige mensen die in de huizen in de binnenstad wonen rijke Amsterdammers en expats – buitenlandse zakenmensen die tijdelijk in ons land werken – die niet verrast zijn door de exorbitante prijzen.

Het is nu veilig om te zeggen dat Prins Bernhard van Oranje het grootste fortuin bezit van alle Nederlandse prinsen. Hij staat nog niet op de lijst van de 500 rijkste mensen van Nederland, wat aangeeft dat zijn vermogen niet boven de 80 miljoen euro uitkomt.

De familie van Oranje-Nassau staat momenteel op nummer 20 op de lijst van “Familie Top 50”, en hij hielp de familie wel om die plaats te bereiken. Ze hebben een totaal netto vermogen van een miljard euro. Het grootste deel van het geld is ofwel belegd of gevestigd in grond of onroerend goed, of beide.

Isabella (2002), Samuel (2004) en Benjamin (2005) zijn hun drie kinderen; ze zijn geboren aan Prins Bernhard en Prinses Annette (2008). De kinderen geboren uit deze verbintenis zijn verplicht om de achternaam “van Vollenhoven” te gebruiken in overeenstemming met een besluit van het Koninklijk Hof.

Amsterdam is het vaste huis van de familie.Het is mogelijk dat het een informatietechnologiebedrijf is, aangezien de prins al nauw verbonden is met Levi9, een bedrijf dat op maat gemaakte software voor bedrijven ontwikkelt en vervolgens installeert.

Bernhard Van Oranje Vermogen
Bernhard Van Oranje Vermogen

Levi9 is een zeer winstgevende onderneming met vestigingen in Nederland, Oekraïne, Servië en Roemenië en biedt werk aan in totaal 600 mensen. In 2013 bracht het een winst op van € 2,2 miljoen en in 2014 bracht het € 3,3 miljoen op. Het is voor 75% eigendom van Vondel Capital en Bernhard is een derde eigenaar van Vondel Capital via het bedrijf dat hij heeft opgericht, No Words But Deeds.