Broer Jandino Ziek

Broer Jandino Ziek:- Jandino kwam in de ongelukkige positie dat hij afscheid moest nemen van zijn geliefde huisdier, Haider. Het eerste wat hij in deze mededeling zegt, is: “Mijn lieve Haider, je bent een dierbare broer voor mij.” Ik wil beginnen met je te laten weten, Haider, dat ik heel veel van je hou. Het volgende bericht werd verzonden door Jandino:

Broer Jandino Ziek
Broer Jandino Ziek

Asporaat werkte aan veel projecten samen met drie andere comedians genaamd Sergio IJssel van Flikken Maastricht, Shula Felomina uit een theaterkomedie en Alpha Oumar Barry. Een van deze producties was getiteld Kwasi & Kwame:

De dubbele aard van het hart, zwart en wit Nederland (in de oorspronkelijke taal): Comedians die voor het eerst onder de aandacht kwamen dankzij hun rollen in de komedies “Help” en “My Husband Is John Williams”.Onder de titel “The Dinoshow” zijn eerder uitgebrachte video’s zoals “Girl I’m Angry” en “The Nanny” bijgewerkt met extra inhoud met comedy en sketches.

Asporaat zou tijdens elke uitzending interviews afnemen met de bekende mensen die hij had gevraagd om in de show te verschijnen. Tussen de sessies door werden stripverhalen vertoond.In een van die films speelde hij zijn alter ego, Judeska, in een lopende komedie over een fictief fastfoodrestaurant genaamd FC Kip. In de klucht portretteerde hij zichzelf.

Broer Jandino Ziek
Broer Jandino Ziek

Daarin maakte hij “Bij Dino In De Straat”. In oktober ontving Asporaat een TV Knollen Prijs voor het NPO-programma Dino’s Bezorgservice, dat werd erkend als de jaarlijkse winnaar van de TV Knollen Prijs voor het slechtste televisieprogramma.

Hij maakte deel uit van de casts van verschillende Nederlandse theatergezelschappen, zoals onder meer Ro Theater, Waterhuis en Rotjong. Daarnaast is hij op televisie geweest, met name in de show The Comedy Factory, evenals in de films Deuce Bigalow en State Dangerous, en in een aantal advertenties die op televisie zijn uitgezonden.

Asporaat staat bekend om zijn werk als stand-upcomedian, presentator en acteur, maar naast deze rollen componeert hij ook muziek en produceert hij diverse shows voor toneel, televisie en andere soorten media.

Copywriting was een van zijn specialiteiten en hij schreef voor een aantal tijdschriften en tv-shows, waaronder “Raymann is Laat” op NTR.Naast het werk dat hij doet in de publieke belangstelling, is hij ook actief betrokken bij de leiding van zijn eigen productiebedrijf, het huis van Asporaat.

In december waren Jandino en zijn vrouw Shirley de trotse ouders van hun eerste kind, een zoon die ze Nió noemden. De komische acteur informeerde degenen die hem volgden op Instagram ten tijde van zijn vreugdevolle aankondiging. Het bericht “Hij is hier.” ging vergezeld van een adembenemende foto van hem en zijn vrouw Shirley.

Daarnaast vertelde hij zijn vrouw Shirley dat hij blij en trots op haar was door toe te voegen: “Beste Shir, je bent verbazingwekkend krachtig.”De moeder van “Hoewel we eraan gewend zijn dat Jandino meestal gelukkig, slim en grappig is, is de toon van zijn boodschap vandaag een beetje droevig.”

Broer Jandino Ziek
Broer Jandino Ziek

‘Ik mocht je op geen enkele manier betalen; je hebt alleen maar om een ​​deur gevraagd,’ zei ze. ‘Ik mocht je niet betalen.’ Dat heb je met de Gamma kunnen waarnemen. Er is een witte deur die moet worden schoongemaakt met een bril in de gang vlak voor je. U heeft interesse getoond in het plaatsen van een bestelling. Je straalde constant zoveel enthousiasme en dankbaarheid uit, en het werkte aanstekelijk.

Maar Haider, je hebt zoveel voor me gedaan dat de deur die je maakte niet eens in de buurt kwam van al het andere dat je voor mij hebt gedaan. Hoe dan ook, Jandino zou Jandino niet zijn als hij met een glimlach op zijn gezicht uit deze situatie zou komen. En als het tijd is voor mij om ook door die deur te gaan, zou je er goed aan doen om aan de andere kant te wachten met een brede grijns op je gezicht en te zeggen

‘We mogen hier ook niet binnen,’ zei ze, ‘maar je hebt een pleintje gevonden waar we heerlijk ijs kunnen eten en barbecueën en de hele tijd kunnen lachen.’ Ik ga door de deur als het mijn beurt is om dat te doen.

En als het mijn beurt is, kun je maar beter aan de andere kant staan ​​met een grote grijns op je gezicht, want ik doe hetzelfde. Na te zijn geboren in de stad Willemstad, verhuisde Asporaat met zijn gezin naar de wijk Buena Vista om zijn jeugd door te brengen.Begin jaren negentig verhuisde hij naar Rotterdam en die stad zou voor de rest van zijn jeugd zijn thuis worden. Nadat er een tijdje was verstreken, sprak zijn vader zijn laatste woorden aan zijn familie.

Na het behalen van zijn diploma ploetert Asporaatd met schilderen voor een korte periode, maar hij gaf al snel de achtervolging op om zich te concentreren op stand-up comedy. Asporaat startte in het theatervak en werkte gedurende zijn vroege carrière in totaal twee seizoenen voor de Rotterdamse jeugdtheaterorganisatie Young Stage.

Asporaat heeft toestemming gekregen om een pilot-aflevering te maken van een gloednieuwe comedyshow die Comedy at Work gaat heten als onderdeel van het National Park Service (NPS) TV Lab-programma. Dit is tot stand gekomen door een gezamenlijke inspanning met Men at Work. TV Lab was een evenement van een week waarin verschillende experimentele tv-shows werden vertoond.