Bruce Willis Ziek

Bruce Willis Ziek:- Kjeld Nuis is geen onbekend gezicht voor degenen onder ons die Nederlands spreken. Deze winnaar op het ijs wordt nu in het hele land vereerd als een nationale held. Aan de andere kant doet deze nationale held het niet alleen goed op de ijsbaan, maar hij lacht en lacht de hele tijd. Hoewel hij al een zoon had, was er destijds niet veel bekend over zijn liefdesleven.

Bruce Willis Ziek
Bruce Willis Ziek

Joy maakt in het tijdschrift Helden duidelijk dat een van de kenmerkende eigenschappen van Kjeld is dat hij egocentrisch is. Ze heeft de vaardigheden ontwikkeld die nodig zijn om naast die eigenschap te bestaan, en ze erkent zelfs dat het een aantal verlossende eigenschappen heeft.

De schaatser zegt over de situatie: “Tegelijk vind ik het ook best briljant hoe je jezelf op de eerste plaats kunt zetten.” Het is van het grootste belang voor een topsporter om die vaardigheid op een hoog niveau te kunnen doen. Ik heb er veel minder. “

Aan de andere kant was er afgelopen weekend een opmerkelijke reactie op een post op Instagram. Het antwoord dat Joy Beune gaf was als volgt: “Ik heb liever zijn papa.” Zou dit suggereren dat Kjeld een nieuwe liefdesbelang in deze persoon heeft gevonden? Er is in ieder geval voldoende aanleiding om de vermeende vriendin van Kjeld Nuis onder de aandacht te brengen.

Ter ere van haar 21e verjaardag zet hij de foto op internet. Hij ondertitelde het schot met de zin “Gefeliciteerd, topper.” In december uploadde Joy exact dezelfde foto naar haar eigen Instagram-account en deelde deze met de wereld. Jill en Kjeld hadden in het verleden een romantische band, maar aan die band is in 2018 een einde gekomen. Ze zijn de ouders van een kind genaamd Jax.

De naam die aan de nieuwste vlam van Kjeld Nuis is gegeven, is Joy Beune. Het feit dat deze jongedame net 20 is geworden, geeft aan dat er een aanzienlijk leeftijdsverschil is tussen haar en Kjeld Nuis, die 29 jaar oud is.

Maar dat mag de opwinding niet wegnemen. Het einde van zijn relatie met zijn ex zou worden versneld door vreugde. Ze heeft in ons team meegedaan en zegevierde in vijf juniorkampioenschappen. Dat ze niet alleen vermakelijk is om naar te kijken tijdens het skaten, bewijzen de volgende Instagram-foto’s:

Tijdens hun gesprek vertelt Kjeld aan Helden dat hij de constante aandacht van het publiek en de media wel prettig vindt. Hij is zich er ook van bewust dat hij voorzichtig moet zijn, zodat hij er niet al te veel door wordt meegesleept.

“Ik weet dat jij (Joy, red.) altijd tegen me gaat zeggen: ‘Rust maar, je doet zoveel'”, zei ze. Ik ben de hele dag aan het regelen. En je hebt ook gelijk als je erop wijst dat ik moet oppassen dat het niet ten koste gaat van wat voor mij het belangrijkst is, namelijk schaatsen.

Bruce Willis Ziek

Het lijkt erop dat Kjeld Nuis weer bezig is! Hij nam vandaag deel aan de Olympische 1500 meter race in Peking en verdedigde met succes zijn titel. Kjeld Nuis pakte het goud na wederom een ​​uitstekende prestatie. Kort na de race deelde Kjeld zijn gedachten hierover met de NOS en zei: “Het voelt nog niet alsof het echt zo is.”

Kjeld Nuis was geruime tijd romantisch betrokken bij Jill de Robles. Jax is de naam van het kind van het stel samen. Kjeld is uiterst trots op zijn kleine metgezel. Er werd ontdekt dat Jill en Kjeld twee jaar na de geboorte van Jax uit elkaar waren gegaan, wat een trieste wending was.

Jill deelde destijds de volgende informatie met RTL Boulevard: “Kjeld woont niet meer bij mij en Jax en heeft sindsdien ons huis in Emmen verlaten.” Een pijnlijke tegenslag voor zowel Jill als Kjeld om te doorstaan.

Inmiddels zijn er enkele jaren verstreken en heeft Jax, die ooit een jonge jongen was, zich ontwikkeld tot een jonge man. Jax vierde vorig jaar september zijn vijfde verjaardag. Naderhand plaatste Kjeld een paar afbeeldingen op Instagram samen met het volgende bijschrift: “Zo enorm! Ondanks alles zul je altijd mijn kleine baby zijn.”

Hoewel Kjeld momenteel deelneemt aan de Olympische Spelen in Peking, blijven de twee hun sterke relatie behouden. Kjeld voegde een foto toe aan zijn post waarop hij Jax’ zelfgemaakte vlag vasthield en schreef: “Ik ga je spandoek met trots dragen.”

Dat deze blondine een van de mooiste skaters van Nederland is, is geen goed bewaard geheim. We hebben het natuurlijk over Joy Beune, die de titel “Mooiste Sportvrouw van Nederland” kreeg en bekend staat als de vriendin van Olympisch medaillewinnaar Kjeld Nuis. Joy Beune is een Nederlandse schaatsster die voor het Team Jumbo-Visma schaatsteam uitkomt op de langebaan.

De liefde die tussen de kunstschaatssterren is ontstaan, is al een tijdje sterk. Sinds Kjeld en zijn ex-vriendin Jill Robles hun eigen weg gingen, merkt hij dat hij zijn blik niet langer van de blonde schaatser kan afhouden. De twee zijn meer tevreden dan ooit, en het is duidelijk dat ze sinds 2019 een gelukkig stel zijn.

Hoewel Joy zich ervan bewust is dat Kjeld ‘niet graag trouwt’, houdt ze vol dat er ‘nog steeds hoop is’. Ze wordt in het tijdschrift geciteerd als te zeggen: “Ik heb de hoop dat ik op een dag zal trouwen.” “Ik zie ons op zijn minst samen ouder worden”, zei ze. De komende maanden zal geen van de twee tekenen van vertraging vertonen.

Bruce Willis Ziek
Bruce Willis Ziek

Kjeld verklaarde: “Een leven zonder skaten is niet iets waar ik me op dit moment mee bezig houd.” Over een paar jaar ga jij (Kjeld, red.) met pensioen, maar ik moet blijven werken. Dan kun je een goede echtgenoot en vader worden,’ vroeg Joy.