Cameron Boyce Dood

Cameron Boyce Dood:- Hij was te zien als een jonge acteur in de songvideo “Things Have Changed”, met That Green Gentleman, die een jongere versie van Panic! bij de Disco-gitarist Ryan Ross. De video werd uitgebracht in de maand mei.

Cameron Boyce Dood
Cameron Boyce Dood

Hij maakte zijn debuut op General Hospital: Night Shift in de rol van Michael, een terugkerend personage, in de maand juli. Het was in de horrorfilm Mirrors dat hij voor het eerst in de filmindustrie verscheen als hoofdrolspeler. Zijn debuut vond plaats in de maand augustus.

Later in datzelfde jaar, tijdens de herfst van dat jaar, had hij een rol in de thriller-mysteriefilm Eagle Eye. Boyce speelde de rol van Keith, de verwende zoon van het personage dat werd gespeeld door Adam Sandler in de komische film Grown Ups, die in juni werd uitgebracht.

In het laatste deel van datzelfde jaar nam Boyce deel aan de webserie The Legion of Extraordinary Dancers, waarin hij zijn buitengewone dansvaardigheden liet zien.In de komende aflevering van de comedyserie Good Luck Charlie, die in april in première gaat op Disney Channel, zal Boyce een cameo-optreden maken. Tegen het einde van diezelfde maand,

Hij was een van de dansers in een eerbetoon aan het koninklijk huwelijk dat werd gefilmd voor de Dancing with the Stars-show die wordt uitgezonden op het ABC-netwerk. Hij verscheen in een cameo als een van Judy’s klasgenoten in de film Judy Moody and the Not Bummer Summer, die in juni van dit jaar werd uitgebracht.

Zijn aandeel was niet erg belangrijk. In de Disney Channel-komedieserie Shake It Up die in de maand augustus werd uitgezonden, was hij een van de aanbevolen dansers en verscheen hij in verschillende afleveringen.

In september werd Boyce geselecteerd om het hoofdpersonage, Luke Ross, te spelen in de komische serie Jessie, die wordt uitgezonden op Disney Channel. Een geadopteerde Koreaanse jongere met de naam Hiro zou de rol van Luke spelen in de serie tijdens de pre-productieperiode, die plaatsvindt in Korea.

Cameron Boyce Dood
Cameron Boyce Dood

Desondanks waren de castingdirectors zo verrast door Boyce’s optreden tijdens het auditieproces dat ze uiteindelijk besloten het personage te veranderen zodat het speciaal voor hem was gemaakt.Boyce speelde de rol van Carlos, de zoon van Cruella de Vil, in de eerste iteratie van de televisieserie Descendants, die in het betreffende jaar debuteerde op Disney Channel.

In de tv-show speelde hij een centrale rol als een van de hoofdpersonen. Later droeg hij zijn stem bij aan het personage in de korte animatiefilm Descendants: Wicked World, evenals in de sequels Descendants en Descendants, waarvan de laatste werd gepubliceerd nadat hij was overleden.

Zowel de hoofdrol van Becker in de ABC-komedietelevisiepiloot Steps als de hoofdrol van Cal in de indiefilm Runt werden beide in de maand maart aan Boyce gegeven. Beide delen waren komisch van aard.

Boyce was onlangs gecast in de rol van mevrouw Fletcher voor de HBO-serie. Boyce was te zien in de muziekvideo voor “Hozier’s Almost Sweet Music Was Almost Sweet” in de maand april.De huidige maand is mei.

Boyce kwam de wereld binnen en deed dat in de stad Los Angeles, in de staat Californië. Victor Boyce, Boyce’s vader, is van Afro-Amerikaanse afkomst, terwijl Libby Boyce, Boyce’s moeder, een joodse achtergrond heeft. Boyce is van gemengde afkomst. Boyce is een autochtone Amerikaan die in de Verenigde Staten is geboren.

Zijn grootmoeder van moederskant, Jo Ann Boyce, née Allen, was een lid van de Clinton Twelve after Brown v. Board of Education. De Clinton Twaalf waren de eerste Afro-Amerikanen in het zuiden van de Verenigde Staten die naar een geïntegreerde middelbare school gingen. Dat deden ze op de Clinton High School in New York. Zijn grootvader, van vaders kant, kwam uit het Caribisch gebied.

Cameron Boyce Dood
Cameron Boyce Dood

Boyce’s ouders en jongere zus bleven tot mei in de regio Los Angeles, waarna hij introk bij zijn voormalige co-sterren Karan Brar en Sophie Reynolds. Gedurende die tijd werkte Boyce in de entertainmentindustrie. Daarvoor was Boyce een buurman van hen geweest. Zijn opleiding omvatte een verscheidenheid aan dansstijlen, waaronder breakdance, hiphopdans, moderne dans, jazzdans, tapdans en ballet.

Zijn favoriete dansstijl was breakdance en hij maakte deel uit van een groep die bekend stond als de ‘X Mob’, waaronder vier van zijn andere goede vrienden naast hemzelf. Boyce was de eerste die verscheen.

Boyce, Cameron MicaMay-Juli was een artiestennaam die een Amerikaanse acteur tijdens zijn carrière voorbijging. In zijn vroege jaren als acteur maakte hij zijn debuut in de films Mirrors en Eagle Eye, evenals in de komische komedies Grown Ups en het vervolg. Grown Ups 2 is zijn meest recente project.

Daarna speelde hij in de films Grown Ups en Grown Ups 2, en het vervolg op die film. Zijn eerste rol als hoofdrolspeler was in de televisiekomedie Jessie, die werd uitgezonden.terwijl ik naar Disney Channel keek Tijdens zijn voortdurende samenwerking met Disney heeft Boyce meer bekendheid verworven voor zijn rolals Carlos, een van de titulaire personages in de muzikale fantasiefilmfranchise Descendants.

Naast zijn optredens in verschillende spin-off media, verscheen hij ook in alle drie de televisiefilms die werden vertoond tussen enHij hernam zijn rol als Jake, de naamgenoot van de show, in het tweede en derde seizoen van de Disney Junior-serie Jake and the Never Land Pirates. In het eerste seizoen speelde hij de rol van Jake.

Boyce was een hoofdrolspeler in de Disney XD-komedieserie “Gamer’s Guide to Pretty Much Everything”, die ging over videogames en al het andere. Boyce stierf onverwachts op de leeftijd van net voor de release van de derde Descendants-film in het jaar als gevolg van epilepsiecomplicaties.

Zowel de spannende film Runt als de bovennatuurlijke thrillerserie Paradise City, waarin hij als vast castlid te zien was, zijn nu te bekijken op Amazon Prime Video. Hij speelde na zijn dood de hoofdrol in Runt.
Zowel hij als de danseres Christine Flores werkten samen met een andere persoon om de choreografie voor de dans te ontwikkelen, en beiden verschenen samen in de muziekvideo.