Cedwin Sandanam Familj

Cedwin Sandanam Familj:- Under en radiointervju i Sverige berättar dirigenten för Tensta gospelkör, Cedwin Sandanam, om sin kristna tro såväl som de gånger han tvivlat på den. Även om han är en välkänd gospelsångare i Sverige verkar han inte vara den typen av person som kan leda ett band som innehåller backsångare. Jag pratar med Cedw om det aktuella ämnet.

Cedwin Sandanam Familj
Cedwin Sandanam Familj

Jag kunde framgångsrikt åter engagera publiken efter att ha spelat mitt första spel med ett barn på tre år. Under sommaren 2018 kommer det att hållas några matcher i Malmö. Han uppger att han uppskattar att vi inte bara är mer framgångsrika än alla andra, utan att den också är mycket större.

Sommarföreläsningen som Cedwin Sandanam höll i P1 den 21 juli klockan 13:13 sändes då. Cedwin Sandanam är en central medlem i Tensta Gospel Choir, som allmänt anses vara den bästa gospelkören i Sverige. Första gången han lekte med honom var när han var sexton år och de lekte med en koi-fisk, och fisken simmade iväg. Efter det lekte han aldrig med honom igen.

Sedan 2005 har han varit en pålitlig ledare, direktör och talesman för de femtio personer som arbetar för företaget. De har fått tillstånd att sjunga för både kungen och drottningen genom att uppträda på scener som Kungliga Operan och Allsng p Skansen, där de har sjungit för både kungen och drottningen. Några av de mest begåvade artisterna på festivalen, som Sabina Ddumba och Lykke Li, har satt sina avtryck på de händelser som har ägt rum.

Efter ett par dagar uppstod kaos precis när han skulle gå tillbaka till sitt hus där han bodde. Efter att ha klargjort att ett möte inte är det enda alternativet tog monarken en paus och satt med oss ​​i tysthet. Han fortsatte att prata om att möten inte är det enda valet.

Kören kommer att ingå i den kommande dokumentären med titeln “Koren: en film om Tensta Gospel Choir”, som är planerad att släppas år 2021. Denna morgon beskriver en framstående figur i Johannesevangeliet vad han såg när han hörde talas om Jesus för första gången.

Under tiden som jag jobbade som Sabina Ddumbs chef började jag få intrycket att de kunde vara intresserade av att undersöka henne också. Senare, när han förstod att det faktiskt var han som hade fått beskedet, kastade han varning i vinden och började genast förbereda vad som skulle ingå i hans program. Vid den här tiden fanns det mycket okänt, men en sak var säker.

Konceptet att bara prata om mig själv och skriva mitt CV på samma sätt tilltalar mig inte alls så mycket som jag skulle vilja. Om du är en av de personer som inte har någon aning om vem jag är, kommer du inte att tycka att denna information är till någon nytta eller intresse för dig.

Cedwin Sandanam Familj
Cedwin Sandanam Familj

Strax efter kom han till insikten att fördelarna med att inte vilja välja en väg i livet framför en annan skulle sätta stopp för hans sommarskämt och göra honom oförmögen att fatta ett beslut. Enligt honom verkar det som att vi ofta väntar till sista möjliga ögonblick för att avgöra om vi ska lita på någon eller något och om vi ska känna något trevligt eller obehagligt, antingen bra eller dåligt.

I båda fallen är det möjligt att den ligger någonstans mitt emellan de två. Om jag var ansvarig skulle jag råda folk att inte flytta sig ur vägen medan de väntar på något, även om det finns en chans att det kan bli framgångsrikt.

I filmen “The Choir”, regisserad av Amanda Pesikan och släpptes 2021, kan tittarna följa med Tensta gospelkör på en upplyftande turné i USA. Det var inte bara starkt ljus och hög musik, utan det var också en skärmytsling där deltagarna fördömde arrangörerna. Den speciella situationen påverkades faktiskt av ett stort antal olika faktorer. Det här var första gången i mitt liv som jag befann mig i en situation som var mindre än idealisk.

Det föreföll honom som om han utstod en ansenlig mängd irritation under loppet av de två dagar som föregick hans hemkomst innan han äntligen kom hem. Under denna speciella omständighet var ventilationen avgörande. Efter ett kort bråk skrattar och skojar alla tillsammans i köket igen.

Cedwin Sandanam Familj
Cedwin Sandanam Familj

Efter uppståndelsen återfick Cedwin sin tidigare hälsonivå ett år senare. Även om han kunde se att det var rätt tillfälle att ta en paus, fortsätter han att insistera på att det inte bara var arbetet som kom i vägen för historien, utan att det fanns andra aspekter av hans liv som också kom. i spel. Under tiden som Cedwin var borta var det hans tre körkamrater som skötte köket.

Cedwin har varit utbildare de senaste arton åren, och han är nu beredd att ta på sig ansvaret för en ledarroll. Han har sjungit gospel med Tensta Community Choir de senaste 18 åren. I sin första show som sommarvärd berättar Cedwin Sandanam om unsäkerhet och hur viktigt det är att inte tvingas ta ställning.

Så snart Cedwin Sandanam blev medlem i Tensta Gospel Choir charmades han av organisationens musik, skönhet och kamratskap. Sedan dess har de inte setts på 25 år, men drickandet är fortfarande något som har en betydande plats i hans liv.

Enligt min mening är detta en uppgift som är ungefär lika svår som att måla naglarna först på morgonen. Sedan han fyllde 18 år för andra gången har han varit chef för sin egen kör som har gjort uppträdanden i kyrkor, på festivaler och i en mängd olika tv-program under hela året. Cedwin för sin del anser att det aldrig har varit ett logiskt alternativ att inta en ledande position.

En dag tillbringade jag i London. När jag kom tillbaka väntade de en viking, och sedan dess är det precis vad jag har varit. De lämnade ingen ytterligare information efter att ha blivit tillfrågad.Cedwin hade ingen aning om att sommarprat hade varit ett problem för honom tills han ringde Bibi Rodoo, kocken för “Summer in P1’s”, och trots att Cedwin är en av de mest kända förarna i landet, hade han ingen aning om att sommarpratet hade varit ett problem för honom.