Charlene Monaco Ziek

Charlene Monaco Ziek:- In de maand januari kwam Wittstock op het idee om weg te gaan uit Pretoria en terug te keren naar Durban. Daarna ging ze naar de noordkust van KwaZulu-Natal, waar ze Branislav Ivkovic ontmoette, die eerder als haar zwemcoach aan de Universiteit van Pretoria had gediend.

Charlene Monaco Ziek
Charlene Monaco Ziek

In april, tijdens de Telkom South African National Aquatic Championships, eindigde Wittstock de finale van de 100 meter rugslag in seconden, wat haar derde overall plaatste, achter Sophie Edington uit Australië en Fabola Molina uit Brazilië. Hierdoor kon ze haar positie als kampioene rugslag bij de vrouwen voor Zuid-Afrika behouden.

Ze had hoge verwachtingen van haar laatste optreden op de Olympische Zomerspelen in China, maar ze kon zich niet kwalificeren voor de competitie en kon daarom niet deelnemen. Vanwege problemen met zijn schouder moest Wittstock enige tijd vrij nemen van zwemmen in competitieve evenementen. Tijdens het Mare Nostrum zwemtoernooi dat in Monaco plaatsvond, maakte Wittstock voor het eerst kennis met Albert.

Prins Albert II van Monaco. De openingsceremonie van de Olympische Winterspelen was de eerste keer dat ze na hun ontmoeting samen in het openbaar werden gezien. Ze woonde het huwelijk van de kroonprinses van Zweden bij, evenals het huwelijk van de hertog van Cambridge als zijn gast bij beide gelegenheden.

De belangrijkste aandachtsgebieden voor het liefdadigheidswerk van prinses Charlene zijn de strijd tegen aids en het welzijn van kinderen uit arme gezinnen. Charlene, prinses van Monaco, heeft de Stichting Prinses Charlene van Monaco opgericht om financiële steun te krijgen voor het filantropische werk dat ze op persoonlijk vlak doet. In de maand januari maakte Charlene Lynette Wittstock in de stad Bulawayo, Rhodesië, haar werelddebuut.

Michael Kenneth Wittstock, een verkoopmanager, en Lynette, née Humberstone, een voormalig wedstrijdduiker en zweminstructeur, brachten haar ter wereld. Haar moeder was zweminstructeur voordat ze kinderen kreeg. Haar vader werkte in de verkoop.In die stad werd Michael Kenneth Wittstock geboren. De familie Wittstock komt oorspronkelijk uit Duitsland; Martin Gottlieb Wittstock en zijn vrouw, Anna, waren de betovergrootouders van Wittstock.

Charlene Monaco Ziek
Charlene Monaco Ziek

Hij en zijn vrouw, Johanne Luise Wittstock (geboren Schonknecht), verlieten de Pommerse nederzetting Zerrenthin in Noord-Duitsland en vluchtten naar Zuid-Afrika om te ontsnappen aan de desolate omstandigheden die daar bestonden. Om in Zuid-Afrika de kost te verdienen, namen de Wittstocks banen aan als klusjesmannen en besteedden ze hun tijd aan het zoeken naar diamanten zonder enig succes.

Ze kreeg een certificaat dat haar aanspraak op Ierse afkomst valideerde. Er zijn twee jongere broers die Wittstock heeft: Gareth, die een koffiehuisbedrijf runt in Monaco, en Sean, die eigenaar is van een promotie- en evenementenbedrijf in Zuid-Afrika.

Wittstock is de oudste van de drie broers. Beide heren zijn betrokken bij het bedrijfsleven. Toen Wittstock een jaar oud was, ontwortelde zijn familie hun leven en ging naar Zuid-Afrika. Deze gebeurtenis vond gedurende het jaar plaats.

Tussendoor ging ze naar de Tom Newby school in Benoni, vlakbij Johannesburg. Daar voltooide ze het basisniveau van haar opleiding. Aan het einde van de All-Africa Games in Johannesburg nam Wittstock in totaal vier medailles mee naar huis, waaronder drie gouden en één zilveren.Ze nam deel aan de Olympische Spelen en de Commonwealth Games in Zuid-Afrika, waar ze een zilveren medaille won in de wisselslagwedstrijd.

Daarnaast maakte ze deel uit van het Zuid-Afrikaanse dames wisselslagteam dat deelnam aan de Olympische Zomerspelen en op de vijfde plaats eindigde.Charlene, geboren Charlene Lynette Wittstock; Frans: Charlene Lynette Wittstock Januari is de geboortemaand van Charlène en momenteel is ze prinses-gemaal van Monaco. Charlène nam deel aan het zwemmen op de Olympische Spelen.

De huidige prins van Monaco en het hoofd van het prinselijk huis van Grimaldi is haar echtgenoot, Albert II. Hij heeft ook de titel van Prins van het Vorstendom Monaco. Ze zijn de ouders van twee kinderen als een paar.De dochter van Michael en Lynette Wittstock, Charlene Wittstock, werd geboren in de stad Bulawayo, die nu in het land Zimbabwe ligt. De familie Wittstock ontwortelde hun leven en verhuisde naar Zuid-Afrika.

Charlene Monaco Ziek
Charlene Monaco Ziek

Het feit dat ze het Zuid-Afrikaanse kampioenschap won, was een veelbelovend begin van haar zwemcarrière. Ze maakte deel uit van de Zuid-Afrikaanse ploeg die meedeed aan de Olympische Spelen in Sydney, en het team waarin ze zat eindigde als vijfde in de wisselslag-estafette die over een afstand van 400 meter ging.

Charlene heeft aangekondigd te willen stoppen met wedstrijdzwemmen. Tijdens de Mare Nostrum-zwemwedstrijd in Monte Carlo, Monaco, maakte Charlene aanvankelijk kennis met prins Albert.De maand juli werd gekozen als de tijd voor de bruiloft van het paar.

Prinses Gabriella en erfprins Jacques werden in december geboren. Haar geboortemaand het was december. Beide pasgeborenen waren gezond bij de geboorte.Op de FINA World Short Course Championships eindigde Wittstock als zesde overall in de schoolslagmeterwedstrijd voor heren. Dit leverde hem een plaats in de top zes van het algemeen klassement op.

Gedurende haar hele carrière heeft Wittstock haar vrije tijd gegeven aan liefdadigheidsorganisaties om kansarme kinderen te leren zwemmen. De Tuks Swimming Club, die te vinden is in het High Performance Center van de Universiteit van Pretoria, heeft haar onlangs als lid geaccepteerd. Ze zwom in het verleden competitief voor de Durban Seagulls.

Desondanks nam ze nooit de moeite om zich in te schrijven voor lessen.Ze kreeg gratis accommodatie, gratis training, gratis gebruik van de zwembaden van de club en gratis toegang tot de fitnessfaciliteiten van de club in ruil voor sponsoring van de club.