Christa Planckaert Leeftijd

Christa Planckaert Leeftijd:- Op dat moment was het al overduidelijk dat ze een deel van haar vermogen om te lopen had verloren en dat haar gezondheid achteruitging. Bovendien was het duidelijk dat ze een deel van haar vermogen om te rennen had verloren.

Christa Planckaert Leeftijd
Christa Planckaert Leeftijd

Toen begin mei bekend werd gemaakt dat de familie Planckaert niet bij de lancering van de Planckaert e-bike aanwezig zou zijn, dachten veel mensen dat Mémé Clara ziek was omdat haar gezondheid achteruit was gegaan.

Ook al was er op dat moment maar een sprankje hoop, Stéphanie was aan boord met het idee. Op maandag mei kregen we bericht van het overlijden van de dierbare overgrootmoeder, wat ons met droefheid vervulde.

“Intens verdrietig maar dankbaar voor de ontelbare mooie momenten, hebben we gisteren als familie afscheid genomen van Mémé Clara”, zegt de familie Planckaert in een verklaring. “We zullen haar enorm missen.” Ze verliet ons terwijl we nog fysiek dicht bij elkaar waren en aardige dingen over elkaar dachten voordat ze wegging.

Omdat Mémé Clara er haar hele leven op zoveel verschillende manieren voor ons is geweest, hebben we een diep gevoel van waardering en respect voor haar. We zullen haar zorg en toewijding vreselijk missen, maar we zullen voor eeuwig verbonden blijven in elkaars harten nadat ze is heengegaan.Niet alleen zijn we dankbaar voor het medeleven dat ons de afgelopen drie weken is betuigd, maar we zijn ook dankbaar voor de tijd die ons is gegeven om dit verlies te rouwen.

Binnenkort krijgen inwoners van Nederland ook de mogelijkheid om Chateau Planckaert te kopen voor hun persoonlijke collecties. Het debuut van het eerste seizoen vindt plaats in de maand juni en het hele eerste seizoen zal in totaal uit twaalf afleveringen bestaan.

Je hoeft niet lang meer te wachten om het tweede seizoen van Chateau Planckaert te bekijken, want het zal in juni beschikbaar zijn op Videoland. Je kunt elke aflevering van Chateau Planckaert in zijn geheel bekijken.

Als je hier gewoon niet op kunt wachten en alle afleveringen wilt zien, dan kan je ze allemaal, inclusief het seizoen, bekijken op VRT NU. Je hebt een verbinding met een Virtual Private Network (VPN) nodig die begint in Nederland en door België gaat om te komen waar je heen moet.

Christa Planckaert Leeftijd
Christa Planckaert Leeftijd

Ook kom je hier De Planckies en Junior tegen, beiden op zoek naar een geschikte romantische interesse in de regio. Als je lid bent van VTM Go, heb je toegang tot alle twaalf seizoenen van het televisieprogramma De Planckaerts. Om Vlaams Kijken online te houden, zijn we afhankelijk van inkomsten uit Google Ads en commissies uit verkopen via ons partnerprogramma.

Als u ervoor kiest om een ​​aankoop te doen nadat u op een van deze links heeft geklikt, kan het bedrijf waarnaar u wordt verwezen ons een commissie betalen. Als je op deze manier je steun aan Vlaams Kijken wilt tonen, doe dan het volgende:Dit kunt u doen door te winkelen op de websites van onze partners, waaronder Amazon.nl, Bol.com en Coolblue. Als Amazon-partner kom ik in aanmerking voor:

inkomsten verdienen met bepaalde transacties, zoals de gratis proefversie van Amazon Prime Video en aankopen via de videokanalen. Het verdienen van commissie op bepaalde transacties is hier onderdeel van.

Ook krijgen we een beetje commissie van de koppeling met VPN Nederland, die we zelf gebruiken om het tv-kijken van over de grens in andere landen makkelijker te maken en wat ons een extra bron van inkomsten oplevert.

Zo deelde ze een huis in Frankrijk met haar dochter Christa, Christa’s echtgenoot Eddy Planckaert, en het terrein van het familiekasteel dat toebehoorde aan de familie Planckaert.Ze was ook te zien in de serie Chateau Planckaert, die binnenkort te zien zal zijn op Videoland in Nederland nadat onlangs bekend werd dat ze dat gaat doen.

Via een verklaring aan de media brengt de familie Planckaert het verwoestende nieuws naar de rest van de wereld. Hoewel onze familie vol verdriet was, hebben we gisteren afscheid kunnen nemen van Mémé Clara. Ze zal erg gemist worden.

Christa Planckaert Leeftijd
Christa Planckaert Leeftijd

Daarnaast zijn we dankbaar voor de ontelbare mooie momenten die we met haar hebben mogen doorbrengen. Ze verliet ons terwijl we ons nog dicht bij elkaar voelden en vriendelijk tegen elkaar.

Omdat Mémé Clara er haar hele leven op zoveel verschillende manieren voor ons is geweest, hebben we een diep gevoel van waardering en respect voor haar. We zullen haar zorg en toewijding vreselijk missen, maar we zullen voor eeuwig verbonden blijven in elkaars harten nadat ze is heengegaan.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die ons de afgelopen weken hun condoleances heeft gestuurd en ons de ruimte en tijd heeft gegeven om op onze eigen manier en in ons eigen tempo te rouwen.Doordat Christa Planckaert tijdens de coronacrisis de beslissing nam om haar moeder in huis te nemen, was ze ook te zien in Chateau Planckaert. Dit was de reden dat ze daar was.

Mémé Clara, wiens familie we kennen vanwege hun connectiemet Chateau Planckaert, stierf terwijl ze in haar latere jaren als senior burger was. De moeder van Christa Planckaert was de echte stammoeder van de clan en de familie was erg hecht met elkaar.