Dejan Kulusevski Flickvän

Dejan Kulusevski Flickvän:- Efter hans fantastiska spel för Atalanta och Parma erbjöds Dejan ett kontrakt med Juventus som ett tecken på uppskattning för hans insatser. Fram till denna punkt har han också varit i ett förhållande som har krävt lång distans. I filmen Playmakers, som spelades in medan paret fortfarande bodde i Turin, berättar hon om hur de först blev tillsammans och hur de började dejta.

Dejan Kulusevski Flickvän
Dejan Kulusevski Flickvän

Medan han umgicks med sina kompisar deltog jag i ett fotbollspass med mitt lag. Eldina Ahmic, som är med i avsnittet, nämner att de två personerna delade några blickar, och jag fick senare reda på att han delade några blickar också.

Vi började kommunicera med varandra via Instagram, och jag hittade ett inlägg av honom som löd: “Jag såg dig på din fotbollsträning och du var extremt bra.” Jag svarade henne: “Du är inte så hemsk heller”, och hon skrattade.

Dessutom har hon tränat med Dejans lag, Juventus. Det har inte inträffat några oförklarliga incidenter. Eftersom villkoren i hennes kontrakt hade löpt ut bestämde hon sig för att flytta för att komma närmare sin partner.

Staffan Jacobsson, som är idrottsansvarig på BP, uttryckte sin optimism till Fotbollskanalen om att det gick bra för henne. BP har haft stor nytta av hennes många insatser. Eldina Ahmic, som är 26 år, var avgörande i Brommapojkarnas uppstigning från division 1 till turneringens högsta nivå och hjälpte laget att vinna titeln.Den 26-årige spelaren har gjort en berömvärd insats för laget, som nådde en respektabel åttondeplats på elitnivå den här säsongen.

I 18 tävlingar som spelades för det sjunde laget var Ahmic ansvarig för åtta gjorda mål. Ett nytt avtal för säsongen 2020 nåddes mellan Ahmic och klubben. Eftersom erbjudandet inte längre är giltigt är det uppenbart att det inte kommer att finnas ett till under en längre tid.

Dejan Kulusevski Flickvän
Dejan Kulusevski Flickvän

Eldina Ahmics mål är att spela för Turin-laget, där hennes älskare, Dejan Kulusevski, för närvarande spelar professionellt i Italien.I en video som hon laddade upp på Instagram i torsdags visar den 26-åriga atleten att hon nu tränar med de italienska jättarna.

Eldina Ahmic, som är förlovad med Dejan Kulusevski och är 26 år gammal, anser att hennes sambo har presterat fantastiskt i sin första match i ligan. Naturligtvis är jag glad, och jag är glad för hans skull också.

Denna plats innehåller ett stort antal av dem. Att prestera på den nivå som Dejan gör, både på och utanför planen, kräver otroliga färdigheter. Det menar Eldina Ahmic, som tidigare deltagit i fotboll men inte längre gör det.

Efter träningen i Bstad tog landslaget lite ledigt och då hade Dejan Kulusevski ett positivt test för covid-19. Därefter skildes han från alla andra och var inte med i EM för första gången.Han hade väntat på sitt allra första EM under en längre tid. Han lät inte det faktum att en oväntad gäst störde hans planer komma på honom; snarare omfamnade han deras närvaro.

Eldina Ahmic var imponerad av sin pojkväns insats, trots att han fick en fruktansvärd start. Hon sa att Dejan höll huvudet uppe under hela processen.På grund av sjukdom i COVID-19 kunde Dejan Kulusevski inte delta i Sveriges inledande EM-match mot Spanien.

Dejan Kulusevski Flickvän
Dejan Kulusevski Flickvän

Han kom tillbaka till det svenska landslaget lagom till deras match mot Slovakien, men stjärnspelaren för Juventus kämpade i sin 1-0-seger.Istället startade mästerskapet sin första match mot Polen igår kväll.

Kulusevski kom inte in i matchen förrän i den 55:e minuten, men bytet av landslagets lagkapten Janne Andersson mot Kulusevski blev en omedelbar träff.Efter det kunde Polen återta kontrollen över spelet som ett resultat av två mål gjorda av superstjärnan Robert Lewandovski. Kulusevski hade däremot inte gjort några förberedelser inför kvällen.

I den tredje minuten av förlängningen bytte han in anfallaren Viktor Claesson, som gjorde det matchvinnande målet för Sverige, vilket gav dem segern i sin grupp.Dejan Kulusevski har de senaste åren etablerat sig som en framstående figur inom svensk fotboll, och han betraktas just nu som den näst bästa spelaren i landet, efter bara Zlatan Ibrahimovic.

Under tiden är hans flickvän och fotbollsstjärna Eldina Ahmic, 27, aktuell i TV4:s Playmakers, där tittarna kan få en exklusiv inblick i hennes och Dejan Kulusevskis personliga liv. Playmakers sänds på måndagskvällar klockan 22.00. och tisdagkvällar kl. 21.00.

Eldina Ahmic spelade fotboll på proffsnivå för en rad lag, däribland AIK och Brommapojkarna, innan hon gick i pension. Hon flyttades upp från division 1 till elitstatus som ett resultat av sitt deltagande i den senare.

Hon provade också för Juventus-kvinnorna i samband med deras flytt till Italien, men hon bestämde sig till slut för detlade sina yrkessysselsättningar på is så att hon kunde koncentrera sig på sitt romantiska liv istället.

Staffan Jacobsson, chef för sportverksamheten för BP, skämtade att det hade varit bättre om handeln inte gick som planerat och Kulusevski hade anslutit till Grimsta, men han gratulerade ändå sin tidigare spelare.