Dim Van Den Berg Overlede

Dim Van Den Berg Overlede:- Dim koesterde vaak het idee dat niemand van hem hield. Hij heeft me zelfs een keer gevraagd: ‘Vindt Saar,Dim telt op tot drie.Hij probeerde verschillende behandelcentra om van zijn verslaving af te komen. Er waren zowel goede als verschrikkelijke tijden voor hem.

Dim Van Den Berg Overlede
Dim Van Den Berg Overlede

Geraldine is degene die Dim het nieuws moet vertellen dat hij niet bij hen kan blijven totdat hij met het genezingsproces begint. Daarom zal Dim op bepaalde tijden vaak alleen ronddwalen en met zijn metgezellen slapen.

De Corona-crisis komt net als Dim een ​​derde poging doet om voor eens en altijd van zijn drugsverslaving af te komen. Dim is ontevreden als hij verneemt dat de therapie digitaal zal zijn in plaats van persoonlijk.”Hij gaf de hoop op en als gevolg daarvan begon hij weer te gebruiken.” Dim was op dat moment onder invloed van een grote verscheidenheid aan middelen, waaronder opiaten en benzodiazepinen.

Als hij hersteld is, kan hij hier blijven. Ik zei dit omdat hij wilde werken aan zijn herstel van zijn verslaving. Helaas is Dim vertrokken.De verslavingskliniek kreeg dinsdagochtend een telefoontje van Dim. Ze nemen de telefoon niet op. Voor hem was dit een extra bewijs dat hij de enige was die dit meemaakte. “Dim komt op zijn bestemming aan.

Het leek alsof hij had gewacht tot we allemaal sliepen om zijn sporen uit te wissen. Hij wilde niet dat we hem zo zagen, en dat konden we hem niet kwalijk nemen.Midden in de nacht schrikt Geraldine wakker van de geur van marshmallows die uit de keuken komt. Bij haar afwezigheid gebruikt Dim nu de kookplaat om marshmallows te roosteren.

Dim Van Den Berg Overlede
Dim Van Den Berg Overlede

Hij vertelde me alle strategieën die hij had bedacht om ervoor te zorgen dat dingen gedaan werden. Ik gaf hem een ​​berenknuffel en adviseerde hem om te gaan slapen voordat ik dat deed.Jan had de beste nacht van zijn hele leven.”Er waren geen tekenen voor Geraldine die erop wezen dat Dim zich misschien niet lekker voelde en dat hij in dat geval misschien troost zou zoeken bij het roken van wiet.”

Hij had een brede interesse en was vriendelijk. Ondanks dat Dim lange tijd afhankelijk was van het roken van wiet, ontdekte Geraldine op een gegeven moment verschillende soorten drugs in zijn kamer.
Toen ze aanvankelijk geconfronteerd werd met het toenemende drugsgebruik van Geraldine, herinnert ze zich de allereerste keer dat ze het deed.

Er ontstond een ruzie tussen Dim en zijn vriendin.Ik kreeg een bericht van haar dat Dim haar had verteld dat hij veel pijnstillers en slaappillen had geslikt. Ik was zo bang dat ik meteen naar de dokter rende en hem het bericht gaf.

Dim’s vader, Herman, nam de beslissing om zijn zoon op te halen bij het hotel waar hij op dat moment verbleef. Dim was daar op zakenreis. “Hij verkeerde in een zeer slechte fysieke conditie.”Ze legt uit dat Herman daarna met hem een ​​ritje ging maken tot hij weer rust had bereikt. Niet lang daarna reist Herman met Dim naar Spanje om de ouders van Geraldine thuis te bezoeken.

Dim Van Den Berg Overlede
Dim Van Den Berg Overlede

Ze hielden hun vingers gekruist dat Dim zijn verslaving zou overwinnen en weer therapie zou krijgen. Dim heeft het potentieel om ongelooflijk netjes te zijn.Geraldine, als moeder, is verrast om van de moeder van Dim’s ex-vriendin te horen dat Dim een ​​zware roker is. De moeder van Dims vorige vriendin vertelde Geraldine over de gewoonte van haar zoon. “Daar was ik echt van geschrokken”, zei ze.

Dim zei dat hij niet wilde dat we de zaak verder zouden bespreken, ondanks mijn…dit willen doen. Ze legt uit: “Achteraf zaten we nog in de banfase, maar Dim was al verder dan dat.” “We raakten steeds verder achterop.”Geraldine beweert dat haar zoon een fatsoenlijk kind was voordat hij verslaafd raakte aan drugs. Dim had een gezond respect voor zijn verantwoordelijkheden, ondanks het feit dat hij van het leven hield.

Hij was de oudste van zijn broers en zussen, inclusief zijn zus, en hij voelde het gewicht van die verantwoordelijkheid. Dim was een slimme jongen die naar de middelbare school ging, een grote sociale kring had en intimiderend leek. Hij was ook ongelooflijk aardig en meelevend. Jan, de broer van Dim, is geboren met het syndroom van Down.

Dim en ik hebben een zeer hechte relatie. Jan was het enige lid van Dims familie, een broer of zus, die zijn achttiende verjaardag vierde door te bowlen met Dims vrienden.Op dat moment had je weer een duidelijk zicht op de echte Dim. Hij betuigde meer dan eens zijn spijt. Toen vertelde ik hem dat een tweede kans iets is dat niet alleen hij, maar iedereen verdient.