Dochter Fajah Lourens Leeftijd

Dochter Fajah Lourens Leeftijd:- Fajah Lourens, 41 jaar, wordt binnenkort oma. Dit komt in eerste instantie misschien als een verrassing, maar het is een feit. Ze is extatisch om de levensveranderende informatie aan al haar fans op Instagram te melden.

Dochter Fajah Lourens Leeftijd
Dochter Fajah Lourens Leeftijd

Irem Lourens, 22 jaar en dochter van fitnessinstructeur Fajah, is in verwachting van een kind, en haar vader schreeuwt het van de daken. Ze schrijft onder een foto van de echo: “Ik ben erg trots om je te vertellen dat onze dierbare, briljante, kleine, grote, geweldige dame mama gaat worden.”

Irem verwacht haar eerste kind met haar partner Ruben. Dit wordt hun eerste kindje samen. Fajah is ervan overtuigd: ‘Ik weet zeker dat je het goed zult doen.’ In haar brief laat ze ook weten dat ze “heel trots” en “dankbaar” is dat ze de kans krijgt om oma te worden.

Fajah heeft nooit geprobeerd te verbergen dat ze op relatief jonge leeftijd is bevallen. Het is mogelijk dat het feit dat ze maar een paar jaar in leeftijd verschillen ertoe bijdraagt ​​dat ze zulke goede vrienden zijn. Irem, de dochter van Fajah, was haar belangrijkste focus gedurende de tijd dat ze vervreemd was van Gijs.De DJ en Fitgril gaven alle informatie die destijds bekend was in een interview met Shownieuws.

“Ja, mama,” antwoordt ze, “zet maar een blokkade op zijn telefoon, en denk er niet meer aan.” “Ze heeft me er echt doorheen geholpen, en ze was er gewoon voor me zoals een goede vriendin zou zijn,” verklaarde ze.Irem zit tegenover haar moeder aan de tafel in de keuken. Er is nooit een interview geweest met zowel de moeder als de dochter tegelijk, dus dit is een primeur.

Irem haalt haar schouders op als antwoord op de vraag of ze een gezonde relatie heeft met haar moeder. “Dat is mijn mening. Ondanks dat ik niet alles met haar deel. Er zijn dingen die ik niet met haar wil delen, en er zijn andere momenten waarop ik met niemand iets wil delen .

Als dat het geval is, zou ik het liever een mysterie houden. ‘Ik heb mijn moeder niets eerder verteld,’ zei Fajah. “Mijn excuses.” Toen ik ouder was, vertelde ik haar eindelijk iets waar ik aan had gedacht. Maar ik vond mijn moeder nogal irritant door de manier waarop ze in alles tussenbeide kwam. Ik heb gemerkt dat Irem die eigenschap ook met mezelf deelt.

Fajah Hanna Nicole Lourens werd geboren op 3 juli 1981 in Amsterdam, waar haar familie toen woonde. Haar moeder is Nederlandse en haar vader komt van het Caribische eiland Curaçao. Fajah, wiens naam zich letterlijk vertaalt naar “vuur” in het Surinaams, is de oudste van vier kinderen. Ze heeft twee zussen; de ene is uit het eerste huwelijk van haar vader, terwijl de andere uit een van zijn latere relaties komt. Haar oudere zus kwam uit het eerste huwelijk.

Fajah is wat je zou kunnen noemen een ‘self-made woman’. Ze is geboren en getogen in Amsterdam. Fajah droomde er altijd van om een ​​carrière in de entertainmentindustrie te hebben en acteur te worden. Voor Fajah was school niet belangrijk, maar een sterke wil en vasthoudendheid wel. Als je geen doel in het leven hebt, zegt Fajah: “Je bent een guppy in de zwarte zee.”

Op zestienjarige leeftijd kwam ze tot de conclusie dat het het beste voor haar zou zijn om de school te verlaten en de wereld te verkennen. Over dit onderwerp zegt Fajah het volgende: “Als je geen risico’s durft te nemen, kom je nergens.” Na het verlaten van haar familie verhuisde Fajah alleen naar een appartement en bracht haar nachten door als danseres in een Amsterdamse club.

Fajah trok in toen ze 18 jaar oud was bij haar partner. Samen schonken ze Fajah de grootste vreugde die ze ooit in haar leven had gekend: hun dochter Irem, wiens naam letterlijk ‘hemel’ betekent. “Ik heb die beslissing heel bewust genomen, want ik wilde niets liever dan een gezin stichten”, zei Fajah.

“Het maakt mijn moeder blij als de dingen gaan zoals ze wil”, zegt Fajah. Als tiener had ik de indruk dat ze me niet op de juiste manier had opgevoed. Ik was net achttien jaar geworden toen ik moeder werd van mijn eerste kind. ook een tiener, die eigenlijk veel meer kennis had dan alle anderen. Pas veel later realiseerde ik me dat mijn moeder misschien al die tijd gelijk had.

Met al haar jaren van levenservaring, is ze eigenlijk meer geïnformeerd. Sinds Shai 10 jaar geleden werd geboren, heb ik meer aandacht besteed aan wat mijn moeder te zeggen heeft. Irem Louren, die 22 jaar oud is en de dochter van Fajah Louren, is in verwachting van een kind. Onder een foto van een echo schrijft de fitnessexpert: “Ik ben erg trots om je te vertellen dat onze dierbare, briljante, kleine, grote, geweldige meid mama gaat worden.”

Irem verwacht haar eerste kind met haar partner Ruben. Dit wordt hun eerste kindje samen. De twee mensen hebben het volledige vertrouwen van Lourens. Ze schrijft: “Ik weet zeker dat het goed met je gaat”, en ze meent het. Ze zegt ook dat de mogelijkheid om oma te worden haar ‘erg trots’ en ‘dankbaar’ maakt.

In een Instagram-verhaal stelt Fajah dat ze “wist dat ze een jonge grootmoeder zou worden”. Ik werd moeder door ‘gewenste’ keuze toen ik achttien jaar oud was. Irem, die nu 22 jaar oud en zwanger is, is mijn dochter. Ik heb er gewoon geen woorden voor om uit te drukken hoe blij dit me maakt.

Dochter Fajah Lourens Leeftijd

Fajah Lourens is een enorm veelzijdige speler. Naast actrice is ze ook modeontwerpster en dj. Dat ze ook een model is, zou voor niemand als een schok moeten komen. Ze mag dan wel 38 jaar oud zijn, ze heeft nog steeds het uiterlijk van een jonge godin, ondanks dat ze eigenlijk nog niet eens zo oud is.

Momenteel werkt ze als fitnessinstructeur onder de naam Mykillerbodymotivation. Haar primaire bron van inkomsten komt van haar YouTube-kanaal. Onder deze alias heeft ze al twee werken geschreven die zijn gepubliceerd.

Op haar website vind je ook veel advies over hoe je in vorm kunt komen en afvallen. Want als Fajah Lourens je vertelt om af te vallen, is er ineens geen gebrek aan drive, we kunnen begrijpen waarom ze zo’n hoog prestatieniveau heeft bereikt. Ze is niet alleen zelf ongelooflijk fit, maar ze helpt ook anderen om beter in vorm te komen. Als je naar beelden van haar kijkt, wordt dit overduidelijk.

Als je naar Fajah Lourens kijkt, kun je zien dat haar dochter ook buitengewoon mooi moet zijn, want het kan niet anders. Bovendien is dit zonder twijfel de situatie. Irem Lourens is iemand die we graag aan u voorstellen.De oud-dj ziet het belang in dat er straks drie generaties in de zaal zitten. “Ik was gezegend met een lieve, zelfvoorzienende en slimme dochter die later een eigen gezin kreeg.”

Irem, de dochter van Fajah, en Shai, haar zoon, zijn de nakomelingen van Fajah. Het feit dat Fajah haar kinderen koestert, verbergt ze voor niemand. Irem was het eerste kind van Fajah en ze werd een moeder voor haar toen ze 19 was toen ze haar baarde. Fajah beviel van haar tweede zoon, Shai, met haar voormalige partner, Daniel Surig.

Fajah is vrij gul met de foto’s die ze van haar kinderen plaatst. Haar beeldschone dochter Irem zien we hier regelmatig rondlopen. Irem doet nu mee aan de Hunted VIPS-competitie, waarin ze samen met haar moeder, Fajah, een team vormt.

Fajah Lourens, die onlangs oma is geworden, sprak haar vreugde uit door te zeggen: “Ik kan het nu van de daken schreeuwen.” Op 41-jarige leeftijd is Fajah Lourens gezegend met de rol van grootmoeder. De actrice en social media influencer onthulden in een post op Instagram dat haar eerste kind, Irem Lourens, samen met haar vriend Ruben, hun eerste kind samen verwachten.

Ze zeggen dat mijn familie als los zand is. Daar kwam ik vandaan. Omdat ik altijd geloofde dat het geweldig zou zijn om een ​​hechte familie te hebben die aan alles samen deelnam, wijdde ik het grootste deel van mijn volwassen leven aan het leveren van gezamenlijke inspanningen om iedereen en alles bij elkaar te brengen.

Volgens wat ze op haar website schrijft: “Ik heb nu geaccepteerd dat mijn familie los zand is en dat dat ook zo zal blijven.”Ze stopt nooit met zeggen dat ze haar eigen moeder veroordeelt, ondanks het feit dat haar moeder een reeks mislukte relaties heeft gehad en Fajah’s vader er nooit was. Ze had het doel om op een dag een “normaal” gezin te hebben.

Dochter Fajah Lourens Leeftijd
Dochter Fajah Lourens Leeftijd

In een Instagram-post die bij een momentopname van een echo van haar ongeboren kleinkind hoort, richt Fajah zich op haar toekomstige kleindochter en schoonzoon. Het bericht luidt: “Onze lieve, briljante, kleine, grote, geweldige dame wordt moeder.” Ik weet zeker dat je het geweldig zult doen. Oma zijn vervult me ​​met onmetelijke vreugde en dankbaarheid.