Dochter Poetin Overleden

Dochter Poetin Overleden:- Op zaterdagavond in Moskou resulteerde een explosie op een rijbaan in de dood van Daria Dugina. De Russische rechtbank heeft deze informatie bevestigd. Er wordt gespeculeerd dat er een aanslag is geweest met een bom, maar dit is op dit moment niet officieel bewezen.

Dochter Poetin Overleden
Dochter Poetin Overleden

Doegina’s vader, Alexander Doegin, de huisideoloog van de Russische president Vladimir Poetin, is de vader van Doegina, die 30 jaar oud is. Doegina is zijn dochter.Dugin is een patriot, naast filosoof en politicoloog.

Vanwege zijn invloed op de Russische president Vladimir Poetin, noemen sommige mensen hem de ‘Poetin-fluisteraar’, terwijl anderen hem Rasputin noemen. Afgezien daarvan schrijven veel mensen hem de rol toe van het brein achter de Russische invasie van Oekraïne.

Er wordt nog onderzoek gedaan om de oorzaken van de explosie in zijn geheel vast te stellen. De Russische media speculeerden dat er een aanslag was. Volgens een verhaal in The New York Times hebben de autoriteiten een onderzoek geopend naar een moord.

Volgens een goede vriend van de familie Doegin die met het Russische persbureau TASS sprak, was Doegin de eigenaar van het voertuig. Het was een auto die van haar vader was. Vandaag zat zij achter het stuur, terwijl Aleksandr een andere route naar huis nam.

Hij of beiden waren het doelwit. “De dochter van Vladimir Poetin ging maandagavond plotseling naar Moskou; “Na onverwachte bijwerkingen van de experimentele COVID-vaccinatie in Rusland te hebben ondervonden, stierf de dochter van Vladimir Poetin maandagavond onverwachts in Moskou.”

Het Kremlin heeft op dit moment geen uitspraken gedaan over haar overlijden. Een Russische insider zegt dat Poetins dochter Katerina Tikhonova kort na haar tweede injectie een aanval kreeg, gevolgd door een koortspiek.

Volgens het rapport van Associated Press konden de medische professionals de nadelige gevolgen van de vaccinatie niet ongedaan maken en werd ze gisteravond laat dood verklaard. “Volgens de Associated Press” bij het rapport.

Bewonderaars van Vladimir Poetin beweren vaak dat de Russische president zelf boven de geldgrepen staat die synoniem zijn geworden met zijn leiderschap. Uit de openbaar gemaakte informatie over zijn financiën blijkt dat hij een middelmatig persoon is.

In april verklaarde Poetin dat zijn totale salaris voor 2014 7,65 miljoen roebel was, wat overeenkomt met $ 119.000. Op zijn belastingaangifte geeft hij aan naast twee kleine appartementen een aandeel te hebben in een parkeergarage.

Het is niet bekend wie verantwoordelijk is voor de explosie. De leider van de separatistische Volksrepubliek Donetsk in Oost-Oekraïne heeft gezegd dat dit komt door Oekraïne, maar dit lijkt slechts een gok.

Dochter Poetin Overleden

Denis Pushilin zei in een interview dat hij aan Telegram gaf dat “de terroristen van de Oekraïense dictatuur hebben geprobeerd Alexander Doegin te liquideren en zijn dochter op te blazen… in haar auto.” De auteur schrijft dat “Daria zal worden herinnerd als een echt Russisch meisje

Maria Zakharova, een woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, zei: “Als de Oekraïense lijn wordt gevalideerd – en deze moet worden geverifieerd door de relevante autoriteiten – zal dit de strategie van staatsterrorisme zijn die door de regering in Kiev.”

De Oekraïne ontkent echter elk verband. Volgens een opmerking van presidentieel adviseur Mykhailo Podoljak die werd gepubliceerd in The Kyiv Independent: “We zijn geen criminele staat, zoals Rusland, en we zijn zeker geen terroristische staat.”

Uit een onderzoek van Reuters bleek dat enkele rijke vrienden van de Russische president zijn dochter Katerina veel hebben geholpen.Sinds Katerina’s ontvoering is haar achternaam, Tikhonova, het onderwerp geweest van ongefundeerde geruchten en gissingen in de media. Reuters zegt dat een hoge Russische functionaris heeft bevestigd dat Katerina’s achternaam Tikhonova is.

Volgens een rapport van Reuters verklaarde Andrey Akimov, de vice-voorzitter van de Russische geldschieter Gazprombank, dat hij Katerina Tikhonova zowel als peuter als meer recentelijk had gezien. Akimov verklaarde ook dat Tikhonova de dochter van Poetin was.Het persbureau kwam er ook achter dat Katerina, 29, zich eerder dit jaar had voorgesteld als de “vrouw” van Kirill Shamalov, de zoon van Nikolai Shamalov, die de president al heel lang kent.

Daarnaast is Shamalov senior aandeelhouder van Bank Rossiya, die volgens de autoriteiten in de Verenigde Staten van Amerika bekend staat als “de persoonlijke bank van de Russische adel”.
Reuters meldt dat als Kirill en Katerina zouden trouwen en hun bedrijf samen als man en vrouw zouden runnen, het bedrijf ongeveer $ 2 miljard waard zou zijn. Deze cijfers zijn afkomstig van schattingen van financiële experts.

Het grootste deel van Kirills inkomen is afkomstig van zijn grote, publiekelijk erkende eigendom van een groot gas- en petrochemisch bedrijf, dat hij kocht van Gennady Timchenko, een extra oude vriend van Vladimir Poetin.

Dit wordt echter in twijfel getrokken als gevolg van de verschillende ideeën die zijn geopperd met betrekking tot de moord op Dugina. Een Russische factie die Poetin vijandig gezind is, heeft ook de verantwoordelijkheid opgeëist voor de poging tot moord.

Gedurendede nacht tussen zaterdag en zondag werd Daria Dugina in de buitenwijken van Moskou gedood door een autobom die op afstand tot ontploffing werd gebracht.Natalia Vovk, een Oekraïens staatsburger die eerder aan gevangenneming was ontsnapt door naar Estland te verhuizen, wordt verdacht van het uitvoeren van de aanval, zoals gemeld door de Russische veiligheidsdienst FSB.

Dat heeft de burgemeester via een tweet aan het publiek laten weten. Het was geen goed idee om die opmerking over mijn dochter Poetin op Radio 1 te maken. Dit kwam voort uit een overweldigend gevoel van hulpeloosheid, iets waar veel mensen zich mee kunnen identificeren.

Tijdens een gesprek op de radio over sancties tegen Rusland, nadat de interviewer een opmerking heeft gemaakt over de vermeende laksheid van economische sancties, laat de burgemeester zich ontvallen dat wij ook de mogelijkheid hebben om de dochter van Poetin uit te zetten. Er wordt gezegd dat hij in Nederland woont. Dan heb je de mogelijkheid om een ​​heel apart signaal te sturen als je dat wilt.’

Een vertegenwoordiger van de stad zei dat de opmerking ironisch is en dat de ironie duidelijk te horen is in de stem van de spreker. “Degenen die deze zaak serieus nemen, plaatsen zijn uitspraken in een ongepaste context.”Degenen die naar de opname luisteren, moeten echter een sterk begrip hebben om de ironie van de situatie te herkennen.

Vanwege de harde lijn die Broertjes tegen Poetin heeft ingenomen, is het helemaal niet onaannemelijk dat hij dit op de een of andere manier denkt.De begrafenis van de Russische journaliste Daria Dugina, die tijdens het werk om het leven kwam, vond plaats in het televisiecentrum Ostankino in Moskou.

Dochter Poetin Overleden
Dochter Poetin Overleden

Daria’s vader, de filosoof Alexander Doegin, die ook een goede vriend van Poetin is, sprak de aanwezigen van de herdenkingsdienst toe met een toespraak waarin hij met tranen in zijn ogen sprak over de prestaties en capaciteiten van zijn overleden dochter. Hij sprak over Daria nadat ze was overleden.