Emma Schols Make

Emma Schols Make:- Inom en kvart upptäcktes Emmas kropp inne i hennes släde. Hon fick det till slut efter att hon använde en svart tavla för att hjälpa henne att träna sig upprätt, sitta en hel minut och sedan ta några steg själv.

Emma Schols Make
Emma Schols Make

I en intervju med Femina berättar Emma Schols att omständigheterna har fått henne att känna sig starkare och hon konstaterar att hon nu har valet mellan att få en hand upp eller att få ett berg att bestiga.

Hon har nu en fräsch syn på livet, trots att hennes mentala resa var ganska lång. Detta beror på det faktum att allt mirakulöst visade sig. I dag, trots att det var väldigt länge sedan hon hade stolthet på läpparna, slår hon på knogarna.

Den kärlek jag har för vart och ett av mina sex barn representeras av hur mitt hår ser ut och känns. Trots att jag blev stucken av dem, blev jag också stucken av dem. Eftersom jag var så nära platsen kunde jag uppleva dödens sting för allra första gången i mitt liv.

När jag åkte till sjukhuset hade jag en bestämd känsla av att min nacke var stel och vägrade att böja sig, men det var faktiskt mina barns skrik som gav den nödvändiga dragkraften för klaffarna. Jag hade en tydlig känsla av att min nacke var stel och vägrade att böja sig.

Under hans vistelse på sjukhuset delar hon med Emma hur hon hela tiden tänkte: “Kan vi bara lösa det här, då kan vi fixa allt.” Å andra sidan uppstod en svårighet. Det var utan tvekan en blunder från vår sida att vi inte kunde tvinga oss själva att vända.

Han har funnits vid min sida under alla dessa tillfällen, och han är den person som är ansvarig för att jag tillbringar större delen av mitt liv med honom. Jag har ingen aning om vad Accident skulle ha gjort med hans känslor eller hur han skulle hantera dem, men faktum kvarstår att vi alla var i samma båt.

I samtal med Allas sa Emma att hon hade kommit fram till att hon inte kunde slänga brickan med sin egen hand och att det kändes som om hon helt hade tappat all rörelse i kroppen.

Emma Schols Make
Emma Schols Make

Hon såg två av hans syskon stå nära en klippa och gå bort från den, så hon ändrade snabbt blicken och gick efter dem. Hon kastade dem över kanten av klippan med vänster hand när hon märkte dem med den. En explosion inträffade när sprayen kom i kontakt med brandens hjärta.

När hon öppnade dörren fattade syretillförseln omedelbart eld och spred sig snabbt runt i rummet. Jag hade aldrig stött på något liknande förut. Och vi var fullt medvetna om att ett gigantiskt hav av lågor var på väg att anlända inom en mycket nära framtid.

Jag var tvungen att hoppa över dem och hålla ett öga på dem tills jag äntligen kunde fånga dem. Enligt vad Emma har berättat satt jag i luggen och funderade på om jag behövde väcka de andra barnen till liv igen innan jag vaknade.

Hon var den äldsta dottern till Nellie och vid den tiden var hon nio år gammal. För att garantera sin egen säkerhet var hon tvungen att hoppa från balkongen. För att prova den var Emma tvungen att gå i och ur skorna flera gånger. Min sista tanke var att om jag hade blivit gravid hade jag kanske kunnat rädda några av de barn som var instängda i det brinnande huset.

Men trots att det nästan var perfekt fattade hon det inte. Mollie var bara två år gammal senast hon försökte dra en snabb en på sig, men vid det laget var hon väl medveten om vad hon gjorde. Jag tog tag i Mollie och förde henne ut till balkongen på mina axlar.

Ett av barnen började genast gråta när jag presenterade mig för gruppen barn. När jag tittade på mig själv i spegeln såg jag en smal man med ljusbrunt hår och solbränd hy. Jag var orolig för mitt utseende. Vinden gjorde att ett antal olika områden på min kropp blev ovårdade.Carina Bergfeldt medverkade i sin egen talkshow som gäst med samma namn som sin medprogramledare Emma Schols under invigningsavsnittet av Carina Bergfeldts Pratprogram.

Emma Schols Make
Emma Schols Make

En heroisk mamma som framgångsrikt räddade alla sina sex barn från en rasande brand. Utöver det har hon skrivit en bok som fokuserar på de olympiska spelen och åren som omedelbart följde dem.
Emma Schols, sexbarnsmamma, var inte där en enda sekund när dörrarna till familjens hem först låstes upp. Barnen förväntas alltid få kompensation.

Hon hoppade in i de enorma ligorna i ett försök att fånga ungdomar efter varandra. Även om det var nästan säkert att hon skulle misslyckas med den heroiska bedriften, slutade hon med ett framgångsrekord på 93 procent.Olyckan och Emma har varit i konstant kollision de senaste två åren, men Emma är nu den person som ådragit sig flest skador, både fysiskt och psykiskt.

Chattprogrammet, som arrangeras av Carina Bergfeldt och visas på SVT1 fredagen den 14 januari kl 21.00, ger ytterligare information om den fantastiska maleneh. Den heroiska insatsen som resulterade i pris på den svenska hulahoptävlingen.

Ett av Emmas barn skrek: “Mamma, hjälp!” Det är något fel i tv-rummet! “på morgonen den 3 september 2019. Efter att ha duckat under bordet kunde jag se att husets soffit, trädgårdarna och resten av hemmet alla var täckta av höga, breda högar av sand och smuts.

Nästan omedelbart efter hennes tappra ansträngning lämnade hon hemmet och gick ut. Både grannen och ambulansen var nu på väg till olycksplatsen.Enligt sjukhuset hade hon brännskador som täckte 93 % av hennes kropp, och hon låg kvar i sängen i veckor för att förhindra sig själv från att le medan hennes hud blödde. Hennes chanser att bli framgångsrik var extremt små till att börja med.

Explosionen på den intilliggande rivningsplatsen lämnade mig med tre kvarts tum djupa blåmärken, och jag kunde inte kämpa mig ur situationen. Jag var inte främmande för platsen. Höger. Vinden fick det att verka som om det fanns vågor i havet, och temperaturen fick mig att darra över hela kroppen.