Esmee Brugts Ouders

Esmee Brugts Ouders:- In Oud-Beijerland is ze heel duidelijk in wat ze wil en vooral wanneer ze het wil. Het hoeft alleen maar gezegd te worden dat ADO nog steeds de gelukkige is om haar op het trainingsveld te begroeten. ondanks het feit dat ze wensten dat het in Den Haag had kunnen gebeuren. Ik breng liever wat tijd door op deze locatie.

Esmee Brugts Ouders
Esmee Brugts Ouders

“Blijf actief en blijf voetballen. Dat is makkelijker te balanceren met academici. En ik heb ook een paar van mijn goede vrienden bij me.” En als de wendbare aanvaller het ADO-shirt aantrekt, zal dat alleen in combinatie zijn met een potje voetbal gespeeld op de Lange Weide. “Hoe dan ook, ik ben van plan om bij de Binnenmaas te blijven wonen.”

Daarnaast heeft ze de mogelijkheid om desgewenst mee te trainen met de Ajax-selectie.Ze strijden tegen ADO, maar naar mijn mening is Ajax een effectiever platform. Maar die nachtclub zit in Amsterdam.Dat lijkt me een lange reis. Om dezelfde redenen die mij ervan weerhielden om naar ADO te gaan, ga ik ook niet naar Ajax. De reisafstand naar Feyenoord, een andere club waarin ze interesse heeft, blijkt haar uitstekend te liggen.

De ontwikkeling van het meisjesvoetbal in die regio staat echter nog in de kinderschoenen. Die keuze is geen optie meer. Ajax en ADO strijden op een voetbalniveau dat lager is dan dat van het veelbelovende toernooi waarin Ajax en ADO spelen. “Oh, en te midden van alles sloeg ze ook ‘gewoon’ een aanbod van het sportkledingmerk Puma af. “Mijn relatie met Nike is gegroeid.” Het lijkt erop dat Brugge alle schijnwerpers van haar wegneemt.

“Ik doe mijn best om er niet te veel bij stil te staan, want als je dat doet, begin je jezelf een beetje gek te maken. Nadat ik afgestudeerd ben van de middelbare school, overweeg ik mijn mogelijkheden, inclusief waar ik heen kan, wat ik verlang , en wat geeft me een goed gevoel over mezelf.

Op dit punt heeft het schoolwerk van de kinderen voorrang op al het andere. Sandra, je moeder: Daarna is het aan haar om te beslissen wat ze wil doen. Bewaar je kalmte en geniet tot die tijd van het voetballen. Registreer je hier gratis.

Esmee Brugts Ouders
Esmee Brugts Ouders

kampioenschap. De linksbuiten van FC Binnenmaas, waar ze speelt in Boys Under, scoorde tegen Georgië, ramde er drie binnen tegen Letland in één helft en plaatste zich met Nederland via een gelijkspel tegen Zweden als groepskampioen voor de volgende voorronde. Ze speelt ook in ‘Boys Under’.

Ter verduidelijking: de Heinenoordse bestaat pas een jaar, maar ze zijn al begonnen hun aanwezigheid in Onder bij Oranje kenbaar te maken. Haar jeugdtrainer bij FC Binnenmaas, Marius Heinerman, merkte op dat “zij daar de jongste van het team is”.”Dit laat zien hoe de KNVB over Esmee denkt”, schrijft de auteur. De turnster nam echter de beslissing om te gaan voetballen. Eerst in haar dorp, bij SV Heinenoord.

Op haar dertiende maakte ze de overstap naar FC Binnenmaas, waar ze op een niveau kon voetballen dat enkele niveaus boven haar vorige niveau lag. Brugts stelt dat dit gunstig is voor zijn persoonlijke groei. En de manier waarop ze spreekt logenstraft haar leeftijd.Voor een jongere kan het horen van interessante namen als Excelsior Barendrecht en Feyenoord gek worden, maar voor een student aan het Hoeksch Lyceum zijn die namen net als alle andere.

En de jonge international is heel open over haar hoop voor de toekomst: “Ik hoop zo snel mogelijk de overstap naar het buitenland te maken en wil zo snel mogelijk doorstromen naar het A-elftal van de Oranje Leeuwinnen.”

Esmee Brugts Ouders
Esmee Brugts Ouders

Dat klopt, maar je moet gedurfde doelen hebben en nooit stoppen met vertrouwen in jezelf. Afgelopen weekend werd Brugts weer in de buurt gespot. Het was een wedstrijd tussen haar en haar team, PSV.
Excelsior en Brugts, die er goed aan deden om hen te helpen winnen, begonnen de wedstrijd op de bank maar kwamen nog voor een half uur in de wedstrijd.

De Brugts hadden een internationale speler genaamd Jolle Smits als concurrent in de aanval, en de aanvaller speelde een belangrijke rol met een assist. “Ik krijg meer minuten toegewezen dan ik had verwacht. In de loop van dit seizoen is een van mijn doelen om meer minuten te spelen, en ik wil ook mijn hand op het honk proberen.

De jongeman speelde tot voor kort voor FC Binnenmaas, ondanks de grote belangstelling van betaalde voetbalclubs. Ik heb nooit meteen de overstap gemaakt naar een professioneel team aangezien ik eerst mijn middelbare school wilde afmaken, zei ik altijd. Desondanks had Brugt in het begin moeite om zich aan te passen aan het hogere concurrentieniveau. Dat zou voor niemand als een schok moeten komen.

Ook al ben ik nog erg jong, er zijn andere meisjes in dit gebied die al met de leeuwinnen hebben gespeeld. Daar kan ik alleen maar van groeien en ter voorbereiding daarop ben ik veel bezig mezelf te verbeteren.

” Ze beschrijft zichzelf als volgt in termen van het type speler dat ze is: “Ik heb een actithuis aan en ik streef altijd naar een creatief antwoord.”Bijvoorbeeld bepaalde passes of bewegingen, maar ook schoten. Eigenlijk alles. “Esmee Brugts en het Oranje Underyear-team zijn net terug van deelname aan een evenement dat diende als kwalificatie voor het EK.