Evin Ahmad Pojkvän

Evin Ahmad Pojkvän:- Dessutom var Evin Ahmad involverad i produktionen av kortfilmerna Mazda, Concrete Child, Bebdelse och Till Finally, som alla regisserades av Alexis Almström. Dessutom var Evin Ahmad involverad i produktionen av långfilmerna i regi av Piotr Marciniak och Mattias Silva.

Evin Ahmad Pojkvän
Evin Ahmad Pojkvän

Evin Ahmad medverkar både i långfilmskomedin “Jag nickar eller lust” (2015) i regi av Kjell Sundvall och pjäsen “X” på Unga Klara i Stockholm, som båda regisserades av Farnaz Arbabi. Dikten fungerar som en inbjudan att bosätta sig i landet samtidigt som den fungerar som en påminnelse om att Sverige har en historia som är både kolonial och rasistisk.

Sedan 2015 är hon välkänd på Folkteatern där hon framförde Hamlet med Rjan Andersson i spetsen för regissörsstolen och som koreograf för produktionen. Hon hade en roll i långfilmen med titeln “What a Fucking Circus”, som regisserades av Helena Bergström.

Hon gav rollen som Mirja i Drom Véré sin fulla uppmärksamhet under ett helt år. Hennes arbete i filmen gav henne en Guldbagge-nominering i tävlingen Guldbaggegalan 2018 för kategorin Bästa kvinnliga huvudroll.Ahmad uppmärksammades återigen av Guldbaggegalan 2020 med en nominering, den här gången för kategorin Bästa kvinnliga biroll, för sin insats i komedifilmen Ring Mamma!

2021 kommer hon att gestalta rollen som Leya, huvudpersonen i den senaste boken av Jens Lapidus, med titeln Snabba Cash. Netflix har producerat en tv-serie som kommer att utspela sig tio år efter händelserna som inträffade i filmen med samma namn och kommer att spela i totalt tio avsnitt.

Evin Ahmad Pojkvän
Evin Ahmad Pojkvän

Hennes debutroman, med titeln En dag köper jag en penna, släpptes för allmänheten under sommaren 2017. Hon anlände till P1 den 27 juli 2017 på väg till Sommar. Den 8 juni 1990 föddes han i Stockholm som ligger i Sverige. Hennes familj har kurdiska anor som går tillbaka flera generationer.

Han är en irakisk skådespelare från staden Sulaymaniyah, medan hon ursprungligen kommer från staden Afrin i Syrien. Hon är född och uppvuxen i stadsdelen Akalla i Stockholm och de första 22 åren av hennes liv tillbringade hon där. Evin Ahmad är en svensk skådespelare och författare av kurdisk härkomst. Hon är född i Sverige. Hon spelar en betydande roll i den andra och tredje säsongen av The Rain.

Evin Ahmad är en välkänd svensk skdespelare och författare. Han föddes i Stockholm den 8 juni 1990. Hon har även haft berg-och-dalbana-roller i teateruppsättningar, utöver de hon har spelat i film och tv. Hon kom först till stor uppmärksamhet som ung skådespelerska 2007, när hon fick rollen som Yasmine i filmatiseringen av romanen Red Eye.

Skägg finns på Ahmads släktträd. Båda hans föräldrar kommer från olika delar av Syrien och Irak; hans far är skridskoåkare från Sulaimani, Irak, medan hans mamma är från Efrin, Syrien, där de för närvarande bor.

Evin Ahmad är elev på Akalla High School. Han är född i Stockholm och går för närvarande i sjätte klass. I filmen “Guzzilago”, som regisserades av Jonas Hassen Khemiris och spelade Daniel Wallentin när han var 16 år gammal i delen av “Guzzilago”, hade Ahmad sin första betydande roll.

Evin Ahmad har studerat på Dramatiska Konstgymnasiet i Stockholm. Bangern stod i fokus för hans slutprov, och han presenterade den i bland annat Unga Klara, Uppsala Stadsteaters och Stora Teatern i Göteborg. Bangaren kan hittas i Nystads nordvästra park, som ligger strax norr om Stockholm.

Utöver det har hon gjort ett medverkande i Beck-filmen Sjukhusmorden, som regisserades av herr Ten Klingberg och Stephen Apelgren, samt i komediserien 112 Aina, som går i TV6. Ahmad har visat sina skådespelarkotletter genom att medverka i SVT:s Blon, där han regisserades av skådespelarkollegorna Henrik Georgsson och Fredrik Edfeldt.

Evin Ahmad Pojkvän
Evin Ahmad Pojkvän

Evin Ahmad, som spelar en livrädd föräldralös i Leya, Leyas techvärld, spelar huvudrollen i den nya tv-serien som har anpassats från filmerna som släpptes efter att en trilogi med böcker om Snabba Cash först publicerats. Evin spelar mer än bara rollen som Leya. I den helt nya serien Max Anger, som produceras av Viaplay, spelar han också rollen som Pashie.

Det var precis vad jag sa! Evins medbrottsling i kriminell verksamhet är 35-årige Ardalan Esmaili. I en intervju som publicerades i Expressen beskrev Evin hur hon och Ardalan först blev bekanta när de båda medverkade i uppsättningar av Hamlet på Folkteatern i Göteborg och X på Unga Klara i Stockholm.

Evin Ahmad har spelat en roll i att skapa den nuvarande situationen, som inkluderar de nuvarande väderförhållandena såväl som regnet som har fallit. Du kanske redan är bekant med Evin Ahmad på grund av hennes roll som Carmen i det svenska tv-kriminaldramat V’s Time is Now. Hon gjorde sin debut i det andra avsnittet av Netflix-serien The Rain, där hon spelar karaktären Kira.

Evin blev taggad i ett inlägg på Instagram. Hon har mer än 40 000 personer som följer henne på den här webbplatsen. De senaste fotografierna är på henne i rollen som Leya i Snabb Cash, som hon spelar vid 29 års ålder, samt bilder på henne med sin motspelare Alexander Abdallah, som är 28 och spelar Salim i serien.

Det senaste inlägget som Evin har gjort på sitt Instagramkonto är ett kollage av stillbilder från tv-programmet Snabba Cash, som har fått mer än 10 000 likes. Berömkommentarer på hans bildspel har lämnats av ett antal framstående personer som är involverade i det skruvade samhället.

Zeina Mourtada, känd tv-kock och bloggare, är den som vid 39 års ålder kommenterade bilden där det stod “Nej, men jag får se det ikväll” med en eld-emoji och en party-emoji. Kadespeler Gizem Erdogan, 33, från Thin Blue Line, har anmärkt “LEYA” på bilder tillsammans med en massa hjärtformade uttryckssymboler. Erdogan är medlem i TBN-linjen.