Faisal Chatar Vriendin

Faisal Chatar Vriendin:- Deze snapshot werd op sociale media geüpload met de titel ‘Good Life’ door Faisal, een DJ uit Lommel, een producer en presentator bij Studio Brussel, en een sidekick in het satirische nieuwsprogramma ‘De Ideale Wereld’ dat wordt uitgezonden op Canvas .

Faisal Chatar Vriendin
Faisal Chatar Vriendin

DJ Faisal Chatar komt uit België en is medepresentator van de show ‘De Ideale Wereld’. In 2012 maakte hij zijn profdebuut bij de VRT. Hij is resident DJ bij Studio Brussel en heeft al sets gedraaid op veel van de belangrijkste festivals, zoals Pukkelpop en Rock Werchter.

Faisal is resident deejay bij Studio Brussel, en hij en zijn broer Hakim hebben samen meerdere sets op grote festivals gedraaid. Ze gaven optredens op verschillende festivals, waaronder Pukkelpop, Tomorrowland en Rock Werchter. [1]In 2017 en 2018 was hij ook regelmatig op televisie te zien.

Hij trad op als presentator Otto-Jan Ham’s sidekick in het satirische actualiteitenprogramma De Ideale Wereld. [2]Voor de misdaad van verzet bij arrestatie, kreeg hij in het jaar 2020 een straf van 50 uur taakstraf en € 3.600 schadevergoeding.

Bij deze arrestatie liep een agent een gebroken elleboog op. [3]En 17.vintage lijkt aan populariteit te winnen, aangezien het aantal volgers in minder dan een week al de 1.000 heeft bereikt en bijna alle stukken zijn gekocht.

Volgens Faisal zijn er niet veel mogelijkheden om vintage te shoppen in België. Hij is van mening dat grote steden misschien wel een of twee tweedehandswinkels hebben, maar dat het buiten deze steden moeilijk is om vintage kleding van hoge kwaliteit te vinden.”We zijn begonnen met het verkopen van kledingstukken die in onze eigen kast stonden en die we graag droegen. Nu winkelen we persoonlijk op vintage kilomarkten voor unieke stukken streetwear en design.

Het is niet ongebruikelijk dat we een hele middag in die bagage zoeken naar een enkel kledingstuk, maar we vinden het leuk om te doen, en het is een grote haast als we zoiets als een rad T-shirt of vest tegenkomen. Omdat we achter elk item staan, weet je zeker dat niemand anders hetzelfde kledingstuk draagt ​​als jij.

Faisal Chatar Vriendin

Het nummer “Some Time Alone” wordt morgenochtend vroeg uitgebracht door de voormalige StuBru DJ en “De Ideale Wereld” sidekick Faisal Chatar, evenals de Antwerpse rapper Glints.Dit doen ze door een exclusieve releaseparty te hosten op de website Zoom. Door deel te nemen aan het video-evenement, maak je kans om in het beeldmateriaal te verschijnen.

Ik was net op de set van De Slimste Man aangekomen toen ik ineens een paniekaanval kreeg. Ik was niet eens in de buurt van mezelf. Ik was me er natuurlijk heel goed van bewust dat thuis meespelen helemaal niet hetzelfde is als de ervaring in een opnamestudio. Maar omdat ik tijdens die sessies zo angstig was, herinner ik me er niets van.

“Dat nep lachje!” riep Hakim uit. Probeer echt een glimlach te behouden. Mijn vriendin, de Qmusic-omroeper en DJ Jolien Roets, ook wel bekend als LB, vertelde me dat ik meer moest lachen omdat ik van nature nogal boos lijk. Dan kom je erachter dat “

Hakim Chatar, 29 jaar, worstelde tijdens zijn debuut in ‘The Smartest Person in the World’. Hoewel ze meestal professioneel in televisiestudio’s werken, worden ze geïntroduceerd als dj’s. En dan op zo’n manier voor de camera te overlijden.

“Omdat ik nogal wat in de televisie-industrie werk, dacht ik: ‘Hé, ik kan dit aan.'” Daarom was ik daar niet op voorbereid.Maar hij bezorgde ons ook snel de meest vermakelijke finale van dit seizoen met zijn wedstrijd tegen strafrechtadvocaat Omar Souidi, die eindigde in 1-1, en ja, we hebben het over seconden.

Zelfs nadat hij “Paus” had geschreeuwd, was hij nog steeds in staat om zijn tegenstander knock-out te slaan. Uiteindelijk zou hij het door drie afleveringen halen. Op het T-shirt dat hij speciaal voor het evenement had besteld, stonden de woorden “Wollah, it’s done” gedrukt.

Zowel mijn goede vriend Emilie als ik delen een diepe waardering voor old-school T-shirts. Tijdens de eerste lockdown hebben we, net als veel andere individuen, onze kasten leeggemaakt en vervolgens de items verkocht die we niet langer nodig hadden.

Faisal Chatar Vriendin
Faisal Chatar Vriendin

Daarna begonnen we stoffige kringloopwinkels en markten te zoeken naar dingen die volledig uniek waren voor henzelf. Nu het een nog professioneler niveau heeft bereikt, gaan we zowel in de Verenigde Staten als internationaal naar kilomarkten. Daar doorzoeken we bergen kleding en selecteren we de items die volgens ons het meest stijlvol zijn. Dat assortiment kunt u vervolgens aanschaffen via onze website, 17.Vintage.