Familie Ewald Neele

Familie Ewald Neele:- Neele, ondanks het feit dat je weer bij je vader en broers en zussen bent, heb ik slecht nieuws voor je. Na het overlijden van hun beide ouders, Sebastian en Neele, die tegen kanker vochten, kregen Neele en haar broer Jonas allebei de diagnose Li-Fraumeni-syndroom.

Familie Ewald Neele
Familie Ewald Neele

In slechts een jaar tijd werd de familie Ewald genadeloos beroofd van de vreugde die ze eerder hadden ervaren. In de voetsporen van haar vader Sebastian en haar zoon Jonas, zal dochter Neele het volgende lid van de familie zijn dat aan kanker overlijdt.

Dit is iets dat moeder Stefanie deelde op haar Instagram-account. De dood van het kleine kind, dat negen jaar oud was, zou op 6 juli hebben plaatsgevonden in het Universitair Ziekenhuis in Lübeck, volgens de lokale krant die bekend staat als “Lübecker Nachrichten”. Door de moeilijkheden,

Een paar uur eerder had haar adem haar naar de instelling gebracht waar ze werd behandeld. In oktober werd het kind geëvalueerd en kreeg de diagnose een agressieve hersentumor die niet te behandelen was. Neele was slechts twee jaar oud toen ze naar verluidt ontdekte dat ze kanker had, volgens de rekeningen.

In die tijd werd er een tumor op haar dij gevonden die verwijderd moest worden; gelukkig deed ze het goed na de procedure. De tumor moest worden verwijderd. Ze vocht dapper tegen de ziekte, maar het was uiteindelijk te krachtig voor haar om de strijd ertegen te winnen. Het kind heeft een aandoening genaamd “Li-Fraumeni-syndroom”, waardoor kankercellen sneller groeien.

De kanker verspreidde zich ongecontroleerd door het lichaam en doodde zowel haar vader als haar jongere broer of zus. De familie Ewald kon zelfs enige tijd niet herstellen van het trauma van de gebeurtenis.

Familie Ewald Neele
Familie Ewald Neele

De ziekte waaraan Jonas leed, leidde uiteindelijk tot zijn overlijden toen hij nog maar tien jaar oud was. Ook de vader, die voor zijn overlijden jaren tegen kanker had gevochten, bezweek een paar maanden later ook aan de ziekte.

Ongeveer tegelijkertijd kreeg mijn moeder, Stefanie, de diagnose borstkanker. Daarna werd een strenge kuur met chemotherapie en andere procedures uitgevoerd. Het lijkt erop dat alleen de jongste dochter, Lenja, die pas drie jaar oud is, de genetische afwijking van geen van haar ouders heeft geërfd.

Bovendien, terwijl moeder Stefanie werd behandeld voor borstkanker, kreeg dochter Neele, die toen zeven jaar oud was, te horen dat ze een “ongeneeslijke hersentumor” had.De strijd van het kleine meisje duurde meer dan twee jaar nadat ze de diagnose had gekregen, ondanks het feit dat artsen voorspelden dat ze nog maar een paar weken te leven zou hebben toen ze de diagnose kreeg.

Maar ondanks dat verloor ze haar strijd tegen kanker in de maand juli. Het volgende afscheidsbericht werd door haar moeder op haar Instagram-account geplaatst: “We gaan je de rest van ons leven missen.”Het genetische defect is verantwoordelijk voor de significante toename van het risico op het krijgen van kanker, die in deze familie werd waargenomen. Daarnaast bleek dat:

Het borstkankergen kan worden doorgegeven van moeder op dochter in de Stefanie-familie. Toen ze amper twee jaar oud was, werd door haar artsen een tumor gevonden in Neele’s dij. Dit markeerde het begin van het moeilijke pad door het leven dat de familie Ewald zou nemen. Het kind was uiteindelijk in staat om kanker te verslaan na een dappere operatie, chemotherapie en bestraling.

Familie Ewald Neele
Familie Ewald Neele

Ze baanden zich een weg door de Sleeswijk-Holsteinse familie Ewald, maar zullen nooit van hun angst verlost zijn, want zowel vader Sebastian als zoon Jonas zijn al overleden als gevolg van de conflicten die ze met ongeveer zestig man vochten.Nu is ook dochter Neele getroffen door de ziekte; het jonge meisje, dat net negen jaar oud was toen ze stierf als gevolg van haar hersentumor, wist haar af te weren.

De stiekeme maligniteit zal uiteindelijk niet zegevieren. Dit komt door een medisch probleem dat het Li-Fraumeni-syndroom wordt genoemd. Het genetische defect is verantwoordelijk voor de significante toename van het risico op het krijgen van kanker, die in deze familie werd waargenomen. De tragedie die de familie van Ewald van Hamberge, die in Sleeswijk-Holstein woonde, is overkomen, mag nooit worden vergeten.

Daarnaast zag Neele gisteren haar broer en vader aan de andere kant van de regenboogbrug”, schreven vrienden van de familie Ewald in steunbetuigingen voor de familie die op de website van de inzamelingsactie werden geplaatst. Mama Stefanie gaf bevestiging van de gruwelijke verklaring op Instagram.

Ze vergezelde een foto van zichzelf in een snapshot met de hand vanjonge Neele met de woorden: “Nu ben je terug bij je vader en broer – we zullen je voor altijd missen.” kleine Neele met de woorden: “Nu ben je terug bij je vader en broer.” Daarnaast zijn op de afbeelding de vader en broer van Neele te zien.

Sebastian, die nog steeds in behandeling was voor kanker, was bij Jonas, die…was onlangs begonnen met een reeks ziekten op hetzelfde moment als Sebastian. De jongere leed aan een vorm van hersenkanker die bekend staat als glioblastoom, wat uiteindelijk tot zijn dood leidde.

waardoor hij stierf. Ook de toestand van Jonas bleek ongeneeslijk en hij overleed in december, slechts enkele dagen voor het einde van het jaar. Alsof dat nog niet tragisch genoeg was, overleed in dezelfde maand ook de vrouw van Jonas.Na een langdurig conflict met haar echtgenoot, werd Steffi uiteindelijk in de maand maart gedwongen om de echtscheiding van Sebastian aan te vragen.

De conclusie was bereikt. De vreselijke dingen die de familie Ewald zijn overkomen, geven je het gevoel dat je je ogen niet kunt geloven.De vader van het gezin, Sebastian, en de oudste zoon, Jonas, hebben allebei hun strijd tegen kanker verloren en nu moeten de overige vier leden van het gezin hun best doen om de ziekte te verslaan.