Familie Lakap Vermogen

Familie Lakap Vermogen:- De familie Lakap fungeert als de patriarch van het kanaal en is te vinden op YouTube. Ze hebben 550 duizend volgers op YouTube verzameld met hun familievlogs, avonturen, uitdagingen en grappen, en hun video’s hebben 301 miljoen views gekregen.

Familie Lakap Vermogen
Familie Lakap Vermogen

Het is op zich al een opmerkelijke prestatie dat haar kanaal op YouTube in slechts zes maanden tijd 86.000 abonnees heeft getrokken. Naast het filmen van documentaires over hun eigen leven, maken Seran en Esra ook video’s van hun kinderen, Devran en Ilay, die deelnemen aan verschillende activiteiten, waaronder: B. snoepjes testen en verschillende soorten speelgoed onderzoeken.

Esra, Seran, Devran, Ilay en Miaz zijn de namen van de mensen die tot de familie Lakap behoren. Esra en Seran zijn gezegend met drie kinderen, die hen allemaal veel vreugde schenken. Miaz, die net één is geworden, is het jongste kind in het gezin.

Zijn oudere broers, Devran en Ilay, die beide mannen zijn en respectievelijk 6 en 4 jaar oud zijn, kunnen een uitdaging zijn. Zowel Devran als Ilay waren al eerder in de fotostudio in Amersfoort geweest en konden daardoor zonder problemen de speelgoedkraam en de ingang van de studio vinden.

Het was ongelooflijk om te zien hoe snel de jongens zich op hun gemak voelden in hun nieuwe omgeving. Benieuwd wat de uitkomst van deze fotoshoot was? U kunt de documentaire die de familie Lakap erover heeft gemaakt bekijken door op onderstaande link te klikken. Het volgende is een galerij met foto’s die zijn gemaakt tijdens de fotosessie van de familie Lakap.

Sinds het begin van de familieblog op 20 oktober 2017 zijn er om de dinsdag, donderdag en zaterdag nieuwe berichten geplaatst. Daarnaast hebben de jongeren een kanaal dat bekend staat als Lakap Junior, waarop ze zich bezighouden met activiteiten zoals het overwinnen van uitdagingen tijdens het spelen van games. Ze zullen af ​​en toe een video uploaden op woensdag, de dag dat deze beschikbaar wordt gesteld voor weergave.

Bij de Dutch YouTube Gathering, die zaterdag plaatsvond in de Jaarbeurs in Utrecht, was de YouTube-familie Lakap uit Nieuwegein voor het eerst aanwezig. Dit was het debuut van de familie op het evenement. Ze kunnen het hele weekend deelnemen aan het grootste YouTube-event ooit in Nederland onder het mom van ‘getalenteerd’ te zijn.

De standaard is op dit moment echt verheven.Family Lakp is de matriarch van het YouTube-kanaal Family Lakp, dat in totaal 550.000 abonnees en 301 miljoen views op YouTube heeft verzameld als resultaat van hun familievlogs, avonturen, uitdagingen en grappen.

Tijdens de fotoshoot die we aan het doen waren in Amersfoort, kwam de familie Lakap ons bezoeken in de studio. Ze hebben een nogal vermakelijke vlog gemaakt over dit onderwerp! Ben je benieuwd naar het resultaat van de familie fotoshoot? Bekijk dan de videoblog hieronder.

Ilay, Esra, en Seran en Devran vormen de rest van de Lakap-familie. Ilay is pas een jaar oud, terwijl Devran al drie is. Ze documenteren hun dagelijkse reilen en zeilen als gezin door middel van film. Ze houden er ook van om zichzelf vast te leggen terwijl ze verschillende uitdagingen aangaan en op avontuur gaan.

Ilay en Devran verspilden niet veel tijd voordat ze het speelgoedhokje en de gigantische lolly’s hadden gevonden. Deze vermakelijke functies maken geïmproviseerde foto’s mogelijk. Helemaal aan het einde van de fotoshoot zetten we een uitroepteken op de festiviteiten door een confettikanon af te vuren.

Daarnaast zijn onze beroemde Bossche bollen een essentieel onderdeel van elke geslaagde bijeenkomst.Dan moet je snel de video bekijken. We kozen enkele foto’s uit de portretsessie van de familie Lakap om in de galerij hieronder te plaatsen.Op 5 november 2017 uploadde ze haar allereerste foto op Instagram, een foto van haar met haar gloednieuwe Adidas.

Familie Lakap Vermogen

“Ik merk dat ik hier echt van geniet!” is wat er in het bijschrift staat. Een van de kinderen speelde de rol van de begeleider van de dag in een video die op 24 januari 2018 op YouTube werd geüpload.De studio wordt veranderd in een sprankelende ruimte waar je alle activiteiten kunt ondernemen waarvan wij denken dat je ze leuk zult vinden.

Een Panna-race, maar ook competitie op een stormbaan? Of je kunt bij de brandweer gaan. En… Er is een beautyplein speciaal voor de dames om van te genieten! Er is ook een echte game-ruimte, evenals een laser Fortnite-game-ervaring.

De familie Lakap staat bekend om hun vlog-inhoud. De kinderen van de Lakaps, Devran en Ilay, zijn te zien in de video’s die hun ouders, Seran en Esra, over hun leven maken. De films bevatten beelden van de jongeren die verschillende soorten snoep en speelgoed proberen. Ze slaagden erin om binnen een periode van zes maanden maar liefst 86.000 gebruikers op de “abonneren”-knop op hun kanaal te krijgen.

Op verzoek verstrekt de familie Lakap details over de vergoedingen die aan hun optredens zijn verbonden. Neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. Wanneer u contact met ons opneemt, bespreken wij graag met u de vele wervingsalternatieven voor de Lakaps.

Een van dehun populairste video’s, die ook een van hun populairste video’s waren, werden door meer dan 1,5 miljoen mensen bekeken. Ze filmden op 24 januari 2018 een film waarin een van de jongeren de rol van de baas van de dag speelde. Deze video is geüpload naar YouTube en gedeeld met het publiek.

De video is tot nu toe meer dan 1,5 miljoen keer bekeken, waardoor het een van hun meest populaire aanbiedingen is. De familie Lakap is een bekende familie in de wereld van videobloggen en onderhoudt een kanaal op YouTube. Als Seran en Esra Lakap bijvoorbeeld hun eigen leven niet via video vastleggen, filmen ze hun kinderen, Devran en Ilay, terwijl ze experimenteren met ander voedsel of spelen met speelgoed.

Het is op zich al een ongelooflijke prestatie dat ze in slechts zes maanden 86.000 mensen hebben weten te abonneren op hun kanaal op YouTube. Naast het filmen van films over zichzelf en hun leven, nemen Seran en Esra hun kinderen, Devran en Ilay, op terwijl ze deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals verschillende soorten snoep proberen of spelen met ander speelgoed.

Familie Lakap Vermogen
Familie Lakap Vermogen

Het is op zich al een ongelooflijke inspanning dat ze erin geslaagd zijn om in slechts zes maanden 86.000 mensen ertoe te brengen zich op hun kanaal op YouTube te abonneren. Als blijk van waardering voor hun prestaties zijn zij gevraagd om als ‘talenten’ aan de bijeenkomst deel te nemen.