Ferdi Bolland Ziek

Ferdi Bolland Ziek:- Ferdi Bolland, die 65 jaar oud is, is sceptisch dat hij en zijn broer Rob hun meningsverschillen (67) zullen kunnen oplossen. Om je de waarheid te zeggen, gezien hoe de zaken zich tot nu toe hebben ontwikkeld, geloof ik niet dat dit het geval is. Als ik eerlijk ben tegen mezelf: “De muzikant en producer deed dit zaterdag in een artikel met de titel “Shownieuws”.

Ferdi Bolland Ziek
Ferdi Bolland Ziek

Vorige week kregen Ferdi Bolland (65) samen met zijn broer Rob (66) hun eigen plaquette uitgereikt. Zo werden ze herkend in Den Haag, de plaats waar ze hun vormingsjaren doorbrachten. Op enkele tientallen meters van Robs woning is de plaquette op de zijmuur aangebracht.

Ferdi deelt zijn mening met Story en zegt: “Ik vind dit opmerkelijk.” Het zit niet alleen in je hoofd. Zeker als je er rekening mee houdt dat onze achterkleinkinderen deze locatie kunnen bezoeken. Dat is absoluut schitterend.’ Een paar jaar geleden had niemand kunnen denken dat Rob en Ferdi uiteindelijk naast elkaar zouden staan ​​alsof ze broers waren.

Het was twintig jaar geleden sinds hun laatste ontmoeting met elkaar. Rob, die er in de zomer van 2020 achter kwam dat hij terminaal ziek was, had voor zijn overlijden één grote wens: hij wilde het goedmaken met Ferdi.

Sinds die tijd hebben we met zijn tweeën veel plezier met elkaar doorgebracht.Toevallig was een van de voorwaarden voor onze verzoening dat we een musical zouden maken gebaseerd op Falco’s leven in Wenen. Dat is iets waar we ons nu mee bezig houden.

Er worden nieuwe liedjes geschreven, we gaan vaak naar Wenen en we voeren veel discussie. Het is geweldig dat we aan dit project kunnen meewerken. En voor zover ik kan zien, profiteert Rob ervan. Artsen kunnen hem niet meer behandelen. Maar als ik nu naar hem kijk, geloof ik dat Rob er beter uitziet in vergelijking met hoe hij meer dan anderhalf jaar geleden aan mij verscheen.

De controverse rond de zangwedstrijd Beste Zangers draait om het feit dat Rob niet werd gevraagd om deel te nemen aan het programma, terwijl zijn broer wel werd gevraagd. Rob, die ook graag mee wilde doen, zei een maand geleden dat hij dacht dat de makers van het programma hem hadden afgewezen omdat ze dachten dat hij te ziek was om mee te doen.

Ferdi beweert dat er nooit enige twijfel over bestond dat de twee tegelijkertijd aan het programma zouden deelnemen, en AVROTROS heeft al bevestigd dat zijn ziekte “niet werd genoemd” bij het bepalen of hij al dan niet zou kunnen deelnemen. De omroep legde uit dat “hij gewoon nooit werd ondervraagd”, en als gevolg daarvan “we praatten er niet over.”

Het Parool: De producent van het programma vertelde hem “letterlijk” dat hij geen terminaal zieke patiënt op zijn Best Zangers-bank wilde. Het Parool citeert Rob zo. “Rob ergert zich aan het feit dat alleen Ferdi is gevraagd en dat Ferdi zweeg toen hij door zijn broer werd ondervraagd over de zaak.”

Ferdi Bolland Ziek

Zakelijk ben ik heel georganiseerd, maar verder hoeven we elkaar nooit meer te spreken. Het is waar dat ik soms een uitdaging kan zijn, maar ik ben geen leugenaar en ik zal oneerlijkheid van anderen niet verdragen. “

Ferdi stelt dat het bovengenoemde verhaal “volstrekt onnauwkeurig” is. “Dat verhaal over hem in de media was volledig verzonnen, en het werd verkeerd gerapporteerd”, zou je kunnen zeggen. Hij weet wat de realiteit is. Volgens de producer was hij al jaren in gesprek met Avroros, maar kwam Rob niet eens in aanmerking voor de rol.

“Omdat ik vele jaren geleden in eerste instantie onze discussies alleen had gevoerd, was er ook geen twijfel dat we samen aan de activiteit zouden deelnemen. Ik heb hem daarvan op de hoogte gesteld, maar hij was er al van op de hoogte. Bovendien is hij zijn manager.Volgens Ferdi wil Rob ‘het gewoon niet’. [Citaat nodig] “Dat is niet iets nieuws.

Aan de andere kant heb ik een sterk verlangen en hoop dat hij de aandacht zal trekken door middel van aantrekkelijke projecten die hij zelf heeft bedacht, dat hij zelf activiteiten zal ondernemen initiatief nemen in plaats van mee te liften op andere projecten waar hij geen rol in heeft gespeeld, waarin hij de feiten kent en waarbij hij de enige persoon is die om aandacht vraagt. Hij heeft dat niet nodig, en ik geloof dat het is jammer dat hij dat doet”, aldus Ferdi Bolland.

Ferdi stelt dat het bovengenoemde verhaal “volstrekt onnauwkeurig” is. “Dat is in de media onnauwkeurig over hem berichtmanier, en het is een verzonnen verhaal. Hij is zich bewust van wat de werkelijkheid is. Volgens de producent was hij al jaren in gesprek met Avroros, maar kwam Rob niet eens in aanmerking voor de rol.

Vanwege het feit dat ik vele jaren geleden voorheen alleen aan solo-chats had deelgenomen, was er ook geen twijfel dat we samen zouden gaan. Ik heb hem daarvan op de hoogte gesteld, maar hij was er al van op de hoogte. Hij beheerde ook zijn bedrijf.Volgens Ferdi wil Rob ‘het gewoon niet’. [Citaat nodig] “Dat is niet iets nieuws.

Maar wat ik echt wil en wat ik denk dat hij moet doen, is aandacht zoeken door het creëren van mooie projecten die hij zelf bedenkt, dat hij liever het heft in eigen handen neemt dan mee te sleuren in andermans projecten waar hij niets mee te maken heeft en waarvan hij zich volledig bewust is, maar die er toch op staat dat mensen aandacht aan hem besteden. Dat eist hij niet, en ik vind het een vreselijke verspilling.

Ferdi Bolland Ziek
Ferdi Bolland Ziek

Een hereniging lijkt niet in het verschiet, aldus Rob eerder zaterdag in Trouw. Hij verwees naar de actie van zijn broer als een ‘Judas-truc’.”Na twintig jaar ruzie over de vierkante centimeter waren we onlangs ‘weer herenigd’ vanwege mijn kankeraandoening; toch lijkt het me nu een goed moment om te zeggen: het is genoeg geweest.”