Ferry Weertman Vriendin

Ferry Weertman Vriendin:- Ferry, winnaar van de open water competitie op de Olympische Spelen van 2016 en gelegen op 10 kilometer afstand van Rio de Janeiro, zei: “Ik arriveer iets later in Tokyo dan Ranomi doet. Zij zwemt in week 1. Ik in week 2.’Kromowidjojo genoot niet van de onzekerheid die de afgelopen dagen heerste.

Ferry Weertman Vriendin
Ferry Weertman Vriendin

Het doorlopen van de Spelen was naar mijn mening een hopeloze onderneming, omdat de meeste zwemmers op dit moment niet kunnen trainen. Het spel ging eindelijk van start nadat landen als Australië, Canada en de Verenigde Staten hun steun hadden ingetrokken.

Het feit dat op dit punt een besluit is genomen, biedt verlichting van angst en maakt een einde aan de staat van dubbelzinnigheid. Mijn leven staat voor zo’n belangrijk deel van zijn geheel in het teken van topsport, maar dat aspect van mijn leven is nu secundair. Dit is een wilde tijd voor mij. Er zijn op dit moment andere dingen aan de hand die belangrijker zijn.

Ferry Weertman, een zwemmer, is deze keer degene die de pauze krijgt. Ranomi’s jongere zus met een jaar, Ferry, komt uit de mondaine stad Naarden. Hij trainde vooral voor de langere afstanden en won goud op de 15 kilometer lange race in Mexico.

Hoewel het onduidelijk is hoe de twee mensen met elkaar in contact zijn gekomen, is het water waarschijnlijk geen slechte gok. De man met wie Ranomi Kromowidjojo dateert, zat op de Fontys Hogeschool in Eindhoven, en hij is ongelooflijk gespierd en heeft een blonde kroon op zijn hoofd.

Het olympische zwemduo deelt een bed, maar niet wanneer wedstrijden bijzonder belastend zijn voor hun lichaam. De 30-jarige Ranomi Kromowidjojo en de 29-jarige Ferry Weertman zijn al een aantal jaar een koppel, maar als ze meedoen aan grote evenementen, is er een duidelijke scheiding tussen tafel en bed. Iedereen leeft in wat in de huidige samenleving zijn eigen bubbel wordt genoemd.

Ranomi, drievoudig Olympisch kampioen vrije slag (ze won de 4×100 estafette in 2008 en zowel de 50 als de 100 meter vrij in 2012), zei het volgende: “Noch jij noch ik leven in dezelfde bubbel”, zei ze. Een andere subgroep zijn zwemmers die strijden in open water evenementen. U komt later aan en wij vertrekken eerder dan gepland.

Er was beslist iets anders dan Pieter van den Hoogenband, waar de vrouwen massaal naar toe stroomden ondanks het feit dat hij diep beneden nog aan het zoenen was. Dat ontging Minouche Smit, die eerder lid was van Van den Hoogenband, niet.

Hoewel zij en Van den Hoogenband zeven jaar getrouwd zijn en twee kinderen hebben, moet de bron van de spanning in hun relatie in de geneeskunde worden ontdekt. Er wordt gespeculeerd dat Minouche lijdt aan een bipolaire stoornis. Volgens roddelkoning Evert San Credits, die sprak met Radio 538, “bevindt het huwelijk zich daardoor al twee jaar in troebel water”.

Het is te hopen dat Ranomi Kromowidjojo en haar nieuwe metgezel, Ferry Weertman, wat rust zullen hebben om weer te kunnen gedijen in het zwemmen. Omdat ‘Kromo’ het de laatste tijd wat minder welvarend is in dat gebied, is het te hopen dat ze wat rust hebben.Ferry zei: “Natuurlijk ben ik niet alleen haar vriend, maar ook trots dat ik haar supporter ben.” Ik hoop oprecht dat ze er bovenop komt.

Er is geen manier dat dit ooit zou kunnen gebeuren zonder iets. We krijgen geen geld van de overheid of van advertenties (we veranderen onze inhoud op geen enkele manier om het aantrekkelijker te maken voor adverteerders), dus we zijn afhankelijk van abonnementskosten om door te gaan.

Help haar zodat ze het meeste uit deze kans kan halen.In deze tijd, waarin zoveel verkeerde informatie, hype en verzinsels te vinden zijn op sociale-mediaplatforms en internet, is betrouwbare berichtgeving waardevoller dan ooit. Als er nieuwsorganisaties zijn die open en onafhankelijk hun artikelen, reportages en interviews kunnen aanbieden, is dat mooi om te zien. ook toegankelijk via internet.

Ferry Weertman Vriendin

Er zijn kosten verbonden aan het produceren van kwaliteitsjournalistiek. We kunnen niet doen wat echt nodig is in een vrije samenleving omdat we niet genoeg abonnees hebben. Denk aan aandacht voor (lokale) overheden, het signaleren van maatschappelijke trends, het opschrijven van persoonlijke ervaringen en het geven van een plek om te debatteren en te praten.

“In Rio had ik niets gewonnen”, zei Ranomi destijds. Maar na mijn meest recente race, de verloren 50 vrij, geloof ik dat ik nu nog steeds hier ben om Fer te helpen. Geen medaille voor jou, goud. Ik heb een aantal kansen. Er was maar één kans voor hem om de race te winnen.

Vanaf het begin hadden we een connectie en we zijn absoluut op één lijn met elkaar. Het is best fijn dat ze de ins en outs van mijn leven beter begrijpt dan wie dan ook. In het geval dat Ranomi en ik een afspraak zouden plannen, maar ik moest annuleren omdat ik te uitgeput was, zou ze je er niets van laten weten.

Ze begrijpt wat het betekent voor een topsporterom “moe” te zijn en dat je om op het hoogste niveau mee te kunnen doen, veel op tafel moet laten liggen, net zoals zij dat zelf moet doen.Ferry vervolgt met te zeggen: “Bovendien is Ranomi ongelooflijk briljant; ze daagt me echt uit in gesprekken”, en dit is iets dat erg belangrijk voor haar is.

Samenvattend is ze de ideale partner voor iemand zoals ik. En ik kan je verzekeren dat onze liefde voor elkaar oprecht en onwankelbaar is.Ranomi kondigde eind juli van het voorgaande jaar de status van haar relatie met Ferry aan. Daarvoor had de zwemmer een relatie met Pieter van den Hoogenband.

In september 2014 maakten ze de scheiding bekend. Ferry beweert dat hij het goed kan vinden met de ex-vriend van zijn verloofde. Pieter stuurt zijn oprechte beste wensen voor ons blijvend geluk.
Ranomi: “Het WK van 2013 werd gehouden in Barcelona.” We gingen elk naar ons eigen trainingskamp. Altijd achter de open water professionals aanlopen is onze standaardpraktijk. We zagen Ferry over de finish komen in de top tien kilometer op tv.

Volgens Naarder, die 27 jaar is, hebben Kromowidjojo en haar minnaar, Ferry Weertman, de afgelopen weken hun training voortgezet. Volgens Naarder was dit echter niet altijd even makkelijk voor hen omdat ze niet in het water konden komen.De olympische winnaar van de 10 kilometer open water competitie in Rio 2016 merkte op: “Je deed allerlei bochten en bochten om fit te blijven.”

Ferry Weertman Vriendin
Ferry Weertman Vriendin

Ik ben opgelucht dat er geen druk meer is om te presteren.Als de Spelen volgend jaar komen, hebben we nog meer dan een jaar voordat ze beginnen, en kunnen we met de coaches gaan praten over hoe we die tijd het beste kunnen gebruiken om ons voor te bereiden op de Spelen. Eerst en vooral moeten we veiligheid voorop stellen, maar ik hoop echt dat we het zwembad snel weer kunnen gebruiken. Want dat doen zonder is een enorme uitdaging.