Floortje Dessing Relatie

Floortje Dessing Relatie:- ‘Het is niet zo vroeg, maar’ zei de spreker. Toen ik vorig jaar mijn eerste reis naar Nederland maakte, was het ongeveer twintig jaar geleden sinds mijn laatste bezoek daar. Daar werd gezegd dat ik na zo’n lange tijd terug zou zijn. Maar uiteindelijk begon ik het te verwachten en accepteerde ik het.

Floortje Dessing Relatie
Floortje Dessing Relatie

“Een jaar als het jaar dat we de laatste tijd hebben, biedt ook de mogelijkheid tot bezinning”, schrijft ze, verwijzend naar “deze man” in het toen nog gaande coronajaar.

Aan het einde van het jaar was Floortje openhartig en openhartig over hoe het effect van corona op haar zowel haar reislust als haar gevoel voor avontuur heeft veranderd. Haar man heeft er onlangs een gekregen. Een vriendin van Floortje heeft onlangs de diagnose kanker gekregen.

Door Ine’s deelname aan de chatsoftware die Humberto Tan had gemaakt, ontstond er een boeiende dialoog. We doen ons best om alles te zien als een potentiĆ«le kans voor groei.

Dessing, die nu een jaar oud is, heeft het afgelopen jaar geen romantische relatie gehad. Ze is al die tijd vrijgezel. Floortje Dessing onthulde in een uitgave van het tijdschrift dat Margriet vorig jaar publiceerde dat ze met een man aan het daten was en een geweldige tijd met hem had.

Ze verklaarde: “Ook al is het nog erg vroeg, ik zie nu iemand die me aan het lachen maakt en we hebben veel plezier samen.” Vanaf het allereerste begin heeft Floortje deze opkomende interesse geheim gehouden voor de rest van de wereld.

Floortje Dessing Relatie
Floortje Dessing Relatie

Floortje is heel blij dat Bibian en Edwin bevriend zijn, en dat vertelt ze aan haar goede vriendin Margriet.
De voormalig snowboardster is echter ook benieuwd of de presentatrice blij is met de romantische relaties die ze in haar leven heeft. Floortje legt uit: “Ik zie momenteel iemand die ik leuk vind, al is het nog erg vroeg.”

Ze heeft besloten een week met hen door te brengen om beter te begrijpen hoe het is om op deze manier te leven. Vanwege Floortje’s passie voor het verkennen van nieuwe plekken en haar grote interesse om te leren over de vele perspectieven en perspectieven van degenen die ze langs de route tegenkomt, is hun favoriete tijdverdrijf ongetwijfeld samen op vakantie gaan. De presentatie laat zien hoe adembenemend en uniek het landschap werkelijk is.

Floortje Dessing Relatie
Floortje Dessing Relatie

In een eerder interview met RTL Boulevard zei Floortje Dessing dat ze bij voorbaat al het doel koesterde om de ware liefde te vinden. Ze modelleert haar gedrag op geen enkele manier naar dat van iemand anders, en over het algemeen houdt ze een grote mate van afzondering voor zichzelf. Dat is lastig als je een stabiele relatie hebt.

Nadat de uitroeiing van het Corona-virus is bereikt, kan Floortje haar reizen over de wereld weer hervatten. Ze gaat naar deze unieke en productieve plek op aarde om de zwaarste training die ze ooit heeft gehad af te maken.

Floortje reist naar het einde van de aarde, waar ze mensen ontmoet die belangrijke levenstransities hebben meegemaakt. Mensen die hun hele leven in volledige afzondering leven van wat de meeste mensen als ‘normaal’ beschouwen, hebben hun eigen manier van leven gecreĆ«erd.