Frank Arnesen Ziek

Frank Arnesen Ziek:-Vooralsnog heeft Frank Arnesen verlof genomen bij Feyenoord. De technisch directeur van de Rotterdammers let op de tijdige adviezen van zijn lijfarts.Op een vraag van Voetbal International over de afwezigheid van Frank Arnesen heeft algemeen directeur Dennis te Kloese zijn antwoord gegeven.

Frank Arnesen Ziek
Frank Arnesen Ziek

Door zijn ziekte zag de technisch directeur zich genoodzaakt voorlopig zijn ontslag in te dienen.Nadat Feyenoord donderdag bekendmaakte dat Frank Arnesen vanwege gezondheidsredenen voorlopig uit de roulatie zou zijn, begonnen al snel geruchten op sociale media te circuleren dat hij in de wacht zou zijn gezet omdat hij geld had verduisterd.

Dat kwam nadat Feyenoord donderdag bekendmaakte dat Frank Arnesen voorlopig uit de roulatie zou zijn wegens gezondheidsredenen. Volgens het Algemeen Dagblad wordt de vreemde insinuatie rond Feyenoord door alle betrokken partijen in alle relevante termen weerlegd.

Arne Slot constateerde dat de technisch directeur in Tirana een vrij dikke knie had. “Toen hij terugkeerde, had hij geen andere keuze dan naar het ziekenhuis te gaan omdat zijn toestand zo ernstig was”, zei Slot. “In de voorgaande weken had hij aanzienlijke vooruitgang geboekt in zijn gewichtsverlies. Hij heeft gewoon een heel ernstige ziekte en heeft al zijn macht nodig om beter te worden.”

Vanwege de situatie rond zijn knie is het binnen Feyenoord al te verwachten, zo stelt RTV Rijnmond, dat Arnesen ook tijdens de winterse transferperiode afwezig zal zijn. Dit komt door het feit dat zijn knie geblesseerd is. Het feit dat zijn contract bij De Kuip aan het einde van dit seizoen afloopt, maakt de kans groot dat beide organisaties uiteindelijk uit elkaar gaan.

Frank Arnesen Ziek

Te Kloese neemt momenteel een deel van Arnesens verantwoordelijkheden in het bedrijf over. Het internet stond bol van de geruchten dat Arnesen was verhuisd naar een andere locatie. Te Kloese zei in een interview met Voetbal International: “Soms mis ik de mensheid.”Frank is echt ziek en moet gewoon beter worden. Dan hoop ik hem weer te zien. Ondertussen houden we hem op de hoogte van wat er speelt.’

Volgens de algemeen directeur van Feyenoord is Frank voetbal en leeft hij ook voetbal. “Ik begrijp dat het moeilijk is om afstand te nemen, maar gezondheid staat voorop”, zegt Te Kloese.Een maand geleden liep de 65-jarige Deen een infectie op in zijn knie. Daarna leek hij hersteld te zijn, maar kreeg hij toch nog een tegenslag te verwerken.

In overleg met zijn artsen is besloten dat hij de komende maanden volledig moet focussen op herstel en dus niet beschikbaar zal zijn voor Feyenoord.De Deense technisch directeur moest vorige week (tijdelijk) terugtreden, maar dat betekent niet dat er niets aan de hand is qua inkomende en uitgaande transfers.

Arnesen had al enige tijd last van zijn knie en kon zich daardoor niet volledig op zijn werk concentreren. Al snel kwamen er allerlei geruchten naar buiten dat een 65-jarige oud-voetballer door de clubleiding was weggestuurd, maar soortgelijke verhalen vindt Te Kloese erg vervelend.

“Soms mis ik de menselijkheid”, zegt hij tegen Voetbal International. Frank verkeert in een erbarmelijke toestand en moet zo snel mogelijk weer gezond worden. Daarna is het mijn wens om hem nog een keer te bezoeken. In de tussentijd zullen we hem op de hoogte blijven houden van alles wat er gebeurt.

Sinds hij voor het eerst naar Nederland verhuisde om een ​​carrière als speler na te streven, staat Franks leven volledig in het teken van de sport en doet hij geen andere activiteiten. Ik begrijp heel goed hoe uitdagend het is om afstand te nemen tussen jezelf en een ander, maar je gezondheid moet voorop staan. “

Sinds januari 2020 is Arnesen de drijvende kracht achter de complete clubtransformatie van Feyenoord. Dit omvat de oprichting van een nieuw scoutingteam en een aanzienlijk gewijzigd jeugdprogramma.Het is mogelijk dat zijn beslissing om Arne Slot aan te nemen, de coach die Feyenoord in zijn eerste jaar op de baan naar de finale van de UEFA Conference League bracht, zijn meest succesvolle zet was.

Onder leiding van Frank Arnesen kon Feyenoord een aantal talentvolle spelers binnenhalen. Tussen januari 2020 en de huidige transferzomer was de Deen uiteindelijk verantwoordelijk voor de komst van Robert Bozenik, Oguzhan Ozyakup, Francesco Antonucci,

Mark Diemers, Uros Spajic, Lucas Pratto, Christian Conteh, Aliou Balde, Bryan Linssen, Patrik Walemark, Patrik Walemark , Alireza Jahanbakhsh, Guus Til, Gernot Trauner, Marcus Pedersen,Arnesen versterkte ook het team onder de 21 met Mikael Torset Johnsen, Nesta Zahui, Dermane Karim, Baggio Wallenburg, Keyennu Lont, Sondre Skogen en Benny Silva.

De Deen is niet geïnteresseerd in commentaar op de geruchten rond 1908.nl. Het spijt me, maar ik kan op dit moment geen commentaar geven op de 1908.NL. Ik ben echter in uitstekende fysieke conditie.Franks gezondheid verhindert hem om…met al zijn aandacht en inspanning aan de moeilijke verantwoordelijkheden die zijn rol als technisch directeur met zich meebrengen, vooral op dit moment.

Frank Arnesen Ziek
Frank Arnesen Ziek

Het is nu echt nodig dat hij rust om zich volledig op zijn herstel te kunnen concentreren. We maken ons grote zorgen over de gezondheid van Frank en zullen ons best doen om hem een spoedig herstel te wensen zodat hij zijn normale routine weer op kan pakken. “Omdat Arnesen momenteel niet beschikbaar is, neemt Te Kloese voorlopig alle transfer gerelateerde zaken voor zijn rekening. Het is op dit moment niet bekend wanneer Arnesen zijn weg terug zal vinden.