Frank Otto Wohnort

Frank Otto Wohnort:- In hetzelfde jaar speelde hij een belangrijke rol bij de oprichting van Xounts AG, dat een officiële partner van de IFA zou worden en zijn debuut zou maken in de zakenwereld.Het grootste deel van Frank Otto’s rijkdom was afkomstig van een erfenis die aan hem was nagelaten door zijn vader, zakenmagnaat, Werner Otto, die het postorderbedrijf Otto oprichtte.

Frank Otto Wohnort
Frank Otto Wohnort

De familie Otto is een van de rijkste families van Duitsland. De Otto Group is een familiebedrijf en wordt geëxploiteerd, en de familie Otto bezit en exploiteert het.Mensen zijn altijd nieuwsgierig naar de leeftijd van Frank Otto, dus het is gebruikelijk dat ze vragen:

Frank Otto is op dit moment 61 jaar. Het is juist om te zeggen dat hij 57 jaar oud is omdat hij op 7 juli 1957 in Hamburg is geboren. Sommige mensen zijn benieuwd waar Frank Otto precies woont in zijn woning. Hij maakt zijn thuis in Hamburg.

Zijn muziek- en multimediaproject, bekend als TRIP-Remix Your Experience, werd in 2005 voor het eerst voor het grote publiek gepresenteerd op de Expo in Aichi, Japan. Ferryhouse, een uniek gevestigd productiebedrijf, veranderde datzelfde jaar (2007) in een muziek- en filmlabel.

Sinds 2008 bekleedt hij de functie van investeerder bij Radiopark Groep. In het daaropvolgende voorjaar richtte hij samen met enkele anderen de uitgeverij en het bureau Untitled op.

Frank Otto Wohnort
Frank Otto Wohnort

Otto werkt sinds 2010 nauw samen met Loreley Venue Management om actief deel te nemen aan de reparatie en revitalisering van de locatie. Dit is mogelijk gemaakt dankzij de betrokkenheid van Otto. De productie omvatte deelname van het openluchttheater genaamd Loreley.

Hoewel hij de kans kreeg om zich bij zijn vader in het familiebedrijf te voegen, koos Otto ervoor om niet betrokken te raken bij het postorderbedrijf dat zijn vader bezat. Hij hunkerde naar vrijheid en de mogelijkheid om zelf iets te bereiken. Daarom nam hij de beslissing om zijn eigen mediaorganisatie op te richten.

Het is voor Frank Otto van het grootste belang dat hij zich bezighoudt met de regionale media van Hamburg, zoals radio en televisie, en dat hij op de een of andere manier betrokken is bij de mensen die hem na staan. Beide zaken zijn even belangrijk. Daarnaast is hij behoorlijk actief in een aantal andere humanitaire inspanningen.

Werner Otto, de multi-miljardair maker van Otto-Versand, is de vader van vijf kinderen, en Frank Otto is de derde van die kinderen. Ingvild en Michael Otto arriveerden eerst, en toen kwam Frank Otto achter hen aan.

Frank Otto Wohnort
Frank Otto Wohnort

Hij voltooide zijn leertijd als restaurateur van papier en grafiek tijdens zijn werk in het Hamburg Museum of Arts and Crafts. Het museum is gevestigd in Hamburg, Duitsland. Daarna behaalde hij een graad in vrije kunst aan de Muthesius Art Academy in Kiel, waar hij les kreeg van Harald Duwe.

Daarna vervolgde hij een carrière in de muziekindustrie als muzikant en muziekproducent (bands: Otto Dox & the Reformed of Otto Dox & the Reformists; optredens op de Hamburg Port Birthday), City Nord Goya).

OK Radio, het tweede particuliere radiostation van Hamburg, werd door hem opgericht samen met Rolf Baierle, een muziekuitgever, en Klaus Schulz, de oprichter van OXMOX magazine, in het jaar 1987 (vandaag HAMBURG ZWEI). Hij blijft de grootste aandeelhouder van de zender.

In 1993 was hij een van de mensen die meehielp het bedrijf VIVA op te richten. Toen hij in 1995 Hamburg 1 oprichtte, legde hij de basis voor wat een van de eerste particuliere regionale televisiestations in Duitsland zou worden. Hij heeft onder meer banden met de radiostations delta radio en radio NORA, beide te vinden in Sleeswijk-Holstein.

Samen met Hans Barlach richtte Otto in 1999 City-Boulevard Beteiligungs GmbH & Co. KG op. Van 1999 tot 2003 bekleedde hij de functie van redacteur bij de Hamburger Morgenpost.Otto slaagde erin een licentie te verkrijgen voor FC St. Pauli voor het seizoen 2004/2005 van de regionale competitie door in de maand juni van hetzelfde jaar een garantie van 600.000 euro te verstrekken.