Giedo Van Der Garde Vermogen

Giedo Van Der Garde Vermogen:- Giedo van der Garde is een Nederlandse coureur die momenteel uitkomt voor Racing Team Nederland in de LMP2-klasse van het FIA Endurance World Championship.
Daarvoor werkte Van der Garde het jaar ervoor als testrijder voor Caterham. Daardoor ken ik de leden van het team al, en ook de indeling van de fabriek in Leafield, Engeland.

Giedo Van Der Garde Vermogen
Giedo Van Der Garde Vermogen

Daarnaast ken ik mijn andere teamgenoot, Charles Pic.Hij reed het vorige seizoen in de Formule 1 met Marussia, dus hij heeft al een jaar ervaring in de sport. Ik kan deze kans optimaal benutten omdat het voor mij absoluut noodzakelijk is om in de vroege races ervaring op te doen.Ondanks dat Charles een prettig mens is en onze werkrelatie positief is, is er geen mogelijkheid dat hij een voorkeursbehandeling krijgt. Wij zijn gelijk.’

Giedo van der Garde is net verhuisd naar een prachtig nieuw huis in Amsterdam, maar hij zal er de komende maanden niet veel tijd doorbrengen. Als onderdeel van zijn hectische bestaan ​​als coureur in de hoogste divisie van de autosport, rijdt de Nederlander in de Formule 1, die hem over de hele wereld brengt.

een autocoureur Zijn geboorteplaats was Rhenen, Nederland, op 25 april 1985. Naar schatting heeft Giedo van der Garde een vermogen van ergens in de buurt van 10 miljoen euro. In 1998 won Van der Garde het Nederlands kampioenschap karten, waarmee hij een indrukwekkende carrière in de sport afsloot. In Super A was hij dat jaar de beste rookie en het jaar daarop won hij het wereldkampioenschap.

Het jaar daarop nam hij deel aan het Formule Renault 2000-kampioenschap en eindigde hij als zesde overall voor het Nederlandse team Van Amersfoort Racing. Het McLaren Young Drivers Program verwelkomde Van der Garde als deelnemer in het jaar 2006. Op 4 februari 2012 werd bevestigd dat Van der Garde tijdens het 2012 Formule 1-seizoen reservecoureur zou zijn voor Caterham F1.

Het compromis dat Giedo van der Garde en Sauber tot stand brachten, laat hem met tegenstrijdige opvattingen over de situatie achter. “Door omstandigheden waar ik geen controle over heb, zal ik nooit in staat zijn om mijn ambitie om in de Formule 1 te rijden waar te maken.

In ruil daarvoor heb ik wel iets van waarde ontvangen, “Giel! is een radioprogramma dat wordt uitgezonden op NPO 3FM en een interview met een chauffeur bevat.Hij verwijst naar de eenmalige betaling die hij van Sauber heeft gekregen. Er gaan geruchten dat het om een ​​bedrag van circa 15 miljoen euro gaat, maar Van der Garde zwijgt over het onderwerp.

Helaas kan ik geen specifieke hoeveelheden bespreken, maar de bedragen die ons zijn gegeven, zijn absoluut lovenswaardig. Dat bewijst nog maar eens dat ik gelijk heb. “Dit is het jaar dat hij 36 jaar wordt. Giedo Van der Garde is als coureur van Racing Team Nederland de bron van de controverse die recentelijk is ontstaan.

Na een lange racecarrière is de Nederlander nog steeds een belangrijke figuur in de Nederlandse autosport, en hij heeft zijn kenmerkende gevoel voor realisme door de hele tijd behouden: “Je kunt altijd terugkijken, maar ik kijk graag vooruit.”

Giedo Van Der Garde Vermogen

Er is niet genoeg tijd om op zijn verjaardag een groot feest te geven ter ere van hem. Volgens Giedo van der Garde: “Tegen de tijd dat ik jarig ben, ben ik al onderweg naar Spa om deel te nemen.” “Als het allemaal gezegd en gedaan is, ben ik nog maar 36.” De Nederlander maakt zich op voor het komende seizoen van het World Endurance Championship, dat van start gaat in het Belgische Spa.

De ploeg heeft hoge verwachtingen van de komende campagne, waaronder het volgende: We kunnen strijden om de titel en ik denk dat het belangrijk is dat je dit aan het publiek communiceert. Daarnaast is er sprake van druk, maar ik geloof dat deze druk constructief is. Dat verklaarde Van der Garde, die alle reden heeft om optimistisch te zijn.

Met een overwinning in de zes uur van Fuji en andere podiumplaatsen voegt de Nederlandse renstal onder leiding van Frits van Eerd meer trofeeën toe aan hun collectie: “We hebben een succesvol seizoen achter de rug en het zou geweldig zijn als we neem dat momentum mee naar het volgende seizoen.”

Je gaat met elkaar om tafel en praat over je doelen en wat we het komende seizoen willen bereiken. Daarna onderzoek je de andere teams in je divisie en begin je je af te vragen of we ooit het wereldkampioenschap kunnen winnen. “Ik ga strijden om de titel van wereldkampioen”, zei Van der Garde.

Naast Giedo van der Garde strijden ook de Nederlandse coureurs Frits van Eerd en Job van Uitert in het gele voertuig om het WK Endurance. Frits is echt een van de meest ervaren en snelste gentleman-chauffeurs in de branche, en hij beschikt over veel kennis. Het werk wordt niet alleen beter, maar ook voor mij als persoon en als chauffeur.

Uiteraard heb ik al enige ervaring in racewedstrijden in deze categorie. ” Volgens Van der Garde, die comp In 2018 voor Racing Team Nederland op de lange afstandsraces, keerde hij in 2018 terug. De Nederlander maakte zijn debuut in de 24 uur van Le Mans in 2016, hetzelfde jaar dat hij de European Le Mans Series won met de G-Drive Race Team. De 24 uur van Le Mans wordt beschouwd als de heilige graal van het langeafstandsracen.

Giedo van der Garde en Sauber gaan een middag tegemoet die naar hun maatstaven erg ongemakkelijk zal zijn. Bij een Australische rechtbank is een rechtszaak aangespannen waarin wordt geëist dat het Zwitserse Formule 1-raceteam de Nederlander zijn “stoel” geeft voor de eerste Grand Prix, die over een week zal plaatsvinden.

Giedo Van Der Garde Vermogen
Giedo Van Der Garde Vermogen

Het feit dat Giedo Boekhoorn, de schoonzoon van miljonair Marcel Boekhoorn, volgens zijn jaarlijkse gegevens in 2013 € 8 miljoen verloor, is de duidelijke financiële motivatie achter Giedo’s beslissing om deze kamikazestunt uit te voeren. Het is belangrijk op te merken dat dit gebeurde in het jaar waarin hij nog fulltime coureur was voor Caterham.