Gijs Groenteman Kinderen

Gijs Groenteman Kinderen:- Gijs Groenteman (Amsterdam, 1974) is interviewer, journalist, schrijver en presentator. In 2017 begon hij met het hosten van de wekelijkse podcast Met Groenteman in de Kast, waarin hij zijn gasten begroette in de legendarische archiefkast van de redactie van de Volkskrant om over het leven te praten.

Gijs Groenteman Kinderen
Gijs Groenteman Kinderen

In de tijd van Corona schakelde hij over op het aannemen van een bepaald aantal telefoontjes per week, wat veel luisteraars een sprankje optimisme gaf in tijden van angst.Momenteel maakt hij wekelijks een uitstapje om een ​​bekende of minder bekende Nederlander te zien die hem heeft laten schrikken of opmerken, en dat doet hij uit pure persoonlijke nieuwsgierigheid.

Groeneman zegt dat hij succesvol is omdat hij “nieuwsgierig is in een volledig opportunistische manier.” Hierdoor is zijn podcast een van de populairste van Nederland geworden.Sinds 2019 is Gijs Groenteman een van de vaste omroepen van het programma “Kunststof” op Radio 1.

Daarnaast is hij co-host van de chatshow Media Inside met Marcel van Roosmalen en co-host van de podcast Teun & Gijs Tell Alles bij Teun van de Keuken. Beide projecten zijn samenwerkingen. Daarnaast host hij een podcast voor de Volkskrant genaamd Potus en Koorts.

Gijs Groenteman is bij een groot aantal mensen bekend vanwege zijn optredens op podcasts, zijn deelname aan de Slimste Mens, zijn positie als zoon van Hanneke Groenteman en zijn status als echtgenoot van Aaf Brandt Corstius. Hij is betrokken bij een breed scala aan activiteiten.

Gijs Groenteman is columnist, programmamaker, journalist en presentator. Samen met Marcel van Roosmalen presenteert hij de populaire podcast Weer een Dag. Gijs Groenteman schrijft ook columns. U kunt meer te weten komen over Gijs Groenteman, inclusief zijn professionele en persoonlijke leven, door dit artikel te lezen.

De carrière van Gijs Groenteman begon al vroeg. Na zijn middelbare school ging hij direct aan de slag bij Laat de Leeuw als redacteur. Daarna werkte hij samen met Teun van de Keuken aan veel radioprogramma’s die op de VPRO werden uitgezonden.

Later werd hij presentator van het radioprogramma Cantina, dat wekelijks op Radio 6 te zien was. Ook was hij betrokken bij Vara TV, waar Gijs Groenteman hoofdredacteur werd van de nachtelijke imek-uitgave.

Wat Gijs Groenteman ook kent, zijn de podcasts die hij maakt en waaraan hij meedoet, en dit zijn de podcasts waar hij naar heeft geluisterd. Ter illustratie levert hij een bijdrage aan de podcast die bekend staat als ‘Klok’s Chamber’. Op deze locatie debatteert hij elke vrijdag met een groep collega-reporters namens de Volkskrant over de meest recente politieke ontwikkelingen.

De eigen podcast van Gijs Groenteman heet “Met Groenteman in de kast”. Dit is ook een podcast die hij maakt voor de Volkskrant, die je hier kunt beluisteren. Omdat het uit de opslagruimte van de krant is gehaald, wordt het ‘in de kast’ genoemd.

Gijs Groenteman Kinderen

Wekelijks deelt hij het podium met boeiende Nederlanders, sommigen bekend, anderen minder bekend. Een aanzienlijk deel van hen zijn muzikanten. Ze bespreken verschillende aspecten van het leven en de geschiedenis.

Dan is er de podcast die bekend staat als “The Great Harry Bannink Podcast”, evenals de podcast die bekend staat als “Teun en Gijs Tell Everything”. In de eerste podcast die werd genoemd, werd een gesprek gevoerd over de muziek van Harry Bannink en de andere muzikanten met wie hij heeft samengewerkt.

De podcast getiteld “Teun en Gijs vertellen alles” heeft ook Gijs Groenteman in een terugkerende rol. Samen met Teun van de Keuken vertelt hij hoe het leven in dit gebied is, en beiden geven hun visie op gebeurtenissen die overal ter wereld plaatsvinden.

De oorzaak van dit ongezellige schreeuwende gezelschap was van huiselijke en minder belangrijke aard, wat, zoals vaak het geval is in langdurige relaties waar ook een huishouden bij hoort, de bron van het conflict was. De nieuwe wasdroger zou vandaag bezorgd worden, maar het trappenhuis in ons gebouw stond vol met rolschaatsen, fietsen en stapels post in plaats van opgeruimd.

Het was nodig om die trappen schoon te maken voordat de bezorgers arriveerden, maar toen ik thuiskwam, had Gijs al ge-sms’t dat hij koffie ging drinken met een vriend.Ik antwoordde terug: “Dan maak ik die trappen zelf wel”, een uitspraak die vooral een licht boze ondertoon had vanwege de termen “zelf” en “nou”, die beide in het bericht waren opgenomen.

Toen Gijs thuiskwam, was hij boos dat ik hem koffie had laten drinken met een licht schuldgevoel en was ik chagrijnig omdat ik de trap moest opruimen. Gijs was ook kwaad dat ik hem met een licht schuldgevoel koffie had laten drinken. en kreeg ook op mijn hoofd voor het verzenden van een aanvraag die een beetje vijandig was.

Al voordat ik haar ontmoette, begreep ik al dat Aaf overal een unieke kijk op heeft. Ik wist dit al voordat we de kans hadden om te praten. Haar essays, waar ik vaak naar uitkeek om te lezen, maakten dat heel duidelijk. Ze heeft een geestige schrijfstijl die ik erg graag lees. Ongeveer 10 jaar geleden waren Theodore Holman en ik mede-presentator van een conversatieprogramma dat eens per maand werd uitgezonden.

Even terzijde, we zullen dat blijven doen. Destijds vond het evenement plaats in het Parooltheater, dat nu in Bellevue is gevestigd. Aaf was een van de uitgenodigde bezoekers van ons feest. Dat was een heerlijke manier om de avond door te brengen. Het kostte Aaf en ik niet veel tijd om snelle vrienden te worden; we hebben veel met elkaar gelachen.

Diezelfde avond deelden we onze eerste kus. Mijn ex-vriendin, die ook de moeder is van Kobus en Olivia, die zestien is, en ik hadden net de beslissing genomen om onze relatie te beëindigen. Scheiden is nooit leuk, maar als er kinderen in het spel zijn, heb je ook last van schuldgevoelens.

Vanwege de kinderen moet je een manier vinden om goed met elkaar om te blijven gaan.Het feit dat ik zo snel opnieuw verliefd werd, maakte dit proces voor mij niet eenvoudiger. Het was een tijd van onrust en verwarrende onzekerheid.

Gijs Groenteman Kinderen
Gijs Groenteman Kinderen

Aaf en ik pendelden om de beurt heen en weer tussen onze respectievelijke huizen; die van haar in Amsterdam en die van mij in Almere, dat dichter bij de school van de kinderen ligt.Pas toen mijn laatste relatie eindigde, besloten Aaf en ik samen te gaan wonen. In het begin was er een beetje een probleem veroorzaakt door Aaf’s wens om extra kinderen te hebben.