Gloria Monserez Ouders

Gloria Monserez Ouders:- Dit jaar werd Monserez gecast in een rol in de webserie Family, die op internet wordt uitgezonden. Ze portretteerde Janne, de dochter van de ontsnapte gevangene die Zjef en Rudi gevangen hield in de Belgische Ardennen, in het stuk. Janne was het personage dat ze speelde.

Gloria Monserez Ouders
Gloria Monserez Ouders

Monserez bracht haar hele academische loopbaan door in de Steinerschool De Zonnewijzer in Wijgmaal, nabij Leuven. Daarna begon ze haar grafische opleiding aan het KASK in Gent, waar ze zich eerder had ingeschreven.

De rol werd gespeeld door Monserez, die ook verantwoordelijk was voor haar stemacteren. Als ze uiteindelijk in de trein stapt, kijkt ze uit het raam en ziet een kudde paarden wegvluchten voor de naderende locomotief, met Spirit voorop.

De poging van het meisje om op Spirit te rijden, veroorzaakt een reeks ongelukkige gebeurtenissen die al snel uit de hand lopen. Lucky en haar twee beste vrienden, Abigail en Pru, gaan samen op reis nadat ze hebben vernomen dat mensen de kudde van Spirit hebben meegenomen om de paarden te verkopen. Onderweg komen ze veel obstakels tegen. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik vier jaar oud was, maar ik herinner me niet veel van die tijd in mijn leven.

Toen ik op weg was om mijn vader met mijn koffer te zien dragen, had ik de gelegenheid om nog een keer te kijken of de trein vertraging had. Of als ik een week weg moest van mijn vrienden in Wijgmaal omdat ik bij mijn moeder moest blijven.

Aan de andere kant heeft al het heen en weer reizen bijgedragen aan mijn grotere aanpassingsvermogen. Als ik mijn toilettas meeneem, krijg ik altijd het gevoel in een vertrouwde omgeving te zijn, waar ik ook ben.Ondanks het feit dat de mate waarin kinderen autonomie kregen verschilde van gezin tot gezin, hebben mijn ouders mij altijd een grote mate van zelfstandigheid gegeven.

Het was de bedoeling van mijn vader om me op een gemakkelijker hanteerbare hoogte te houden. Omdat mijn ouderlijk huis, de school waar ik naar toe ging en veel van mijn vrienden allemaal in dezelfde straat woonden, is het mogelijk dat de uitkomst vanaf het begin vooraf bepaald was om hem te zijn.

Gloria Monserez Ouders
Gloria Monserez Ouders

Zelfs als hij me veel meer vrijheid had gegeven, zou ik nog elke week tot in de vroege uurtjes zijn uitgegaan. Ik kwam hier altijd om bij te komen na een week met mijn moeder te hebben doorgebracht, die zowel actief als gezellig was in haar sociale omgeving, en het was altijd erg leuk.

Dit is de indruk die ik krijg.In oktober werd bekend dat Monserez ook de nieuwe Ketnetwrapster-verantwoordelijkheden op zich zou nemen. Als direct gevolg van haar overwinning volgde ze Charlotte Leysen op als zittende.

Ze won van Aaron Blommaert, Dieter Janssens, Esther Nwanu en Tinneke Van Ransbeeck. In hetzelfde jaar dat Monserez officieel lid werd van de band De KetnetBand, trad hij ook toe tot de band.Ze was de presentatrice van het avondblok in Studio Brussel van begin januari tot eind mei, gedurende welke tijd ze van 12.00 tot middernacht in de lucht was. Samen met dit,

Ze nam deel aan de show “The Smartest Man in the World”, waarin ze in de loop van de serie opeenvolgende optredens maakte. Ze won in de competitie. Daardoor kreeg ze de rol van co-presentator bij Sven De Leijers show Hotel Romantiek op One.

In datzelfde jaar presenteerde ze ook een rol in The Voice of Vlaanderen op VTM. Ze viel in voor An Lemmens, die vanwege haar zwangerschap en het daaropvolgende zwangerschapsverlof de show niet zelf kon presenteren.Het avondblok in Studio Brussel werd van begin dit jaar tot eind mei gehost door Monserez en Sander Vandenhende. Het blok liep van negen uur ‘s avonds tot twaalf uur ‘s ochtends.

Augustus markeerde het debuut van de allereerste uitzending van wat toen bekend stond als Sander & Gloria, maar nu gewoon bekend staat als Sander & Better. In juli werd bekend dat Monserez ambassadeur van De Warmste Week zou worden en in augustus begon hij met zijn taken.

Gloria Monserez Ouders
Gloria Monserez Ouders

Ze zong niet alleen maar speelde ook piano en begeleidde Jan Hautekiet op het podium terwijl de festiviteiten dat jaar plaatsvonden in de Leuvense Stadschouwburg.Ze had een rol in de korte film Fictional Characters, die werd geregisseerd door Ivana Noa en in hetzelfde jaar werd uitgebracht. In november keerde ze terug naar het podium van de Leuvense stadsschouwburg voor de voorstelling ‘Hommage à Brel Deluxe’.

Ze zong bij deze voorstelling naast Lien Van de Kelder en Wende, naast andere artiesten, terwijl Filip Jordens, Gwen Cresens, Jan De Smet, Andries Boone en Bart Van Loo voor de begeleiding zorgden.

Monserez werd gekozen als een van de nieuwe helden die aan het begin van de Ketnet-show Heroes werden gepresenteerd nadat hij gesprekken had gehad met de eerdere helden in de afleveringenreeks Heroes of the Snow.Ze was een van de twintig jongeren die deelnamen aan het vertegenwoordigen van De Warmste Week. Onder de andere deelnemers waren Kawtar Ehlalouch en Stephan Tanganagba.

Een mooi voorbeeld hiervan is de Ketnet-televisieserie ‘Ik ook’, die als gevolg van de coronacrisis in een eigen bubbel moest worden opgenomen. Sven De Ridder en Danny Timmermans In dit komische werk verschijnt op een gegeven moment ook de stiefvader van Monserez als personage.

De film Spirit Untamed beleefde in augustus zijn debuut in theaters over heel Vlaanderen. Lucky Prescott is de naam van de jongedame die haar moeder nooit heeft ontmoet en werd gedwongen terug te keren naar het Miradero-huis waar ze haar jeugd doorbracht.