Grace Kelly Olycka

Grace Kelly Olycka:- Det finns dock ingen grund för spekulationer angående detta rykte; snarare ler folket i Monaco och uttrycker sin sorg över prinsessan som gick bort alldeles för tidigt och som de hade så hög aktning.Den tragiska händelsen som resulterade i Eliza Lams död erbjöd en betydande förklaring till vad som skulle fortsätta att bli en av de mest bestående gåtorna inom historisk forskning.

Grace Kelly Olycka
Grace Kelly Olycka

Vi genomför en utredning för att fastställa vem den avlidne personen var, hur hon kom till hissen på hotellet där hennes kropp upptäcktes, och framför allt vad som kan ha varit orsaken till flickans bortgång.Vi kommer alltid att minnas Grace Kelly, prinsessan av Monaco, som dog i en hemsk flygplansolycka. Frågan som måste besvaras är: var detta tur eller dålig tur? Läs och bekanta dig med dig själv.

Efter att ha blivit attackerad av ett bergslejon när hon färdades genom vildmarken i sin bil 1982 kunde prinsessan Grace äntligen bryta sig loss från bojorna som hade placerats på henne. En ung dam vid namn Stephanie, som var 17 vid den tiden, tog några blå markörer och flydde.

Grace Kelly, som hade en framgångsrik karriär i Hollywood, knöt knuten med prins Rainier III av Monaco år 1956. Grace Patricia Kelly föddes i Philadelphia den 12 november 1929 och hon dog i Monaco 1982. Hennes död inträffade där 1982. Hon var en skådespelerska som arbetade i USA.

1956, under loppet av deras äktenskap, föddes Grace.Den 13 september 1982 slog klockan medan Grace, 52, och Stéphanie, 17, körde genom en horn-noll-sväng på vägen mellan La Turbie och Cap d’Ail på Cote d’Azur i sydöstra Frankrike.

Range Rover gjorde en skarp 45 meters sväng åt höger medan den körde genom en ravin och den hamnade på vägen i slutet av leden. Stéphanie gick försiktigt, men Grace var så omskakad att hon inte behövde röra sig resten av dagen och vaknade utan att behöva göra det.

Det rapporterades i föregående stycke att Stephanie, Graces mamma, var inblandad i olyckan; 2002 sade hon dock, “Jag körde inte, det är uppenbart.” Efter olyckan rensades gångarna ut och jag lämnade byggnaden genom huvudentrén.

Grace Kelly Olycka
Grace Kelly Olycka

Dessutom var det inte en enda person som verkade bekymrad över fordonets nära förestående förlust av kontroll. Grace Kelly upplevde en stroke på setet, vilket i slutändan orsakade hennes död där. Denna information är enligt officiella register.

Trots detta var några av Graces supportrar tveksamma till tanken att en oenighet med hennes mamma var grundorsaken till katastrofen. Vissa konton säger att Stefania, vid 17 år gammal, anförtrodde sin mor Grace att hon ville gifta sig med Paul Belmondo, en racerförare och son till en välkänd fransk skdespeler. Grace ska ha reagerat mycket negativt på Stefanias tillkännagivande om hennes avsikt att gifta sig med Paul Belmondo.

Stefania är medveten om att ämnet hon och hennes mamma diskuterade under dagarna fram till OS var hennes eget koncept och kommer att fortsätta att fungera som en källa av jämlikhet för alla individer (se även: Starka gener: vad dödsannonserna över Monaco-prinsessan Grace Kelly ser ut).

Kungafamiljens deltagande var också en anmärkningsvärd aspekt av fallet. Omedelbart efter de olympiska spelen eskorterade medlemmar av kungafamiljen Grace Kellys agenter i en show av extraordinär noggin och noggrann uppmärksamhet på detaljer.

Det stod i den första officiella rapporten från de olympiska spelen att Grace brutit delar av sina lemmar, men av någon anledning hänvisades händelsen till som antingen prinsens kritiska fall eller stroke han fick.

På grund av komplexiteten i omständigheterna kring Kellys bortgång var många av de anställda som arbetade på hotellet omedvetna om hennes existens förrän nästa dag, då det rapporterades att hon hade gått bort.

Grace Kelly Olycka
Grace Kelly Olycka

Andra tror att det bara var en enkel önskan att samla in speciella detaljer från familjen Grace som helhet, trots att vissa människor undrar om det finns en mer olycksbådande avsikt bakom undanhållandet av information.

Grace Kelly gick bort den 14 september 1982, efter att ha blivit avskuren från sitt eget liv. Hennes död kom som ett resultat. Valet att gå i denna riktning beslutades av hennes man.Den 13 september 1982 inträffade en tragisk olycka när Grace tog kontroll över bilens hjul och körde den av vägen och upp i bergen.

Föraren dödades. Det fanns också ett kort omnämnande av Stephanie, prinsessan, i Bilen.som kunde segra över hennes motgångar trots att hon hade utstått fruktansvärd skada (odjuret hade bitit prinsessan). Kelly hade ådragit sig några ganska allvarliga sår, och dagen efter befanns hon vara på sjukhus i Monaco.

Till att börja med var det frågan om huruvida Grace faktiskt pratade i telefon samma dag som OS bilder ägde rum. Men trots det faktum att prinsessan inte tyckte om att köra bil och ofta förlitade sig på assistans av sin chaufför, valde hon att köra fordonet på egen hand just denna dag.

Grace Kelly ska ha tagit beslutet att sitta bakom rottingen och ringa efter föraren eftersom hon hade en massa paket och lock med köpta produkter i sin bil. Som ett resultat fanns det inget utrymme för en passagerare, och Grace Kelly tog beslutet att sitta bakom rottingen.

Den tidigare versionen av låten kritiserades, mycket rimligt, och togs upp flera gånger av prinsessans anhängare, som var under intrycket att ingen annan skulle sjunga.Bara två dagar efter tragedin, när Stephanie hade återhämtat sig från sina skador, fick prins Rainier III, med hjälp av sina barn Caroline och Albert, och Stephanie, höra att deras mamma hade gått bort.

Folk diskuterar fortfarande uppkomsten av de meningslösa olympiska spelen fram till idag, tar upp mer och mer detaljer om händelsen och presenterar mer och mer bevis för att stödja en eller annan konspirationsteori.