Gregory Van Der Wiel Vriendin

Gregory Van Der Wiel Vriendin:- Voormalig verdediger Gregory van der Wiel, die speelde voor onder meer Ajax, PSG en Oranje, was samen met het Britse model Arabella Chi te zien in een nachtclub op Ibiza. Van der Wiel werd daar geobserveerd met Chi. Verrassend genoeg heeft dit te maken met het feit dat Van der Wiel sinds 2014 een relatie heeft met het Belgische model Rose Bertram.

Gregory Van Der Wiel Vriendin
Gregory Van Der Wiel Vriendin

Ze zijn ouders van twee kleintjes.Eerder in de maand juli publiceerde Shownieuws een artikel waarin stond dat het niet zo goed ging tussen Greg en Rose. Bekijk de video die is toegevoegd aan het einde van dit stuk!Model Arabella Chi is 31 jaar oud en komt uit het Verenigd Koninkrijk.

In 2019 was ze een deelnemer aan de Britse versie van Love Island. Ze is fan van Rose Bertram en volgt haar Instagram-account. Anders dan dat, is het niet!Er zijn foto’s van Van der Wiel en Chi die hand in hand lijken te zijn. Ze deelden allebei verhalen op Instagram terwijl ze op exact dezelfde locatie in de nachtclub stonden.

Ze schrijft: “Ik ben momenteel single en bereid om potentiële partners te ontmoeten.” Bertram wijst er duidelijk op dat het stel, dat nu twee kinderen heeft, niet over een nacht ijs ging. “Je besluit niet zomaar ineens dat je je relatie gaat beëindigen. Dat heeft een behoorlijke tijd geduurd. Het is een vol kwartaal geleden dat we elkaar voor het laatst hebben gesproken.”

Volgens Bertram heeft het stel hun relatie niet beëindigd als gevolg van een ruzie. “Hij is de vader van mijn kinderen en ik zou het erg jammer vinden als we op een negatieve manier uit elkaar zouden gaan”, zei Bertram.

Gregory van der Wiel wordt (bijna) universeel erkend als de rechtsback van het Oranje-team dat in 2010 zo dicht bij het winnen van het wereldkampioenschap kwam. Daarnaast is hij behoorlijk betrokken bij de mode-industrie en werkt hij sinds het jaar samen met Rose Bertram 2014.

Het lijkt erop dat het niet goed gaat met hun relatie, want Van der Wiel en Arabella Chi zijn net samen gezien in een nachtclub op het eiland Ibiza.Rose Bertram en Gregory van der Wiel zijn al geruime tijd onderwerp van speculatie over een mogelijke breuk. Zo ging Shownieuws eerder deze maand uit van de veronderstelling dat de relatie tussen de Vlaamse schoonheid en Gregory op een punt stond.

Beiden hebben aan elkaar bevestigd dat ze Instagram niet meer gebruiken. Daarom is hij nu gezien met Arabella Chi, die hand in hand met een andere persoon werd gezien.Arabella Chi, die 31 jaar oud is, nam deel aan het seizoen 2019 van Love Island UK. Ze is ook een succesvol model en woont op Ibiza.

Ze heeft honderdduizenden, zo niet miljoenen, volgers verzameld op al haar sociale-mediaplatforms. Daarnaast vult ze haar Instagram-profiel met een breed scala aan prachtige foto’s die ze tijdens haar fotoshoots heeft gemaakt. De volgende zijn enkele illustraties hiervan, als je geïnteresseerd bent.

Gregory van der Wiel, een profvoetballer, is 34 jaar oud en kampt met psychische problemen sinds hij er twee jaar geleden een open brief over schreef op zijn website. Volgens Bertram eindigde de relatie mede door de paniekaanvallen en de sombere gevoelens die de patiënte had.

Gregory Van Der Wiel Vriendin

Rose Bertram (27) en Gregory van der Wiel (34) (die al acht jaar samen waren) hebben besloten hun relatie te beëindigen. De meest recente aflevering van “Open Map” bevat een model dat deze informatie onthult. Volgens haar wonen zij en de man die de vader is van haar twee kinderen al drie maanden apart.

Ze vertelt de omroep, Robbert Rodenburg, dat ze op dit moment “singel en enthousiast is om zich te mengen”. Ze beweert dat ze er niet in gelooft om bij elkaar te blijven omwille van de kinderen, maar dat ze de beslissing om de relatie te beëindigen goed heeft nagedacht. “Je neemt de beslissing om je relatie te beëindigen niet in één keer. Over dat onderwerp wordt al geruime tijd gediscussieerd.

Dit belet Rose en Gregory geenszins om verder met elkaar om te gaan. Ze kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden, maar hun relatie is niet langer romantisch van aard. Het zou ongelooflijk verontrustend voor me zijn als onze relatie slecht zou eindigen omdat hij de vader van mijn kinderen is. We hadden elk onze eigen individuele keuzes te maken.”

Het was een weloverwogen beslissing en Rose blijft bij haar keuze staan. Ik probeer gewoon een positieve houding te behouden. Als je al zo lang een relatie hebt, wordt het natuurlijk moeilijker. Hij was overal waar ik was, en ik was overal waar hij was.

Mensen kennen ons alleen in samenhang met elkaar.Maar ik moet toegeven dat het goed is om af en toe wat tijd voor mezelf door te brengen. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, was ik natuurlijk een heel klein kind.

Uiteindelijk breng je het grootste deel van je leven door met één persoon en baseer je al je beslissingen op die persoon.Ik sta nu op het hoogtepunt van mijn carrière en het feit dat ik moeder ben van twee kinderen heeft me de vrijheid gegevenm om voor mezelf beslissingen te nemen waar niemand anders bij betrokken is.

De afgelopen week is pijnlijk duidelijk geworden dat Gregory en zijn (ex-)vriendin, Rose Bertram, een soort relatie hebben. Het paar heeft al hun afbeeldingen verwijderd die ze samen online hadden geplaatst en ze volgen elkaar ook niet meer op sociale media. Ze zijn al een flink aantal jaren samen en zijn samen ouders van twee kinderen.

Gregory Van Der Wiel Vriendin
Gregory Van Der Wiel Vriendin

Deze beeldschone vrouw was een deelnemer aan Love Island UK in 2019, en ze verscheen als een bom in de villa. Arabella is een model en sinds ze op LI verscheen, heeft ze aanzienlijk succes in haar carrière gezien.