Guus Meeuwis Relatie

Guus Meeuwis Relatie:- Duidelijk verhelderend, en niet te vergeten dat Guus ook nog eens een zeer humoristisch mens is. Mijn standpunt is dat verliefd worden een natuurlijk verschijnsel is dat gedurende het hele leven plaatsvindt. Zowel Guus als ik hebben het verstrijken van de tijd meegemaakt.

Guus Meeuwis Relatie
Guus Meeuwis Relatie

In de maand augustus was er tussen ons twee iets nieuws ontstaan ​​en we hadden er allebei zin in. We hebben kunnen ontdekken dat we samen een mooie vakantie kunnen hebben door samen naar Portugal te reizen, waar we de mogelijkheid hadden om dit te doen.We beheersen de kunst van het hebben van een leuke tijd en zijn er heel goed in. Daarnaast houden we van wandelen en het is niet ongewoon dat we enkele uren in een supermarkt staan.

Voor sommige mensen is dit misschien logisch, maar wij zien het meer als een avontuur, zoals het zoeken naar begraven goud. Het is mij onder de aandacht gebracht dat Guus het product kan gebruiken om heerlijke maaltijden te maken.Zelfs met wat er over is, kan hij iets verbluffends creëren. “Mijn allereerste gedachte was toen dat managementbedrijf ons voorstelde een stylist te hebben toen ze de mogelijkheid ter sprake brachten.

Wat is er met deze shirts en deze jeans dat het niet werkt Hoe dan ook, hier kwam Manon, die er net zo prachtig en stralend uitzag als altijd, dat wil zeggen, echt mooi. Haar optreden heeft me volledig gevloerd.

Ik merkte dat ik na ons eerste gesprek dacht: “Oké, ik zal het proberen; breng uw suggesties mee”. Tijdens de fase van follow-up heb ik kunnen constateren dat Manon mij nauwkeurig heeft beoordeeld en niet te snel is gegaan.

Gedurende deze tijd kreeg ze haar gezichtsvermogen terug en was in staat om de geruite blouse die ik droeg snel te verwijderen. Daarna, in metaforische zin, bijna onmiddellijk nadat ik haar had ontmoet, kon ik loslaten en genieten.

Guus Meeuwis Relatie
Guus Meeuwis Relatie

Manons hilarische gevoel voor humor is een van haar vele innemende kwaliteiten. We hebben altijd hartelijk met elkaar gelachen en deze traditie is tot op de dag van vandaag voortgezet.

Of ik nu wel of niet de styling voor Guus wilde uitvoeren, zodra ik dat hoorde, moest ik een bewuste poging doen om een ​​grinnik te onderdrukken, waardoor ik mijn telefoon verder van mijn hoofd verwijderde.

Het doel was om eerst met elkaar kennis te maken en dan te bepalen of er chemie tussen ons was of niet. Het duurde niet lang voordat er weer een concert werd gehouden in de enorme tent die was opgezet voor het festival.

Zodra Guus me de hand schudde en me zijn naam vertelde, was ik onder de indruk van hoe professioneel hij eruitzag.En vooral hoe hij na de gebeurtenis de menigte in die tent volledig destabiliseerde. Ik was in de buurt. Dat was de eerste stap in het proces van samenwerken.

Ik geloof niet echt in transformaties tot op zekere hoogte, maar ik geloof wel in het stap voor stap nemen van dingen en mezelf afvragen wat voor mij werkt en hoe ik het beste uit mezelf kan halen. Ik geloof tot op zekere hoogte niet echt in transformaties.Guus had een uitstraling die aan een student deed denken, ondanks het feit dat hij intussen was uitgegroeid tot een bekwaam ambachtsman. Dit kwam doordat Guus een studentikoze uitstraling had.

Bovendien ben ik van mening dat hij zich rijper zou moeten kleden, omdat ik dit als de volgende natuurlijke fase in zijn ontwikkeling beschouw. Dat was succesvol. Desondanks heb ik hem de laatste tijd verrast door dingen te zeggen als: “Zo’n dambord is af en toe geweldig.”

Door voor beide bureaus te werken heb ik Guus een stuk beter leren kennen. Ik was echt verrast om te zien dat hij een air van ongelooflijk vertederende superioriteit uitstraalt. Toen ik jonger was, sprak ik met mijn moeder over mijn toenmalige vriend en ik herinner me dat ik hem met Guus vergeleek door dingen te zeggen als: “Ik kan niet zoveel met hem lachen als met Guus.”

Guus Meeuwis Relatie
Guus Meeuwis Relatie

Het is niet het enige moment waarop Manon haar wekker op zes uur ‘s ochtends zet en dan een uur op de snooze-knop drukt. Wanneer de fanatieke stijl eenzaam en de attente zanger botsen, is het niet ongewoon dat ze botsen.

Manon stelt dat “wat we echt moeten leren, is hoe we dingen kunnen uitpraten” in deze context. Toen ik opgroeide, hadden mijn familie en ik enkele van de beste gesprekken rond de eettafel. We zouden alles tot in detail bespreken.Op die momenten dat het even niet goed ging, wilde ik dat met Guus doen. Maar Guus reageerde door te proberen het langer te laten duren en liep vaak weg.

De fervente fashionista en de introspectieve zangeres hebben niet altijd overal hetzelfde perspectief op. Een illustratie hiervan is het feit dat Manon meestal om zes uur ‘s ochtends opstaat, om vervolgens nog een uur op de snooze-knop te drukken.

“Wat we echt moesten leren om dingen uit te werken, is dingen uit te spreken”, legde Manon me uit. Toen ik jonger was, hadden mijn familie en ik levendige gesprekken rond de eettafel, waarbij we diepgaand over elk onderwerp debatteerden.

Omdat je dat niet kuntnegeer gewoon zoiets, wat geen optie zou zijn als er iets niet klopte. Dat was het idee voor Guus en mijzelf. Daarna experimenteerden ze met allerlei ontwijkingstechnieken en vluchtten af en toe gewoon weg.

In het voorjaar van kreeg ik een telefoontje van het kantoor dat de directie van Guus op dat moment gebruikte om contact met mij op te nemen. De concertserie “De Groots met een Zachte G” werd gehouden in het Philips Stadion, dat zich bevond op een voor het publiek zeer gunstige locatie.