Hadewych Minis Kinderen

Hadewych Minis Kinderen:- Hadewych Minis, actrice en zangeres, werd geboren in Maastricht op 5 januari 1977. Ze behaalde in 1999 haar bachelordiploma aan de Toneelacademie in Maastricht en rondde daarna haar opleiding af aan het Lee Strasberg Theater- en Filminstituut in New York. Ze heeft talloze optredens gemaakt op zowel het grote als het kleine scherm.

Hadewych Minis Kinderen
Hadewych Minis Kinderen

Voor haar rol in de film Toni Erdmann won Hadewych een Oscar voor beste buitenlandse film. Ze ontving haar eerste Gouden Kalf voor beste acteur in 2013 en haar tweede voor haar rol als Rachel Hazes in Blood, Sweat, and Tears.Hadewych is ook te zien in Netflix’ Tokyo Trial, die genomineerd is voor een Emmy.

Ze heeft een hoofdrol in de nieuwe film, The Lovers, die dit jaar uitkwam.Ook verzorgt ze de zang, zowel op haar albums als bij optredens van de ZO! Gospelkoor. Hadewych’ hommage aan hedendaagse vrouwen, Minis Plus, is te zien geweest in theaters en festivals over de hele wereld.

Op 30 mei is er een tweede uitvoering van de musical in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Hadewych is een vrouw en moeder van twee kinderen met acteur Tibor Lukács. The Great Interview, de 150e verjaardag van JAN, had een interview met haar.

Hadewych Minis, een 41-jarige zangeres en actrice, geniet van haar tijd met haar kinderen, Salvador (6) en Catalina (3), vooral als ze op de fiets zitten (3). Ze beschouwt zichzelf als gezegend. Ik denk niet snel, dus ik ben blij dat we wat tijd hebben om te ontspannen en plezier te hebben.

Om een ​​commercial voor Kruidvat op te nemen, ontmoette journaliste Ella Mae Hadewych in een café vlakbij de studio. De afgelopen negen jaar heeft ze dat regelmatig gedaan. Als ze haar zin afmaakt, ‘met grote vreugde’, weten we dat ze het meent. Ik ben dankbaar voor de kans, want het is iets wat ik heel graag doe. Omdat het haar tijd vrijmaakt, kan ze zich op andere inspanningen concentreren.

Om maar één voorbeeld te geven: ze reist nu het land door met haar solovoorstelling Minis Plus.Veel mensen hebben gevraagd of Hadewych Minis en Tibor Lukacs geïnteresseerd zouden zijn om samen in een film of televisieserie te spelen, maar het paar heeft deze aanbiedingen afgewezen.

Hadewych Minis Kinderen

In plaats van samen te werken, hebben ze besloten om één grote klus tegelijk op zich te nemen, zodat elke ouder zich op zijn of haar eigen kinderen kan concentreren.Hadewych Minis is actrice en zangeres. Maria Goos sprak met haar voor Nouveau over risico’s nemen, ouder zijn, mislukkingen overwinnen en andere dingen.

Ze zegt dat ze over een kwartier terugkomt. Ze maakt wel een sprongetje naar het interieur, maar deze keer draagt ​​ze een tuinbroek en een knalrode muts. Voordat ze gaat zitten, roept ze: “Ik moest een bericht achterlaten voor Het Kruidvat en dat is op, sorry.”

Ze komt naast me zitten, houdt haar hoed vast, gaat rechtop zitten, handen gevouwen in haar schoot. heldere, groenblauwe ogen die me blijven aanstaren voor wat wel een eeuwigheid lijkt. Ze heeft geen last van de medewerkers of de klanten om haar heen.

Ze lijkt onaangedaan door het prachtige landschap dat ons hier op de zesde verdieping van het W Hotel omringt, inclusief het enorme standbeeld van Atlas bovenop het Koninklijk Paleis op de Dam. Haar handen, bedekt met talloze sierlijke gouden ringen, fladderen soms tijdens de verhandeling. Ze blijft me aanstaren en ik krijg er de kriebels van.

“Ja,” Mijn beide ouders zijn muzikanten; mijn moeder speelt cello en mijn vader speelt dwarsfluit. Er werd veel muziek gespeeld in het huis. Toen we kinderen waren, speelden mijn broer en ik allebei cello en viool. Ze namen ons mee naar shows. Dat is een enorme berg geld. Het beste aan mijn ouders is dat ze weten hoe ze een leuke tijd samen moeten hebben.

Maar ze zijn geen stel meer…’ Nee, ze gingen uit elkaar toen ik vijftien was. Maar nu ik erover nadenk, kan ik ze niet meer samen zien. Ze hebben een gezond gevoel van vertrouwen. de relatie is enorm verbeterd sinds de geboorte van hun eerste kleinzoon. Ze gaan ook vaak samen naar shows. Dat vind ik best vermakelijk.”

Catalina, 6, en Salvador, 9, zijn de kinderen van Minis en Lukács uit hun huwelijk in 2012. De actrice vertelt aan NRC dat het samen zijn met haar kinderen is wat ze het meest waardeert in het leven. Op voorwaarde dat het mijn dierbaren niet hindert, ga ik graag naar mijn werk. De rol van het moederschap in mijn leven is cruciaal, zo niet belangrijker. “

Zij en haar dochter, die toen 4 was, zijn te zien op de foto die een verkleedfeestje heeft. Hadewych zegt bij haar foto: “Als je minder zon in je hoofd hebt vanwege al die druppels buitenshuis, kan ik je ten zeerste aanbevelen om vreemde outfits aan te trekken met een klein meisje en te praten over kabouters en pannenkoeken.

Haar volgers zijn dol op zowel de momentopname als de kleding die Hadewych draagt, met veel opmerkingen over hoe schattig beide zijn.Hadewych bracht het nieuws vandaag in zijn eentje op de microblogdienst Twitter. ‘Jaaaaaaa!!! Catalina Mana Maria Lukács, onze lieve dochter, is gisteravond om 20:19 geboren. Welkom in de roze wolk waar we naar je zwaaien, “roept Hadewych uit.”

Hadewych en haar echtgenoot, Tibor Lukács, kregen nog een baby (37). In januarivan 2012, hadden ze een zoon, Salvador. De 44-jarige Minis en haar man hebben er een punt van gemaakt om het erover eens te zijn dat ten minste één van hen altijd thuis zal zijn om hun dagelijkse verantwoordelijkheden te vervullen. Voor het paar is niets belangrijker dan quality time doorbrengen met hun dierbaren.

Hadewych Minis Kinderen
Hadewych Minis Kinderen

“Niemand kent zijn eigen overlijdensdatum. Mede door het overlijden van geliefde collega’s als Roef Ragas en Jeroen Willems begin ik me daar steeds meer van bewust te worden. Beiden waren ongeveer van mijn leeftijd of ouder. “Deze onthulling heeft me actief op zoek naar een gezond evenwicht tussen mijn professionele en persoonlijke leven”, voegde de artiest eraan toe.