Hans Kraay Jr Vriendin

Hans Kraay Jr Vriendin:- Hans Kraay Jr., bekend onder zijn bijnaam “Hanie Hansie”, werd geboren op 22 december 1959 in de stad Utrecht in Nederland. Voetbal International, De Graafschap, FC Lienden en DOVO zijn de vier organisaties die de tv-persoonlijkheid, journalist en trainer anno 2022 kennen. Hij werd geboren onder het teken Steenbok en is momenteel 62 jaar oud. Hans Kraay Jr.

Hans Kraay Jr Vriendin
Hans Kraay Jr Vriendin

Wie is de vrouw die de tv-presentator meestal noemt als hij het heeft over Hans’ “wilde duikavonden”? Ze wordt vaak aangeduid als het primaire personage in deze afleveringen. Graag willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om u kennis te laten maken met Sophie, de vrouw van Hans Kraay jr.

De blonde ex-voetballer zegt vaak dat hij trots is op zijn overwinning, en we moeten toegeven dat hij alle reden heeft om trots te zijn op zijn overwinning. Sophie, die in de modellenindustrie werkt, is echt prachtig. Ze is dus een aanzienlijk aantal jaren jonger dan Kraay, die 58 jaar is. Om specifieker te zijn, ze is 34 jaar oud. Er zit dus een kloof van 24 jaar tussen hen.

Ze slaagde erin om George Best of the Low Countries onder haar controle te krijgen. Sophie Nuijten, die vanwege haar huwelijk met Hans Kraay jr. nu formeel bekend staat als Kraay-Nuijten, is sinds 2006 de vrouw van Hans Kraay jr. Kraaij stelt dat hij bij Voetbal International routinematig wat hij noemt “een gekke duikavond” beleeft dankzij de aanwezigheid van de Belgische schoonheid, die zeker 24 jaar jonger is dan de opvallende voetbalcoach en analist.

Onder de voetballiefhebbers in Nederland is de gekke duikavond een bekend evenement geworden. Nadat Hans Kraaij junior zich voor de tweede keer bij Voetbal International had gevoegd, beëindigde hij de uitzending vaak met een bericht aan zijn vrouw Sofie: “Maak je klaar, schat, want ik kom weer.” Sinds die tijd is vrijen met voetbalfans synoniem geworden met een wilde nacht in de duikbar.

Het romantische leven van Kraay Jr. was vol drama. Hij was al twee keer getrouwd toen hij Sophie ontmoette, die in zijn woorden de vrouw van zijn dromen bleek te zijn. In een recente uitgave van Nieuwe Revu reflecteerde een presentator van SBS op zijn zoektocht naar een vrouw door te zeggen: “Ik was altijd onderweg, altijd op jacht.” “Ik was altijd op zoek naar iets dat nog mooier, nog lekkerder en nog spannender was.

Hans Kraay Jr Vriendin

Voor mij was het ook genieten. Het gras in de tuin van mijn buurman was altijd veel groener dan het gras in mijn eigen tuin. Maar ik moet zeggen dat ik me wel vermaakt heb. Geen van beide is iets waar ik serieus spijt van heb.

En ik geloof niet dat ik te veel schade heb toegebracht aan heel veel individuen. Ik ben gescheiden van mijn beide exen. Ik zeg altijd tegen ze: “Het is volledig mijn verantwoordelijkheid dat wij tweeën niet meer samen zijn.” In dat streven ben ik niet geslaagd. Terwijl je twee kinderen ter wereld brengt, en je ziet ze als ze nog zo jong zijn,…”

Door de vele ups en downs in zijn romantische leven (de voormalige verdediger was een echte rokkenjager), heeft Hans al twee huwelijken achter de rug en is hij momenteel degene die verantwoordelijk is voor het betalen van alimentatie op maandbasis.

Uit die twee mislukte huwelijken werden twee kinderen geboren. Tegen Nieuwe Revu geeft hij toe dat hij niet echt tevreden is met dat facet van zijn leven. “Dat is me niet gelukt. “Terwijl je twee kinderen op de wereld zet en je ze ziet als ze nog zo jong zijn,…”

Sophie Nuijten, die getrouwd is met Hans Kraay jr., heeft een brief geschreven aan John de Mol in de hoop dat ze samen hun welbekende avonden wildduiken kunnen voortzetten.De overgang van het voetbalchatprogramma van RTL naar Veronica heeft tot gevolg gehad dat er minder tijd beschikbaar is voor spannende avonden, waarover “Hansie Hansie” vaak spreekt in “Veronica Inside”.

Hans Kraay jr. geeft het uitgestrekte terras aan dat zich in de achtertuin van zijn woning bevindt. Daar zat hij elk jaar in het voorjaar, tussen de bloeiende bomen in de Betuwe, uren of zelfs dagen achter elkaar.

Het was een heldere, zonnige dag. De vogels zongen vrolijk, het landschap was adembenemend en er waren geen obstakels in de weg, maar de voormalige profvoetballer stond daar levenloos te kijken terwijl hij recht voor zich uit staarde.

Kraay geeft toe: “Man, ik genoot er niet van.” “Mensen denken misschien dat ik altijd aardig ben, maar toen was ik dat niet.” Nadat er enige tijd verstreken was, berispte Sofie me door te zeggen: “Hans, doe nou normaal!” Ik zou de hele ochtend als een verwend nest geklaagd hebben, keer op keer.

Het huwelijk van Hans Kraay met Sofie heeft hem jarenlang niets dan vreugde gebracht. Volgens Kraay’s column in Veronica Magazine, zelfs als hij zichzelf volledig voor gek had gezet op de eerste date die hij met haar had, zou de uitkomst heel dichtbij zijn geweest. “Mijn slechtste date ooit.”

De definitie van legendarisch. Het was een sterk verlangen van mij om haar terug te nemen metik. Ze ging ook mee, ondanks dat ze eerder had gezegd dat er niets zou gebeuren. Ze zei tegen hem: “Vergeet het maar, ik ken je reputatie”, en hij negeerde haar.

Kraay herinnert zich de eerste nacht die hij met Sofie in bed doorbracht in Veronica Magazine. Hij zegt dat ze samen het bed deelden. Uiteindelijk besloot ze in hetzelfde bed als ik te slapen. Ze deed haar winteruitrusting niet uit, inclusief haar laarzen, haar legging, haar coltrui of haar jas.

Als het gaat om daten bij Kraay, draait een van de meest voorkomende gespreksonderwerpen om kleding. Natuurlijk moet je ervoor zorgen dat je loafers draagt ​​wanneer je op een eerste date gaat. Laten we zeggen dat het tempo prima is. Daarnaast is de dame in kwestie ontvankelijk. Als ze al in bed ligt terwijl jij nog aan het prutsen bent met je schoenveters, dan is de conclusie al voor je getrokken. knop. “

Redactie shows 02-08-19, 09:17 De meest recente edit is gemaakt om 12:43 op 8 februari 2019. Hans onthult in een interview met de Volkskrant dat John de Mol hun avond vol hectisch duiken verpest.Veronica Inside was tot 22:00 uur op RTL, maar het is bijna 22:30 uur. direct. En er is een grote staking erover als ik na 00:00 thuiskom, sindsdien gaat Sophie slapen.”

Hans Kraay Jr Vriendin
Hans Kraay Jr Vriendin

Zowel hij als Sophie hebben moeilijke tijden doorgemaakt. Een paar jaar geleden werd zijn vrouw met een beroerte in het ziekenhuis opgenomen. Ze herstelde volledig, wat geweldig nieuws is, maar helaas verhindert haar ziekte haar om kinderen te krijgen. Het gevaar is te groot voor zowel de moeder als het kind.