Henny Vrienten Kinderen

Henny Vrienten Kinderen:- Er waren amper twaalf maanden verstreken. Daarvoor speelde ik al muziek en dat bleef ik ook doen nadat dat evenement plaatsvond. Nadat we ons gesprek met elkaar hadden beëindigd, besloot ik dat ik daar niet langer wilde blijven.

Henny Vrienten Kinderen
Henny Vrienten Kinderen

Het bracht het even terug in mijn gedachten, maar nu we niet meer samen zijn, kan ik zeggen dat ik er best wel trots op ben. Het heeft me alles gegeven wat ik nodig heb. Vanwege waar ik in het leven sta, heb ik een heel vol programma gehad.

Ik zal posten over wat ik doe voor de kost als componist, evenals de optredens die ik heb gedaan met zowel nieuwe als oude vrienden. Het gaat niet zozeer om het geld als wel om de ervaringen die je hebt en de mensen die je onderweg tegenkomt. Later:

“Toen we besloten om onze eigen weg te gaan, meldde Ernst dat hij voor het eerst in jaren de vogels hoorde fluiten.”en ik was me volledig bewust van wat hij bedoelde toen hij het zei. ” Er was een onmiddellijke verlossing van de spanning. Omdat alles tegen die tijd voltooid moest zijn, zou het absolute waanzin zijn geweest.

Daarna ging ik terug en las een artikel dat in Privé was gepubliceerd met de titel ‘De vrouwen van Henny Vrienten’. Voor het geval je nieuwsgierig was, van links naar rechts, daar is mijn moeder, mijn zus, de meid en een vriend van mij. We brachten het grootste deel van onze tijd door als plichtsgetrouwe familiejongens.

en een aantal van ons werden ouders. Het was waanzin en de kranten deden voorspellingen over wanneer de eerste persoon of mensen zouden sterven bij een van onze shows.Toen we eindelijk tot stilstand kwamen, ervoeren we een enorm gevoel van opluchting.

Ondanks het feit dat dat allemaal meer dan een jaar geleden plaatsvond, is hij van mening dat de term ‘oud’ vandaag verwijst naar iets heel anders dan in het verleden.Mijn grootvader is nu met pensioen en sinds hij met pensioen ging, brengt hij zijn tijd door op een stoel bij het raam bij ons thuis. Ik heb het gevoel dat ik vooruitgang blijf boeken met mijn

Henny Vrienten Kinderen
Henny Vrienten Kinderen

Het is mogelijk dat ik minder klusjes in één sessie afrond. Maar ik kan nu niet omdat ik het te leuk vind om te doen. En als ik niet aan het werk ben, is gewoon ontspannen een van mijn favoriete dingen om te doen. Daarna ben ik in de tuin. Geniet van een glas wijn terwijl je op zoek gaat naar wilde dieren. “

Dat is niet een concept dat mijn aandacht trekt. Een man hoeft niet jong te zijn om een ​​goede vader te zijn. Het is beter om een ​​jaar van je leven in je kind te investeren door een zorgzame en attente ouder te zijn dan om rond te dwalen en veel kritieke momenten in het leven van je kind te missen. Het belangrijkste onderscheid is dat niet iedereen het op dit moment doet.

Het probleem is dat als je jong en ambitieus bent, je je in de eerste plaats zorgen maakt over jezelf. Dit komt omdat je je stempel op de wereld wilt drukken. Vroeger was dat helemaal niet zo. Sinds de laatste keer dat ik in deze staat was, heb ik aanzienlijke vooruitgang geboekt.

Bovendien, als gevolg van het feit dat ik een ouder ben, is het mijn plicht om voor mijn gezondheid te zorgen om ervoor te zorgen dat ik zoveel mogelijk tijd aan mijn kinderen kan besteden. U mag geen alcohol drinken of iets anders doen dat u in gevaar kan brengen.

Henny Vrienten Kinderen
Henny Vrienten Kinderen

Hij is nooit met iemand anders getrouwd. Hij is vader van een kind uit zowel zijn eerste als tweede huwelijk. Zijn eerste kind komt uit zijn eerste huwelijk, terwijl zijn tweede kind uit zijn tweede komt. Kinderen zijn wat hij ‘geliefde mensen’ noemt, of ze nu van hemzelf zijn of van anderen. Ze hebben nog niet toegegeven aan de allesverslindende kracht die de zwaartekracht is; in feite zijn ze nog steeds wijd open.

De grote en de kleine kunnen goed met elkaar overweg. Zoon Xander is lid van Jett Rebel en speelt momenteel bas voor de band. Zijn eerste blootstelling aan muziek kwam in de vorm van Bach en een altviool.

Uiteindelijk veranderde hij niet van gedachten totdat hij erachter kwam dat de vrouwtjes er niet echt in geïnteresseerd waren. Hij heeft zich ontwikkeld tot het soort bassist wiens spel ik echt graag hoor.

Iemand die de mentaliteit heeft van een dienaar, die bijdraagt ​​aan de melodie, die het ritme regisseert en tevreden is met het eindresultaat. Om zoiets te kunnen bereiken, heb je een specifiek soort man nodig, iets wat we allebei over onszelf kunnen beweren.

Son Polle is lid van een cabaret-ensemble vanwege zijn talenten als zanger. Herman werd ondergedompeld in een gerecht met geitengestremde melk, wat Henny en hun dochter heel grappig vonden.Meke volgt momenteel een opleiding gericht op kunsteducatie.

Daarna werd hij vader van twee kinderen, die Teun en Melle heten. Ze zijn allemaal bedreven in een verscheidenheid aan muziekinstrumenten.Ze verklaarde: “We leren ze die muziek, maar het belangrijkste is dat ze waarderen wat ze doen.” Ik zal ze niet met een zweep achtervolgen, maar ik wens wel dat elk van hen geniet van een leven dat rijk is aan mogelijkheden voor creatieve expressie en spel.