Hoe Oud Is Anne De Baetzelier

Hoe Oud Is Anne De Baetzelier:- Als zoiets gebeurt, heb je de neiging om overdreven veel na te denken over de dingen die je hebt gedaan. Het is ondenkbaar dat je je leven zou riskeren door jezelf de lucht in te slingeren zonder enig idee te hebben waar je zou kunnen landen.

 Hoe Oud Is Anne De Baetzelier
Hoe Oud Is Anne De Baetzelier

“En het is iets dat ik voor mezelf als een grote tragedie zou beschouwen”, vervolgt ze. “Het is iets dat ik als een enorme tragedie zou beschouwen.”Het einddoel is dat ze haar schilderijen verkoopt, zodat ze van haar kunst kan leven en het tegelijkertijd als tijdverdrijf kan volhouden. Een curator bepaalt voor hoeveel elk van mijn stukken moet worden verkocht.

De prijsklasse begint bij en loopt op tot €. Het is afhankelijk van de grootte ervan. Die omzet is niet alleen belangrijk voor mij, maar ook essentieel, want het stelt me ​​in staat om een ​​groot aantal nieuwe dingen te creëren. Op dit moment merk ik dat ik omringd ben door kansen.

Tot slot beweert ze: “Deze show zal hoe dan ook niet mijn laatste zijn!” Ze zegt dit Bovendien maakt Ellen zich geen zorgen over haar lichaamsbeeld. Ze heeft onlangs een foto gedeeld die ze op internet vond en waarop ze te zien is in niets anders dan een zwempak uit één stuk.

Ik herinner me dat het een erg warme dag was en ik redeneerde dat het makkelijker voor mijn lichaam zou zijn als ik alleen zou werken terwijl ik een broek droeg. En als ik de behoefte krijg om iets te doen, ga ik ervoor en doe ik het.

Ik hoef me niet te schamen. mijn lichaam, en niet voor de toestand van mijn geest op dit moment. Omdat ik zo extravert en vriendelijk ben, kan iedereen de aantekeningen in mijn dagboek lezen. “Ik ben absoluut dol op wat Ellen tot nu toe heeft gezegd.

Anne komt tot de conclusie dat ‘mensen me gewoon moeten accepteren zoals ik ben’. Ik heb mezelf nog nooit in zo’n precaire situatie gebracht. Ik ben me ervan bewust dat de buitenwereld wreed kan zijn, daarom heb ik er een prioriteit van gemaakt om mezelf te beschermen en regelmatig deel te nemen aan een breed scala aan activiteiten.

 Hoe Oud Is Anne De Baetzelier
Hoe Oud Is Anne De Baetzelier

Anne De Baetzelier vergezelde Axel op zijn reis naar Peru terwijl hij aan het filmen was voor de VTM-show die bekend staat als “Celebrity Shock”. Anne was zich ervan bewust, net als iedereen.Axel was niet alleen een rokkenjager maar ook een knappe heer die zich met veel stijl gedragen.

In de tijd dat ze aan het programma deelnam, kwam ze vanuit een nieuwe invalshoek in contact met Axel en leerde ze hem beter kennen. “We hebben elkaar gezien in onze zwakste en meest blootgestelde staten.

Op een gegeven moment, terwijl we samen huilden en probeerden elkaar te kalmeren, werd zijn schild weggenomen. “We hebben daar geprobeerd te genezen met ayahuasca, maar Axels vader was pas onlangs weggegaan en het was overduidelijk dat deze situatie niet was opgelost”, legt Anne uit in Dag All.

Anders gezegd, ik denk dat het menselijk lichaam een ​​zekere aantrekkingskracht heeft. Ze gaat verder met te zeggen: “Er zit een gevoel van complexiteit in dat ik in mijn kunstwerken wil uitdrukken.” [Citaat nodig] Af en toe laat ze andere kunstenaars haar lichaam gebruiken als model voor hun werk.

“Dat gebeurt zeker. En naar mijn mening is er niets bijzonders aan. Mijn beste vrienden zijn allemaal creatieve types, en ik heb gemerkt dat wanneer ze een naakt persoon zien, ze allemaal dezelfde reactie hebben.

Afgezien daarvan zegt ze: “Ik schaam me op geen enkele manier voor het uiterlijk van mijn lichaam.” Om een ​​succesvolle artiest te zijn, moet je veel moed hebben en op niet-traditionele manieren kunnen denken.

En als het erop aankomt, doet niemand het beter dan Ellen. “Als het gaat om je creatieve proces, geloof ik echt dat je op een goede manier een beetje gek moet zijn. Dit is iets dat ik door de jaren heen ben gaan geloven. Want als je te typisch of te conventioneel bent, mensen zal je niet serieus nemen.Ellen was jaar oud toen ze op school kennismaakte met schilderen en ze wist meteen dat dit de enige echte activiteit was waar ze de rest van haar leven aan wilde wijden.

Volgens wat ze over zichzelf zei in het programma TV Family, was er een periode in haar leven waarin ze worstelde met haar gezondheid, en in die tijd gebruikte ze schilderen als een vorm van zelftherapie. “In de loop van de tijd heeft creatieve expressie zich ontwikkeld tot een vorm van introspectieve genezing.”in een vergelijkbare ader. Voorzichtigheid is geboden, want ik wil niet het idee overbrengen dat ik meer worstelde dan andere tieners van mijn leeftijd als ik het over mijn ervaringen heb.

Maar het feit is dat ik mezelf behoorlijk in de problemen heb gebracht. Zie je, dit is de reden waarom ik mijn kennis over het functioneren van de wereld wilde vergroten. Mijn verbinding met de natuurlijke wereld begon al op jonge leeftijd en is in de loop van de tijd alleen maar sterker geworden.

Langdurige perioden van introspectief wandelen in het bos Het ziet ernaar uit dat ik er ook in de toekomst veel plezier aan zal kunnen beleven. Dit is de route die de jonge kunstenaar, die toen nog maar één jaar op zak had, nam om aan de kunstacademie van Barcelona te komen.

 Hoe Oud Is Anne De Baetzelier
Hoe Oud Is Anne De Baetzelier

Ze heeft zelfs haar eigen studio in Barcelona,waar ze regelmatig portretten schildert van een grote verscheidenheid aan bekende mensen. Als vereiste van mijn werk moet ik bijna dagelijks naakte mensen observeren. Hierdoor vind ik het niet vreemd. Dat lijkt me helemaal niet seksueel.