Hoe Oud Is Koos Postema

Hoe Oud Is Koos Postema:- Koos Postema komt uit een Rotterdams gezin dat politiek sterke banden heeft met de Sociaal-Democratische Partij. Zijn vader, die als trambestuurder in het vervoer had gewerkt, stierf toen Postema nog maar vier jaar oud was.

Hoe Oud Is Koos Postema
Hoe Oud Is Koos Postema

Na het bombardement op Rotterdam besloot het gezin naar Vlaardingen te gaan en sinds de overplaatsing wonen ze in die stad. Na de basisschool vervolgt Postema zijn opleiding aan de Rotterdamse Pedagogische Academie, waar hij uiteindelijk een diploma behaalt. De stad Rotterdam was gastheer van beide concerten.

Nadat hij een tijdlang zijn land had gediend, besloot hij een carrière in het onderwijs na te streven en begon hij te werken voor een non-profitorganisatie die jonge mensen helpt zich voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Woensdag begint het programma met Koos Postema, gevolgd door een groot uur “U” met onderwerpen als: erfelijke last met professor Galjaard als gast, en de beruchte uitzending over pedofilie met de heer Brongersma, een oud-Kamerlid voor de PvdA en verzamelaar van jongensporno. Koos Postema sluit het programma af. Donderdag neemt een groot uur “U” het over nadat Koos Postema zijn set heeft afgemaakt.

Euthanasie, onvruchtbare huwelijken, de relatie tussen gehandicapten en seksualiteit, transseksualiteit en psychiatrie zijn enkele van de andere onderwerpen die in Postema aan de orde komen.Na in totaal achtentwintig dagen als voorlichter van de gemeente Rotterdam te hebben gewerkt, ging Postema weer aan de slag bij de VARA. Postema is erin geslaagd de constante te lokaliseren.

Hij vond het te moeilijk voor hem om de regiestrijd bij zijn vorige omroep aan te kunnen, dus verliet hij die functie en zocht een nieuwe bij de NOS, waar hij nu werkt bij The Hague Today.Daarnaast presenteert hij het radio-sportprogramma ‘Langs de Lijn’ en het programma ‘Met het oog op morgen’, dus houd hem daar ook in de gaten. Hij is het die beide programma’s presenteert.

Hoe Oud Is Koos Postema
Hoe Oud Is Koos Postema

Hoe dan ook, mijn vrouw en ik maken er een prioriteit van om alles in het werk te stellen om de kans zo groot mogelijk te maken dat we het grootste deel van ons leven samen kunnen doorbrengen. Aan de andere kant waren de dingen die daarna plaatsvonden anders dan al het andere dat ik ooit eerder had gezien of meegemaakt. Mijn taak was in recordtijd geklaard dankzij het razendsnelle terugspoelen van de band door de jongere.

Om er zeker van te zijn dat ik niet brandde, was er zelfs een brandweerman in de studio aanwezig. Doordat Koos niet meer rookt, heeft zijn gezondheid op geen enkele manier geleden onder deze verandering en daardoor verkeert hij in uitstekende conditie.

Een aantal jaren begonnen het televisieicoon en zijn vrouw, Ineke, elke dag met het zwemmen van een paar baantjes in het zwembad om de spanning in hun spieren te verminderen en hun bloed te laten stromen.

“Nou, dat soort zwemmen doen we niet meer, dus dat kan het niet zijn.” Mijn vrouw en ik maken graag lange wandelingen met z’n tweeën. Zelfs als je elke dag naar de supermarkt gaat, kun je toch behoorlijk wat bewegen, want daarnaast brengen mijn familie en ik graag veel tijd door met tijd samen in de tuin.

Je begrijpt wat ik probeer te zeggen met deze anekdote, en je begrijpt ook dat als het mijn beurt was om te presenteren, ik voor iedereen zou stralen. Omdat er een mogelijkheid was dat er brand zou uitbreken, was er speciaal een brandweerman in de studio gestationeerd om mijn veiligheid te waarborgen. Sinds Koos stopte met roken heeft hij geen last meer van nadelige gevolgen en is zijn gezondheid momenteel in orde.

Hoe Oud Is Koos Postema
Hoe Oud Is Koos Postema

De tv-veteraan en zijn vrouw, Ineke, hebben er een gewoonte van gemaakt om ‘s morgens vroeg wat beweging te krijgen en hun spieren te strekken door een paar baantjes in het zwembad te zwemmen. Hierdoor voelen ze zich de hele dag leniger en verfrist.De tweede deelnemer reageert door te zeggen: “Nou, zo gaan we niet meer zwemmen, dus dat kan het niet zijn.” Nou, dat is niet de manier waarop we van hieruit gaan zwemmen.

Koos Postema heeft nog steeds het uiterlijk van iemand die elk moment een klaslokaal kan binnenlopen en een frisse nieuwe aflevering van Klasgenoten kan beginnen, ondanks het feit dat hij momenteel 86 jaar oud is. Maar dat zal niet de uitkomst zijn. Koos geeft Story dit antwoord als antwoord op haar vraag: “Nee, dat verwacht ik niet echt.”

Een andere reden hiervoor is dat de televisie-industrie al wordt bemand door een groot aantal uitzonderlijk getalenteerde mensen. Door recente gebeurtenissen heb ik een documentaire kunnen filmen.

Het was een herziene en actuele versie van een documentaire die ik in de jaren zestig voor het eerst had gemaakt. Als er in het verleden een fout optrad tijdens het opnemen, moest het proces opnieuw vanaf het begin beginnen.

Als gevolg daarvan verzekerde ik mijn vrouw dat ik ongetwijfeld de hele dag afwezig zou zijn. Dit keer ging het na zes minuten mis, maar wat er daarna gebeurde was iets wat ik nog nooit had gezien of eeerder meegemaakt.

Die hond ging een paar seconden terug, en dankzij hem was ik in een mum van tijd klaar! Het punt dat ik met dit verhaal probeer te maken, is dat ik van een heel andere generatie kom dan jij. Volg je wat ik zeg? Ik ben een presentator die oplichtte terwijl de camera aan het filmen was. Mijn excuses voor het eventuele ongemak.