Hoe Oud Is Senna Bellod

Hoe Oud Is Senna Bellod:- “Ik heb een video gemaakt terwijl we op vakantie waren op Mallorca, en het was de vonk die alles in beweging zette. Toen wij er waren, was dat gedurende de herfstvakantie. De video werd pas in december van datzelfde jaar, toen we de beslissing namen om dit te doen.

Hoe Oud Is Senna Bellod
Hoe Oud Is Senna Bellod

De beelden werden gedeeld met familie en vrienden, waardoor het aantal bezoekers van de website gestaag toenam. Een week nadat de video op internet was gedeeld, kreeg Senna’s oudere zus, Mayte, die slechts vijf jaar ouder is dan zij, een telefoontje.

Kelvin Boerma, ook wel bekend als Kalvin, is een van de bekendste YouTubers van ons land. Onlangs hield hij een wedstrijd genaamd “From Scratch”, waarin deelnemers de kans kregen om onder zijn leiding de ins en outs van het vak te bestuderen en nog meer bekendheid te verwerven. “Klik.” Senna nam deel aan het toernooi, dat hij uiteindelijk won.

Als direct gevolg hiervan kreeg ze een aanzienlijke mate van erkenning. Kelvin heeft abonnees en ze hebben me allemaal leren kennen door onze interacties. Toen ik klaar was, had ik al abonnees en ze komen in de buurt van waar ze nu zouden moeten zijn.

Dit jaar hoop ik echt van wel. Vlog Senna begint het nieuwe schooljaar op basisschool De Bareel in groep acht na de zomervakantie. Dat ze haar tijd goed kan indelen blijkt uit de punten die volgen.Terwijl ze in het kantoor van de Kamer van Koophandel van Alkmaar stonden, hadden ze uitdrukkingen op hun gezicht die suggereerden dat ze verrast waren.

Het bleek dat Senna de jongste persoon was die zich ooit op die locatie had aangemeld om ondernemer te worden.Als het gaat om het uploaden van films op internet, is een ondernemersmentaliteit op geen enkele manier vereist. Aan de andere kant streeft Senna naar een aantal verheven doelstellingen.

Hoe Oud Is Senna Bellod
Hoe Oud Is Senna Bellod

“Een van mijn doelen voor de toekomst is om mijn eigen kledingboetiek te starten.” Naast een webshop is er ook een winkelpui. Bovendien breidt mijn kanaal op YouTube zich momenteel razendsnel uit, en als direct gevolg hiervan krijg ik veel mogelijkheden om samen te werken met verschillende kledingmerken, dus het was erg handig voor mij om me te abonneren.

Haar moeder, Sandra Niesten, is vanwege haar expertise als bedrijfsadviseur een uitstekend rolmodel voor haar dochter. Haar naam is Sandra Niesten. Ze heeft veel kennis van de zakenwereld.Ze helpt toekomstige vrouwelijke ondernemers bij het opzetten van een bedrijf dat succesvol zal zijn via het bedrijf dat ze zelf heeft opgericht, genaamd ‘Onderneem het Maar’.

Twee jaar geleden had ze in geen miljoen jaar durven dromen dat ze in een positie zou verkeren om haar eigen kind te helpen. Ze kon de mogelijkheid niet eens doorgronden. Roem Senna.Na school doe ik dingen zoals hockeytraining of afspreken met vrienden. Als ik wat vrije tijd heb, maak ik ook een hele nieuwe film.

Ze maakt ook series, zoals films over eten en kleding: “Ik heb met mijn moeder een film gemaakt waarin we gaan shoppen voor een outfit voor elkaar. Andere keren is dit gewoon een vlog over dingen die ze beleeft, en andere keren, het is een uitdaging. Je kunt het hier zien. “

Als we allemaal samen op één plek zijn, zoals thuis, onthullen we elkaar pas welke geschenken we voor elkaar hebben gekocht nadat we onze gedachten al met jullie hebben besproken. Mayte, de zus, is verantwoordelijk voor het bewerken van de foto’s en Jordi, de broer, kan af en toe ingrijpen als chauffeur.

Daarnaast toont hij interesse in het beheer van de inventaris, waardoor het bedrijf kan uitgroeien tot een volwaardig familiebedrijf.In de maand mei maakt Senna Bellod haar debuut in de wereld van Heemskerk. Ze woonde daar met haar moeder, Sandra, haar oudere zus Mayte, en haar oudere broer Jordi tijdens haar jeugd. Haar vader stierf toen hij nog jong was.

Ze heeft momenteel geen echtgenoot of minnaar en woont nog steeds bij haar moeder thuis samen met haar broer en zus.Ondanks het feit dat ze pas een jaar beroemd is, stijgt haar bekendheid in een alarmerend tempo. Senna Bellod, een inwoner van Beverwijk, onderhoudt een persoonlijk kanaal op YouTube, dat ze wekelijks update met een nieuwe video-upload.

Hoe Oud Is Senna Bellod
Hoe Oud Is Senna Bellod

Het heeft momenteel ongeveer 140 abonnees en het aantal mensen dat zijn activiteiten volgt, groeit met de dag. Senna heeft pas onlangs de documentatie afgerond die nodig is om je als ondernemer legaal in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, wat ze nog maar een week geleden deed.