Is Marieke Elsinga Zwanger

Is Marieke Elsinga Zwanger:- Marieke Elsinga, 35 jaar oud en in verwachting van haar eerste kind, moest vroeger verzwijgen dat ze een kind droeg omdat heel Nederland nog niet wist dat de presentatrice in verwachting was. Nu weet echter iedereen in het land dat de presentator een kind verwacht. Op haar Instagram-account heeft ze een foto waarop haar buikje te zien is.

Is Marieke Elsinga Zwanger
Is Marieke Elsinga Zwanger

Marieke maakte ruim een ​​week geleden bekend dat ze in verwachting was tijdens de ochtendshow op Qmusic. Later die avond maakt ze tijdens een aflevering van RTL Boulevard het nieuws bekend dat ze gaat bevallen van een zoon.

De presentatrice deelt het nieuws dat ze een kind verwacht op haar Instagram Stories en merkt op dat ze al is begonnen met sporten terwijl ze het kind draagt. Ze legt in het bijschrift dat volgt op haar foto uit dat ze “heel trots op mezelf is” omdat ze onlangs voor het eerst in zeer lange tijd deelnam aan een groepstraining.

Na het afspelen van een zeer vervormde audioclip die verondersteld werd iemand te zijn die aankondigde dat ze een baby zouden krijgen, zeiden de twee dat het eigenlijk Marieke’s stem in de clip was.
Ze verklaarde op de ochtendshow: “Ik ben zo dankbaar dat het nu is gezegd.” “Ik ben zo blij dat het nu verteld is.” Ik ben al een behoorlijke tijd op reis, dus het werd hoog tijd dat ik stopte. Ook jij begint er een glimp van op te vangen.

Zelfs op dit moment draag ik nog steeds een zwangerschapsbroek. (…) Ze doelde op haar relatie met haar partner, Sander, toen ze zei: “Tegelijkertijd was het ook leuk om het absoluut geheim voor onszelf te hebben.” “Dit overtreft al onze verwachtingen.”Elsinga is de afgelopen weken niet bij Qmusic geweest omdat ze na een aantal drukke jaren de behoefte voelde om op vakantie te gaan om een ​​burn-out te voorkomen.

Dat had echter niets te maken met de informatie die met mij werd gedeeld. Ik was gewoon erg toe aan wat mentale rust.Wat ik wel geloof, en wat ik er mooi aan vind, is dat het me onbedoeld het duwtje gaf om te zeggen: “Ik stop met over mijn grenzen gaan; ik selecteer voor mezelf.

” Want naast je eigen goede gezondheid heb je ook een groeiend mens in je. “Marieke maakte begin 2021 bekend dat ze bij Sander zou gaan wonen. Ze vond dat het tijd was voor hen om de volgende stap in hun relatie te zetten. De radio-dj geniet van hun gedeelde woonsituatie.

Het is haar partner die het grootste deel van de verantwoordelijkheden in huis voor haar rekening neemt. “Ik vind dat er een heel warme sfeer hangt. Ik heb de terugkerende gedachte dat ik de luiaard van de familie ben. “Sander doet veel was en kookt”, vertelde ze aan Aran Bade.

Daarvoor was Marieke al een aantal weken niet meer op de radio te horen. Ze hield vol dat de zwangerschap niets te maken had met het probleem. Omdat ik een kindje verwacht, heb ik de afgelopen weken niet veel tijd thuis kunnen doorbrengen. In feite is het dat niet geweest. Ik had gewoon veel mentale ontspanning nodig.

Is Marieke Elsinga Zwanger

Wat ik wel denk, en dit is een van de vele mooie dingen van zwanger zijn, is dat het me onbedoeld de drive heeft gegeven om te stoppen met het overschrijden van mijn beperkingen. Ze vertelde me toen dat je je niet alleen zorgen moest maken over je persoonlijke gezondheid, maar ook over de gezondheid van je baby. Wijze woorden!

Het lijkt erop dat ze waarde hecht aan het extra haar dat ze op haar hoofd heeft. Ze voegde een foto van zichzelf toe bij het bericht, waarop stond: “Geef het nog drie maanden en ik heb een bos zoals Katja Schuurman.”

De volgende foto laat zien dat ze niet zo vrolijk is als op de vorige. Volgens Elsinga is er één nadeel aan zwanger zijn en dat is het ontstaan ​​van lelijke pigmentvlekken. Ze heeft echter geen begeleiding nodig omdat geen van haar maatregelen succes heeft gehad.

‘JEP. Gebruik een factor vijftig. Elke dag Ja, ik houd de zon in de gaten. Blijf er zijn. Gewoon verschrikkelijk geluk. “In oktober bevestigde ze het nieuws op de radio dat de twee tot over hun oren verliefd op elkaar waren. Ze blijven elkaar elke dag French kussen.

De meeste echtparen houden zich niet meer bezig met dagelijkse tongzoenen met hun partners, maar mijn echtgenoot en ik blijven het dagelijks doen. En deze relatie is al ongeveer twee jaar sterk. [… Een dag die niet ten minste één tongzoen bevat, is een dag die slecht besteed is. In een andere bekentenis zegt ze: “Ik ben een gek stel.”

Een supporter van Marieke Elsinga dacht dat het nu een goed moment zou zijn om haar een cadeau te geven. Ze verrast de presentatrice met een pakketje en legt het vast op TikTok zodat iedereen het kan zien. Marieke vindt de informatie erg nuttig, en zonder er veel over na te denken, onthult ze de dag waarop de betaling wordt verwacht.

Met stomme verbazing zegt ze: ‘Dat is helemaal krankzinnig.’ Na het openen van de verpakking, een blauwe jug is te zien. En dat past Marieke heel goed. Ze stelt dat “je hier echt geen genoeg van kunt krijgen”, en ik ben het met haar eens. De volgende verklaring die ze maakt om Kaylee fan te maken is: “En hij komt in de herfst, winter.”

Hierdoor kunnen Marieke en Sander anticiperen op het krijgen van een kind in de winter. De presentator krijgt een kaart en een rammelaar als blijk van waardering voor hun werk. Ze lacht terwijl ze zegt: “Ik zal Kiki zeker een knuffel geven. Die zal ik niet vergeten”, nadat ze de kaart heeft gelezen. “Ik zal Kiki zeker een knuffel geven. Die zal ik niet vergeten.”

Marieke maakte ruim een ​​week geleden bekend dat ze in verwachting was tijdens de ochtendshow op Qmusic. Later die avond maakt ze tijdens een aflevering van RTL Boulevard het nieuws bekend dat ze gaat bevallen van een zoon.

De presentatrice deelt het nieuws dat ze een kind verwacht op haar Instagram Stories en merkt op dat ze al is begonnen met sporten terwijl ze het kind draagt. Ze legt in het bijschrift dat volgt op haar foto uit dat ze “heel trots op mezelf is” omdat ze onlangs voor het eerst in zeer lange tijd deelnam aan een groepstraining.

Marieke maakte in april bekend dat ze tijdelijk gaat stoppen met haar rol bij Qmusic. Ze vond dat tegelijkertijd voor televisie en radio werken teveel voor haar was, dus nam ze de beslissing om het rustiger aan te doen.

Nadat er een paar weken waren verstreken, ging ze weer de lucht in om het nieuws te onthullen dat ze een kind verwachtte, wat ze ‘de grootste verandering ooit’ noemde. Haar buik is de laatste tijd aanzienlijk uitgebreid.

Is Marieke Elsinga Zwanger
Is Marieke Elsinga Zwanger

Op haar Instagram-account deelde Marieke een momentopname waarop haar groeiende babybuil te zien was. Het is vrij duidelijk dat haar buik al een flink stuk groter is dan een paar weken geleden. Ze heeft in het verleden gezegd dat ze haar kind rond de wintermaanden verwacht. De specifieke uitgerekende datum van haar kind blijft echter onbekend.