Ist Guildo Horn Verheiratet

Ist Guildo Horn Verheiratet:- Het wordt algemeen erkend dat zijn toenmalige mediamanager, Johannes Kram, in de eerste plaats verantwoordelijk was voor de mediaheuvel rond Horn en de daarmee gepaard gaande heropleving van het Eurovisie Songfestival in Duitsland, dat tot op de dag van vandaag voortduurt. [Citaat nodig]

Ist Guildo Horn Verheiratet
Ist Guildo Horn Verheiratet

Tijdens zijn optredens moedigt hij de betrokkenheid van het publiek aan en kleedt hij zich meestal in vreemde kleding. Een aantal van zijn hits zijn vertolkingen van bekende nummers uit andere landen, waarvan de meeste in verschillende muziekstijlen worden gepresenteerd.

Een nummer één succes werd behaald door de Bee Gees met hun nummer “How Deep Is Your Love”. Ik heb een zwak voor Steffi Graf; “I Love Rock ‘n’ Roll” werd herwerkt als “I find Schlager toll”, en Guildo Horn is zich ervan bewust dat een coverversie van “Up Where We Belong” het mooiste nummer ter wereld is.

In feite had Horn de ambitie om in een heel andere branche te werken. Toen hij een kind was, stelde hij zichzelf altijd voor door te zeggen dat hij ofwel een spoorwegbeambte, een politieagent of een voetballer was. Maar daarna merkte hij dat hij een smaak voor muziek ontwikkelde.

De 58-jarige man schrijft zijn gevoel van vervulling toe aan de relatie die hij heeft met zijn metgezel, Daniela. Na een langdurige verkering koos het paar er uiteindelijk voor om in het huwelijksbootje te stappen en zijn ze nu de trotse ouders van een klein meisje.

Zijn beide kinderen uit zijn tweede huwelijk en zijn tweede kind werden in hetzelfde jaar geboren. Een zoon die nu volwassen is, werd geboren uit Guildo Horn als gevolg van zijn eerste huwelijk, dat was met de stuntvrouw Tanja de Wendt.

Ist Guildo Horn Verheiratet
Ist Guildo Horn Verheiratet

Naast zijn werk als muzikant is Guildo Horn ook betrokken bij de entertainmentindustrie als acteur en presentator. De allrounder was in verschillende shows op de Duitse televisie te zien, waaronder ‘Unter Uns’, ‘Let’s Dance’ en ‘In all Hope’.

Guildo Horn was echter ook een frequente artiest in operettes en toneelstukken.Zelfs in zijn rol als moderator laat Horn Beweos al het voordeel van zijn vaardigheden zien. Vanaf 2016 was hij de gastheer van het SWR-programma ‘Guildo and His guests’.

Mensen met een verstandelijke beperking waren het belangrijkste gespreksonderwerp over deze talkshow-stijl. De Duitse Omroep (SWR) en Horn ontvingen in 2006 de BG Paralympic Media Award voor hun chatshow.

Het nummer is geschreven door Stefan Raab, maar wordt toegeschreven aan “Alf Igel”, een pseudoniem dat een eerbetoon is aan Ralph Siegel, die een succesvolle platenproducent was. De songwriter gebruikt zijn echte naam, namelijk Raab. In het algemeen klassement kwam Horn binnen op positie nummer acht.

Na het behalen van zijn diploma van het Auguste-Viktoria-Gymnasium in Trier in 1983, begon Horn zijn professionele loopbaan als maatschappelijk werker in een zelfhulpprogramma voor mensen in Trier met psychische stoornissen. Hij bekleedde deze functie een jaar.

Daarna ging hij naar de Universiteit van Trier, waar hij tot 1994 onderwijs studeerde. Pas nadat ze haar opleiding had afgerond, begon Horn te werken als muziektherapeut voor de zelfhulpgroep Trier.

Ist Guildo Horn Verheiratet
Ist Guildo Horn Verheiratet

Uit zijn eerste huwelijk is Horn de vader van een zoon die in 1995 werd geboren. Nadat de scheiding rond was, ging Horn samenwonen met stuntvrouw Tanja de Wendt, met wie hij tot de zomer van 2005 samen bleef. had twee kinderen.

In 2013 trouwde Horn met Daniela, zijn oude vriendin en de moeder van zijn kind. De twee hadden sinds 2012 een relatie en verwachtten samen hun eerste kind. Horn leeft in een groot deel van het Bergisches Land.

Het jaar 1991 markeerde het begin van Guildo Horns carrière als popzanger in Trier. Van oktober 1992 tot oktober 1994 trad hij regelmatig op in de muziekclub Luxor in Keulen, waar hij liedjes speelde met ironische songteksten.In 1994 nam hij voor het eerst deel aan de ZDF-hitparade en eindigde hij op de derde plaats. Naast zijn optredens bij Rock am Ring maakte hij stops op verschillende locaties in Duitsland.

Zijn band, Guildo Horn and the Orthopaedic Stockings, was verantwoordelijk voor de meeste van zijn prestaties in de muziekindustrie. Hij was de vertegenwoordiger van Duitsland op het Eurovisie Songfestival 1998 en zijn optreden was getiteld “Guildo Has You in His Heart!”