Ivan Turina Död

Ivan Turina Död:- Hong Kong (4-0) den 1 februari 2006. Ivan Turina gjorde ett stort intryck på dem han mötte på AIK-träningen som han gick i maj 2010 i Karlberg. Den 26 maj 2010 kom målvakten och klubben överens om en förlängning av sitt kontrakt som skulle gälla i 3,5 år. Den 16 juni 2010, medan han var på ett träningsläger i Tjeckien, spelade han sin första match i de professionella leden.

Ivan Turina Död
Ivan Turina Död

Ivan Turina hade redan avlidit när ambulanspersonalen anlände till hans lägenhet på torsdagsmorgonen vid 7:00-tiden. På en presskonferens i Karlberg avslöjade AIK-målvaktens läkare, Karol Zyta, att det var troligt att målvakten gick bort under natten.

När hans fru vaknade klockan två på natten och klagade på att han hade svårt att andas drog hon slutsatsen att han snarkade högre än vanligt eftersom det var han som väckte henne. Hon stoppade in honom i sängen igen och återförde honom till sin sömn, vilket är typiskt i familjer.

Som en direkt följd av detta genomförde Rättsmedicinska institutionen i Linköping en studie med både rättsgenetik och rättskemi. Det har nu fastställts att dödsfallet inte orsakades av några större skador från utsidan.

FK Baumit Jablonec (0-2). Den 5 juli 2010 besegrade AIK gelholms FF i åttondelsfinal i Svenska Cupen på deras hemmaarena. Slutresultatet blev 21-21 efter förlängning. AIK hade bara 12 poäng efter den allsvenska säsongens första 14 matcher, vilket gjorde att man kvalificerade sig till slutspelet med lika många poäng som laget som slutade på sista plats i tabellen.

AIK kunde gå högre i ställningen så länge Ivan Turina spelade målvakt för dem. Till slut slutade de på tionde plats, bara sex poäng utanför slutspelet.

Som ett resultat av Ivans medverkan i 24 matcher för AIK under föregående säsong är det fem poäng mellan Helsingborgs IF och laget som slutade på första plats i ligan. Det var resultatet av att komma på andra plats i serien.

Ivan Turina hade en av sina absolut bästa AIK-matcher i den andra och sista slutspelsmatchen borta mot PFC CSKA Moskva. Han höll nollan trots en otrolig offensiv insats av hemmalaget som gjorde att AIK tog sig vidare till gruppspelet i Uefa Europa League. AIK kvalificerade sig även till gruppspelet i Uefa Europa League. Ivan Turina, den 27:e spelaren för AIK, gick oväntat bort den 2 maj 2013.

Och med det förändrades hans familjs och vänners liv oåterkalleligt. Totalt deltog AIK i 89 tävlingsmatcher och i 35 av de matcherna höll han ett poänglöst rekord. Jag vill uttrycka min tacksamhet till dig, Ivan Turina, för allt du har gjort för mig.

Ivan Turina Död
Ivan Turina Död

Som svar på användandet av hashtaggen # IvanTurina på Instagram och Twitter skapade AIK Fotboll en minnessida. På den här webbplatsen visar vi bilderna och videorna som AIK Fotbollsfans skickade till oss för att dela sina minnen.

Blod- och urintester på patienten visade inte närvaron av några icke-beroendeframkallande ämnen, som alkohol eller sömntabletter.Man har funnit att en mutation kan hittas i en gen som är associerad med hjärtmuskelsjukdom, vilket kan resultera i en oväntad död (slumpmässig, ärftlig förändring).

Enligt resultaten av studien kan Ivan Turinas oväntade död av hjärtstillestånd ha orsakats av ett problem med hans hjärtrytm. Resultaten av den rättsmedicinska utredningen tyder på att Turins bortgång var oavsiktlig.Det har gått sju år sedan vår gode kompis Ivan Turina åkte iväg den 2 maj 2010. Så hände när folk använde hashtaggen # IvanTurina på Instagram och Twitter.

AIK Fotboll skapade en portal som heter “Memory” där vi visar minnena (bilder och filmer) som har tillhandahållits av supportrarna. Den 2 maj 2013 gick Ivan Turina, en kroatisk målvakt för AIK, lugnt bort i sömnen.

Däremot kommer AIK Fotbolls och klubbens fans att se till att hans arv aldrig kommer att glömmas. Ivan Turina föddes den 3 oktober 1980 i Zagreb på NK Dinamo Zagreb, där han tillbringade sina första tio år som ung spelare innan han började sin proffskarriär 1998. Ivan Turina började sin proffskarriär. När han kom tillbaka till klubben 2003 hade han tillbringat de två föregående åren på NK på lån från den ursprungliga klubben.

På den högsta nivån av kroatiska tävlingar är dessa Kamen Ingrad och NK Osijek. Efter att ha lämnat moderklubben Skoda Xanthi FC på Greklands högsta nivå 2007 gick han vidare för att spela för KKS Lech Pozna, som blev hans nästa destination. I september 2009 gjorde han comeback till NK Dinamo Zagreb och vann ett kontrakt efter att ha skrivit på ett där. Detta markerade början av säsongen 2009–10.

Ivan Turina ledde laget till seger i den kroatiska ligan (2006, 2007, 2010), den kroatiska cupen (2004, 2007) och den polska cupen (2009, 2010). 2007 fick han mest vnoterar som den bästa målvakten i Kroatien.AIKs målvakt Ivan Turina gick bort på grund av en ärftlig hjärtsjukdom när han sov djupt under våren förra året. Videon visar obduktionen som genomfördes.

Ivan Turina Död
Ivan Turina Död

Ivan Turina, målvakten för AIK, visade sig ha avlidit av naturliga orsaker, som det står i obduktionsrapporten. Enligt de slutgiltiga obduktionsfynden, dagen då Turina gick bort den 2 maj, var resultaten av den första obduktionen inte kända.

Studier inom rättsgenetik och rättskemi har genomförts i Linköping som ligger i Sverige. Det visade sig att Turina hade en mutation i en gen som fanns i hennes familj och gjorde att hon blev mer benägen att bli sjuk.

Detta tillstånd har kopplats till hjärtmuskelsjukdom, som har visat sig vara kopplad till plötsliga dödsfall orsakade av hjärtarytmier. På klubbens hemsida ger läkaren Karol Zyto information om målvakten Ivan Turina.Den 2 maj 2013 gick AIK plötsligt bort medan han sov. Myndigheter på polisavdelningen har bett om en så kallad “rättsmedicinsk obduktion” eftersom dödsorsaken fortfarande är okänd.

Detta har gjorts av rättsmedicinska avdelningen vid Karolinska sjukhuset i Solna. Resultatet av obduktionen var inte tillräckligt för att med säkerhet säga vad som dödade patienten.Medan han spelade för Dinamo Zagreb deltog han i ett antal matcher i Champions League och UEFA-cupen. Dessutom deltog han i ett antal juniorlandskamper och en landskamp.